Djetelina 13, Buduci da muz ima dijagnozu pretpostavljam da kod vas nije pravilo sto vise to bolje nego da spermici imaju vremena obnovit se ili sto vec. Vjerujem da su vas lijecnici vec savjetovali koliko cesto bi bilo ok imat odnose.
Nama je receno u plodnim danima svaki dan, 4 dana prije i 2dana poslije ovulacije buduci da sam ja ultrazvucno i pratila ovulaciju pa sam znala tocno u dan sve..al smo isli sa pretpostavkom da je ok sve i s moje i njegove strane pa se takav prijedlog ne bi trebao odnositi na npr vasu dijagnozu jel :)
.
Za povracanje u trudnoci meni je bilo iscrpljujuce jako, al se glupo zaliti, pogotovo ovdje, i obzirom da imam iza sebe 2 spontana i velike rane na dusi i iza mene je isto borba i dijagnoze..Pa sam samo sretna i zahvalna sto je sve ok sa bebom.
I svakoj od vas zelim isto, kojim god putem dodjete do tog... a sve ste predivne zene, koje mogu dat toliko ljubavi da stvarno ne bi bilo smisla ista drugacije od tog nego da docekate uskoro svoje bebe u rukama 😊🫂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina, eni hvala vam na prekrasnim tekstovima i mislima… lijepo je kad znaš da nisi sam u svemu tome i da te netko razumije. Mislim da je to baš prava vrijednost ovog foruma, to šta možemo "prolaziti" zajedno nešto što s drugima ne možemo, jer drugi nisu u situaciji da bi mogao stvarno razumijeti kako je to… + naravno korisni savjeti.
Anchy, žao mi je čuti da nisi bila dobro, psiha je čudno, definitivno potpisujem…čudo koje je kao Feniks. Nadam se da ćeš izaći iz svega jača i hrabrija :)
Da vas kratko updejtam sa svojom situacijom: ja sam danas na 14 dpo. Stalno pogledavam kalendar ovulacije, i lijepo vidim kako smo pokrili 2 dana prije, 2 dana pozitivne lh trakice i 2 dana nakon toga…i kao tiješim se, jer sve manje vjerujem da sam trudna. Naime, ne osjećam uopće nikakvu "težinu" u donjem dijelu trbuha, što je bilo jako karakteristično za moju prvu trudnoću. Pokušavam gledat na pozitivne stvari a to su: rozo-smeđe krvarenje na 10-11 dpo koje mi se nikad nije desilo ranije, uuuužžžžaaasssnooo bolne grudi (više nego pred menstruaciju), jutarnju mučninu na poslu (također za mene vrlo neuobičajeno) i opušten stav mog dragog u stilu "bit će šta bude" (meni je to bitno:))
Kakogod, testić je kupljen i čeka srijedu. Nestrpljivo.
Zvuci super obecavajuce 🤞🥳🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Lunolina, eni hvala vam na prekrasnim tekstovima i mislima… lijepo je kad znaš da nisi sam u svemu tome i da te netko razumije. Mislim da je to baš prava vrijednost ovog foruma, to šta možemo "prolaziti" zajedno nešto što s drugima ne možemo, jer drugi nisu u situaciji da bi mogao stvarno razumijeti kako je to… + naravno korisni savjeti.
Anchy, žao mi je čuti da nisi bila dobro, psiha je čudno, definitivno potpisujem…čudo koje je kao Feniks. Nadam se da ćeš izaći iz svega jača i hrabrija :)
Da vas kratko updejtam sa svojom situacijom: ja sam danas na 14 dpo. Stalno pogledavam kalendar ovulacije, i lijepo vidim kako smo pokrili 2 dana prije, 2 dana pozitivne lh trakice i 2 dana nakon toga…i kao tiješim se, jer sve manje vjerujem da sam trudna. Naime, ne osjećam uopće nikakvu "težinu" u donjem dijelu trbuha, što je bilo jako karakteristično za moju prvu trudnoću. Pokušavam gledat na pozitivne stvari a to su: rozo-smeđe krvarenje na 10-11 dpo koje mi se nikad nije desilo ranije, uuuužžžžaaasssnooo bolne grudi (više nego pred menstruaciju), jutarnju mučninu na poslu (također za mene vrlo neuobičajeno) i opušten stav mog dragog u stilu "bit će šta bude" (meni je to bitno:))
Kakogod, testić je kupljen i čeka srijedu. Nestrpljivo.
Čekamo plusic ❤️🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav cure ☺️🌸
Zanima me ispila sam Klomifen 5 dana 2*1
Sinoc sam zadnju popila.
Kraj sedmice sam narucena za kontrolu kod mog ginekologa.
Ali jutros mi se pojavio iscjedak nije ni svijetlo smeđ a ni žućkast .Imam blage bolove u malom stomaku najvise dok sjedim.Da li to znaci da mi je nastala moguca ovulacija.
Po kalendaru mi pokazuje da su mi dani ovulacije.
Odnose smo imali 19.2 ali i posle jos 😁
Da li je ovulacija ili da se nadam mozda trudnoci 😬
Menstruacija treba tek 16.3
Samka
Djetelina 13,Buduci da muz ima dijagnozu pretpostavljam da kod vas nije pravilo sto vise to bolje nego da spermici imaju vremena obnovit se ili sto vec. Vjerujem da su vas lijecnici vec savjetovali koliko cesto bi bilo ok imat odnose.
Nama je receno u plodnim danima svaki dan, 4 dana prije i 2dana poslije ovulacije buduci da sam ja ultrazvucno i pratila ovulaciju pa sam znala tocno u dan sve..al smo isli sa pretpostavkom da je ok sve i s moje i njegove strane pa se takav prijedlog ne bi trebao odnositi na npr vasu dijagnozu jel :)
.
Za povracanje u trudnoci meni je bilo iscrpljujuce jako, al se glupo zaliti, pogotovo ovdje, i obzirom da imam iza sebe 2 spontana i velike rane na dusi i iza mene je isto borba i dijagnoze..Pa sam samo sretna i zahvalna sto je sve ok sa bebom.
I svakoj od vas zelim isto, kojim god putem dodjete do tog… a sve ste predivne zene, koje mogu dat toliko ljubavi da stvarno ne bi bilo smisla ista drugacije od tog nego da docekate uskoro svoje bebe u rukama 😊🫂
Martina, nažalost moja ginekologica (koju planiram promijeniti) komunicira samnom samo putem maila i nista nam nije rekla, nego da za 3 mjesece partner ponovo napravi spermiogram i uputila nas je u humanu. Dobili smo termin drugi tjedan za konzultacije, a u čet idemo privatno kod jednog ginekologa po drugo mišljenje. Mi se vodimo nekom svojom logikom i pokusavamo na razne načine. Nadam se da ce nam sada dati korisne savjete.
.
Ajoj ja osobno povracanje ne ponosim, imam fobije od povracanja 🤣 ali zbog bebe sve potrpi covjek. I ti si imala svoj težak put ali evo nagrada je stigla 🩷 i bas se veselim radi tebe.
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Pozdrav cure ☺️🌸
Sinoc sam zadnju popila.
Ali jutros mi se pojavio iscjedak nije ni svijetlo smeđ a ni žućkast .Imam blage bolove u malom stomaku najvise dok sjedim.Da li to znaci da mi je nastala moguca ovulacija.
Pretpostavljam da si pila klomifen od 3 dana ciklusa, jucer si zadnju uzela to je 8dc, prije da ti je rana ovulacija, ne znam kad ti je inače ovulacija, da li je pratiš sa trakicama? Za trudnoću je još rano da bi bilo.. sretnoo
Pozdrav cure ☺️🌸
Sinoc sam zadnju popila.
Samira ako ti je po kalendaru ovulacija onda je vjerojatno nastupila. Jer ako ste odnose imali neposredno nakon mentruacije tesko da si trudna. Eventualno da ti je nakon ovulacije 6 do 10 dana nastao takav iscjedak onda je moguce implantacijsko krvarenje. Ovako mislim da je ovulacija
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Pozdrav svima ✋
Odlučila sam i da se ja javim malo, neki su pitali sto je sa mnom.
Ja sam u težem periodu od bolesti u obitelji do mog psihičkog stanja zbog svega oko postupaka.
Stalno Vas čitam, pratim i poželim sreću ali nešto mi je govorilo da ne pišem da se malo maknem od svega, psiha je čudo i sad sam odlučila javit.
Kod mene se 3 mj ne događa ništa osim što ponavljam nalaze koji su istekli i sad čekam papu i ako Bog da, da bude sve OK u idućem ciklusu bi probala opet na Fet.
Sretno svima u kojoj god ste fazi 🤞🙏
Sretno Anchyyy.. 🥰
Pozdrav cure ☺️🌸
Sinoc sam zadnju popila.
Pretpostavljam da si pila klomifen od 3 dana ciklusa, jucer si zadnju uzela to je 8dc, prije da ti je rana ovulacija, ne znam kad ti je inače ovulacija, da li je pratiš sa trakicama? Za trudnoću je još rano da bi bilo.. sretnoo
Tesko je odredit ovulaciju jer su mi policisticni jajnici.Ne pratim trakicama.Jednom sam krenula pratit i tu nista i odustala.Muci me ova bol najvise.Ali sacekat cu kontrolu pa vidjet.
Hvala sretno i vama svima i da se svima ostvare zelje ove najsladje.☺️🌸
Samka
Pozdrav cure ☺️🌸
Sinoc sam zadnju popila.
Tesko je odredit ovulaciju jer su mi policisticni jajnici.Ne pratim trakicama.Jednom sam krenula pratit i tu nista i odustala.Muci me ova bol najvise.Ali sacekat cu kontrolu pa vidjet.
Hvala sretno i vama svima i da se svima ostvare zelje ove najsladje.☺️🌸
Moguce da je onda ovulacija bila. Moj ti je savjet kad si na stimulaciji da barem tad koristis trakice.. samo nisam shvatila od kojeg dana ciklusa si koristila klomifen.
Sortiraj odgovore
Najstariji