Jedna poznanica ostala je trudna u 40-toj godini.Druga sa jednim jajnikom ostala je trudna.Izgleda da sve u svoje vrijeme!
Upravu je neko od cura sto je napisao kako biti flegma, kada negdje u dubini duse iscekujes trudnocu, evo folikulometrija ciljani odnos??? Svaki put pomislim nadam se da je sad i razocaram se … Evo i sad cekamo hoce li doci M 😩
Alsuncokret A eto, ocito je stvarno u pravo vrijeme da.
A flegme ne mozemo bit. To je ja mislim nama svima trenutno najveća zelja. Kako da ostanemo imune na nju 🤣 kad god mi to netko kaze "opusti se" poludim.
A ovo te u potpunosti razumijem. I ja svaki put za vrijeme plodnih dana budem top raspolozena jer znam da radimo na tome i kao " imamo neku prividnu kontrolu". Cim se bliži menga, kao sto se sad za 7 dana blizi krene neka zabrinutost i tuga jer kao da sam sigurna svaki puta da nece niti nista ni ovaj put.
Odgovorili su mi i iz KBC-a da nema ni moja doktorica termina za konzultacije i da se javim krajem mjeseca. Tako da i to me muci 🥴 ali dobro, moramo biti pozitivni. Bit ce jednom, nadam se 🤞🍀
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Izvadila sam jutros betu, stigao nalaz 213 🙏. To se čini ok za 14 dpo? Iako mi realno kasni 2-3 dana jer mi je bila ovulacija kasnije (17 dc) i meni nikad lutealna faza nije 14 dana nego 11-12. Kad je bila zadnji put biokemijska, beta mi je bila na isti dan oko 50 pa se ovo čini ipak bolje…
Bravooo , divno , želimo ti divnu i školsku trudnoću ❤️❤️🥰🫀😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Drage cure, žene, majke šaljem vam jedan predivan tekst i nadam se da će vas dotaknuti i promijeniti.https://www.bitno.net/obitelj/roditeljstvo/matea-jukic-nevidljivo-majcinstvo-skriveni-poziv/
Predivno, hvala ti na ovome, tacno ono sta sam danas trebala 🤗❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage moje žene, mene dugo nije bilo. Nakon odustajanja od drugog AIH zbog nađenog polipa, obavila sam histeroskopiju privatno u Repromedu. Planirali smo odmah krenuti tamo i na IVF ali imam povišena antitijela štitnjače (hormoni su top) i dobila sam terapiju. Sad pijem terapiju i čekam dva mjeseca da ponovim nalaz. Sve vas pratim i nadam se vašim pozitivnim testovima. BikMik, Lunolina, wildflower, vidim vi ste krenule u IVF, puuuuuno vam sreće želim i da uskoro dobijete svoje plusiće! 😍
eni, hrabrice, sretno na prvom AIH, neka bude odmah dobitan! 🤗
Bebolina, hrabra ženo, želim ti od srca sljedeći postupak da bude uspješan! ❤️
I ostalim curama, novim i starim, ne gubite nadu ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
xoxo i pcos cure ste probale sa trakicama drugačije osjetljivosti ? tako su i meni zelene trakice uvijek bile tamne, a roze uopće ne pokazuju testnu crticu dok nije peak. naravno razlikuje se sve do proizvođača, samo navodim primjer za boje.
xoxo kako si ti, jesi gotova sa duphastonom, cekas m ?
eni suosjećams tobom, i ja cu u srijedu na prvi uzv za iui i jedva cekamovaj mjesec me klomifen ubi u pojam, vruce mi, hladno mi, placem za svaku glupost, jedva sam cekala sinoc zadnju tabletu popiti.
tinker cestitam, javi rezultate betequeeqa sretno u lovu na ovulaciju !
bebolina spremate li se vi za novi postupak u novoj klinici ?
Ja sam ih probala vise vrsta, jedne nebi ništa pokazivale druge cilo vrime tamne .. hahah ugl bas nisu za mene. Ovaj ciklus mi je rekla bez Duphastona .. nisam bas ulazila u detalje ali ima veze s tim šta krećem sa Klomifenom, pa tek nakon njega će mi ga dat .. ako sam dobro skužila. Sad sam u ceki da prirodno dođu, danas mi je 30 dc a vidit ćemo oce doc kroz par dana ili tamo za 20 ak 🤣 Sad si ne pripala sa ovim nuspojavama, od kojeg dana ga ti piješ ?
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Tinker bravo za betu, navijam da nastavi i dalje lijepo rasti.
mariposa hvala ti 😘. Neka se antitijela što prije spuste i da možeš u postupak 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Drage moje žene, mene dugo nije bilo. Nakon odustajanja od drugog AIH zbog nađenog polipa, obavila sam histeroskopiju privatno u Repromedu. Planirali smo odmah krenuti tamo i na IVF ali imam povišena antitijela štitnjače (hormoni su top) i dobila sam terapiju. Sad pijem terapiju i čekam dva mjeseca da ponovim nalaz. Sve vas pratim i nadam se vašim pozitivnim testovima. BikMik, Lunolina, wildflower, vidim vi ste krenule u IVF, puuuuuno vam sreće želim i da uskoro dobijete svoje plusiće! 😍
eni, hrabrice, sretno na prvom AIH, neka bude odmah dobitan! 🤗
Bebolina,hrabra ženo, želim ti od srca sljedeći postupak da bude uspješan! ❤️
I ostalim curama, novim i starim, ne gubite nadu ❤️
Draga , baš sam mislila na tebe da gdje si i kako se osjećaš ? 🥹❤️❤️❤️hvala ti na podršci i nadam se da ćemo uskoro sve u vedrije teme , jer ovdje smo već dosta dugo i dosta nam je svega 🙄🙄🫣

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Jedna poznanica ostala je trudna u 40-toj godini.Druga sa jednim jajnikom ostala je trudna.Izgleda da sve u svoje vrijeme!
Upravu je neko od cura sto je napisao kako biti flegma, kada negdje u dubini duse iscekujes trudnocu, evo folikulometrija ciljani odnos??? Svaki put pomislim nadam se da je sad i razocaram se … Evo i sad cekamo hoce li doci M 😩Alsuncokret A eto, ocito je stvarno u pravo vrijeme da.
A flegme ne mozemo bit. To je ja mislim nama svima trenutno najveća zelja. Kako da ostanemo imune na nju 🤣 kad god mi to netko kaze "opusti se" poludim.
A ovo te u potpunosti razumijem. I ja svaki put za vrijeme plodnih dana budem top raspolozena jer znam da radimo na tome i kao " imamo neku prividnu kontrolu". Cim se bliži menga, kao sto se sad za 7 dana blizi krene neka zabrinutost i tuga jer kao da sam sigurna svaki puta da nece niti nista ni ovaj put.
Odgovorili su mi i iz KBC-a da nema ni moja doktorica termina za konzultacije i da se javim krajem mjeseca. Tako da i to me muci 🥴 ali dobro, moramo biti pozitivni. Bit ce jednom, nadam se 🤞🍀
Djetelina meni je rekla javiti termin, pa što nije sad kraj mjeseca? Totalno su čudni.. i na fejsu pišu cure da rade samo konzultacije, ali ne i postupke jer još nisu dobili odobrenje i da će tek na jesen krenuti. Ne znam je li to istina, ali baš loše.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
tinker cestitam
djetelina gdje ces u postupak ?
bikmik saljem ti zagrljaj
mariposa sretno, nadam se da ce se antitijela cim prije spustiti. onda preskacete dalje aih i idete odmah na ivf ?
eni kad ti je fm sutra, jesi uzbuđena ? ja jakoo :)
xoxo pa vidi jedna poznanica je isto tako dosla usred ciklusa a ono nista, ni endometrij ni folikul, i rekla joj dr da ce se ponasati kao da je tek pocetak ciklusa i dala joj klomifen na koji je reagirala, odmah nakon 14 dana od O dobila M a godinama je duphaston uzimala... u svakom slucaju od sljedeceg ciklusa ces bit pod kontrolom ako je tvoja dr tako odlucila po meni malo glupo sto gubis vrijeme bez duphastona, sto si sama rekla mozes cekat jos 20 dana da dođe kao sto si prethodne cikluse, ali dobro bolje da se malo ocistis od hormona prije iduceg ciklusa.
ja sam ga uzimala od 4 do 8 dc, i samo tih par dana dok sam ga pila sam bila strašno plačljiva i bezvoljna, uz toplo-hladno po noći. prošli ciklus na klomifenu nikakvih nuspojava.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
tinker cestitamdjetelina gdje ces u postupak ?
bikmik saljem ti zagrljajmariposa sretno, nadam se da ce se antitijela cim prije spustiti. onda preskacete dalje aih i idete odmah na ivf ?
eni kad ti je fm sutra, jesi uzbuđena ? ja jakoo :)
xoxo pa vidi jedna poznanica je isto tako dosla usred ciklusa a ono nista, ni endometrij ni folikul, i rekla joj dr da ce se ponasati kao da je tek pocetak ciklusa i dala joj klomifen na koji je reagirala, odmah nakon 14 dana od O dobila M a godinama je duphaston uzimala… u svakom slucaju od sljedeceg ciklusa ces bit pod kontrolom ako je tvoja dr tako odlucilapo meni malo glupo sto gubis vrijeme bez duphastona, sto si sama rekla mozes cekat jos 20 dana da dođe kao sto si prethodne cikluse, ali dobro bolje da se malo ocistis od hormona prije iduceg ciklusa.
ja sam ga uzimala od 4 do 8 dc, i samo tih par dana dok sam ga pila sam bila strašno plačljiva i bezvoljna, uz toplo-hladno po noći. prošli ciklus na klomifenu nikakvih nuspojava.
Sutra u 11 imam prvu .. neznam ti točno reci dali sam Uzbuđena ili uplašena . Malo me svega strah , sutra kad me pregleda na ultrazvuk ću možda biti mirnija . Danas sam obavila ponovno briseve jer je moj novi ginekolog takav kontrol freak , voli sve da je u najboljem redu a još nisu ni istekli realno jer sam bila u 1mj/2024 🤣🙄 tako da sam sad na iglama da bude to ok , jer ukoliko mi brisevi nebudu uredu ništa od svega . I vadila sam vitamin D jer mi je to falilo od svih nalaza i baš me zanima kakav je , jer samm čitala da ukoliko je nizak da je baš on uzročnik što ne dolazi do trudnoce ili spontanih jer su onda jajne stanice nekvalitetne i zato mnoge žene ostaju trudne kad su na moru baš jer uspiju ga dovoljno .. tak da ima smisla . Ali dobro moram misiliti pozitvno , da će sve biti ok , ali i ako nebude ok , neću se živcirati jer nažalost kad je nešto suđeno ne možemo utjecati na to pa da se i na trepavice postavimo .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji