Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    03. Veljača 2024. 08:43

Bebolina, tebi je danas aspiracija? Sretno i javi koliko ste stanica upecali🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    03. Veljača 2024. 08:56

Lunolina kak si ti nama ?
    .
    .
    Bebolina sretnooooo javi nam se ❤️❤️🥰🙏
    .
    .
    Ostale cure koje hvatate ovulaciju sretno , i koje iščekujete M nadam se da neće ni doći sljedećih 9mj 🤞🙏❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• BikMik
    03. Veljača 2024. 09:04

eni233

BikMik

mariposa1510

mariposa1510

Bo

Počela pisati pa poslala 🙈
    BikMik, znam da je teško biti strpljiv, ali poslušaj doktore ❤️ Nećeš puno toga propustiti u jednom mjesecu, a može ti puno značiti za oporavak. Bolje se oporavi do kraja pa onda u nove pobjede 🤞💪

Kazem i ja sebi, uzmi sad ciklus i oporavi se fizicki a i psihicki, samo sto mi 20 dana bez ikakve nade se cine uzasni. Ali hvala ti, sve i da ja zelim sumnjam da bi muz mogao jer izgledam ko polumrtvac :D

A ja te razumijem , svaki mjesec nam je bitan kad je takva situacija .. neznam jako je ružno čuti recimo od gink kako sam ja onaj dan, sigurno ćete dobiti M javite se kad dobijete , sad sam se već pomirila nemamo kaj previše nažalost .. isto tako se i ti osjećaš bezveze jer si mislimo možda bi nam baš ovaj ciklus bio dobiti i takve stvari prolaze kroz glavu .. ali dobro je novi ciklus nova nada kažem ja 🤞🤞🤞❤️ tko se ne bori time ne zna kako nam je .. evo ja sam jučer slušala predavanja , kako se moram opustiti , kako dok neću u tome razmišljati onda ću ostati trudna, da je to zato jer previše razmišljam , da kad se najmanje nadam onda ću ostati trudna i bla bla .. možda ima nešto i u tome ..ali mene to strašno živcira kad mi drže predavanja osobe koje su s prve ostale trudne .. jer baš bi me zanimalo da su mojoj koži dali bi se mogle opustiti , ali dobro da nisu jer nije lako biti ja 🤣🤌

Joj, ako me ista nervira to je, i sama sam sebi rekla vise ni sa kim o tome pricati osim sa vama, muzem i eventualno nekim ko prolazi kroz isto, i apsolutno ni sa kim drugim.
    Bebolina sretno! 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lunolina
    03. Veljača 2024. 09:07

Eni ja sam ti super! Cekam M i javljam se za inseminaciju! Bas se jako veselim tome! Zapravo se jako veselim iducoj inseminaciji kada ce mi dati malo hormona da izbacim par stanica. To bi moglo biti uspjesno kod mene.
    Kak si ti? Meni se ovaj tvoj gin cini bas super!

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    03. Veljača 2024. 09:12

BikMik

eni233

BikMik

mariposa1510

mariposa1510

Bo

Počela pisati pa poslala 🙈
    BikMik, znam da je teško biti strpljiv, ali poslušaj doktore ❤️ Nećeš puno toga propustiti u jednom mjesecu, a može ti puno značiti za oporavak. Bolje se oporavi do kraja pa onda u nove pobjede 🤞💪

Kazem i ja sebi, uzmi sad ciklus i oporavi se fizicki a i psihicki, samo sto mi 20 dana bez ikakve nade se cine uzasni. Ali hvala ti, sve i da ja zelim sumnjam da bi muz mogao jer izgledam ko polumrtvac :D

A ja te razumijem , svaki mjesec nam je bitan kad je takva situacija .. neznam jako je ružno čuti recimo od gink kako sam ja onaj dan, sigurno ćete dobiti M javite se kad dobijete , sad sam se već pomirila nemamo kaj previše nažalost .. isto tako se i ti osjećaš bezveze jer si mislimo možda bi nam baš ovaj ciklus bio dobiti i takve stvari prolaze kroz glavu .. ali dobro je novi ciklus nova nada kažem ja 🤞🤞🤞❤️ tko se ne bori time ne zna kako nam je .. evo ja sam jučer slušala predavanja , kako se moram opustiti , kako dok neću u tome razmišljati onda ću ostati trudna, da je to zato jer previše razmišljam , da kad se najmanje nadam onda ću ostati trudna i bla bla .. možda ima nešto i u tome ..ali mene to strašno živcira kad mi drže predavanja osobe koje su s prve ostale trudne .. jer baš bi me zanimalo da su mojoj koži dali bi se mogle opustiti , ali dobro da nisu jer nije lako biti ja 🤣🤌

Joj, ako me ista nervira to je, i sama sam sebi rekla vise ni sa kim o tome pricati osim sa vama, muzem i eventualno nekim ko prolazi kroz isto, i apsolutno ni sa kim drugim.
    Bebolinasretno!

Eni, Bikmik ovi komentari su uzasni! Ne razumijem kako ljudi ne razmisljaju kad tako komentiraju.
    Ja sam nakon zadnjeg komentara koji me bas pogodio pocela ljudima govoriti, kad me pitaju sto ima po tom pitanju, da je to moja privatna stvar i da ne zelim o tome razgovarati jer si ljudi daju previse za pravo i ne razumiju koliko povrijede drugu stranu svojim komentarima. I to je to. Svoju situaciju komentiram s roditeljima, partnerom i kumom. I to je to. I s vama🥰

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    03. Veljača 2024. 09:24

Lunolina

Eni ja sam ti super! Cekam M i javljam se za inseminaciju! Bas se jako veselim tome! Zapravo se jako veselim iducoj inseminaciji kada ce mi dati malo hormona da izbacim par stanica. To bi moglo biti uspjesno kod mene.
    Kak si ti? Meni se ovaj tvoj gin cini bas super!

Da super je , reko je da je njemu Bolanča jako dobar prijatelj , da je čak radio sam taj moj ginekolog par inseminacija i da se dosta razumije u postupke i u cijeli taj proces  i da ako  ne dođe do trudnoće do 4 mj i ako će mi Bolanča raditi inseminaciju da sam u dobrim rukama i da on ima i privatni kliniku da se mogu njemu i privatno javiti . Baš me nekako smirio i stvarno cure ja sam imala jako lošu i ljenu  ginekologicu kojoj se apsolutno ništa  nije dalo i bila sam jako uznemirena i loše zbog toga puno toga sam privatno rješavala i potrošila sam preko 600 eura kad sam išla zbrajati 😫😫😫 mogla sam komotno si platiti jedan prirodni postupak tim novcima i još bi mi ostalo 😤😤 tako da sve cure koje ste nezadovoljne odma mjenjati ako ste u mogućnosti jer mjeseci se vam samo izmakneju evo ja sam potrošila godinu i 4 mjeseca na šta ??!!! Da se natežem snjom i plačem od bjesa jer me savki puta otkantala , i to isto utječe na nas , u ovom teškom procesu vam treba ginekolog koji je puno razumjevanju i podrške a ne da te još gore stresira .. eto 
    .
    .
    Jedva čekam da ugledaš plusić ❤️❤️🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    03. Veljača 2024. 11:47

Eni cijela ova tvoja nova prica mi zvuci obecavajuce! 🥰 fanatsticno je da si nasla drzavnog doktora koji brine i kojem je stalo! Bas mirisi na dobro!🤭
    Da, tuzno je sto u Hrvatskoj nerijetko moras posegnuti za privatnim doktorima/pretragama da bi dobila sto zasluzujes. Na zalost ima mnogo onih koji si ne mogu priustiti privatne doktore i pretrage pa su na milosti i nemilosti naseg sustava.
    .
    Hvala ti🥰

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    03. Veljača 2024. 14:25

Evo i mene, došla doma iza 13 sati , išla pod tuš i nešto pojesti, jer sam pregladnjela jer se dolazi natašte radi anestezije.
    Imamo 3 zrele stanice i sve idu u oplodnju. Muž je dao i danas uzorak i kaže embriologica da ih je brojčano više. Nadam se da ćemo dobiti taj nalaz da vidimo stanje. U ponedjeljak trebam zvati da provjerim situaciju, jesu se oplodile i imam li i kada transfer.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Petra110622
    03. Veljača 2024. 15:40

Bebolina2024

Evo i mene, došla doma iza 13 sati , išla pod tuš i nešto pojesti, jer sam pregladnjela jer se dolazi natašte radi anestezije.
    Imamo 3 zrele stanice i sve idu u oplodnju. Muž je dao i danas uzorak i kaže embriologica da ih je brojčano više. Nadam se da ćemo dobiti taj nalaz da vidimo stanje. U ponedjeljak trebam zvati da provjerim situaciju, jesu se oplodile i imam li i kada transfer.

Drzim fige i cvrsto se nadam da ces u ponedjeljak dobiti sretne vijesti 🙏🍀❤

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

• freyaa
    03. Veljača 2024. 16:23

Bebolina2024

Sretno 🥰 super je to, ocekujem pozitivne vijesti 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.