Bebolina odlicno, blizis se kraju prvog dijela price!
Je li te ikako u Vinogradskoj dopao dr. Bolanca?
Markere vadiš samo u Petrovoj. Rade od 7, uzmeš broj i čekaš. Ispuniš formular da ti nalaz pošalju na mail i dođe ti kroz 2,3 dana.
Od 6 folikulimetrija on mi je bio na 3, danas je on donio odluku. Mogla sam završiti još oko 8 ali čekala sam ipak njega do 9. Htjela sam da ipak on odluči o situaciji, nije loša ni dr ali on mi je stariji i iskusniji pa radije sam čekala da on da svoje mišljenje za kraj.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Markere vadiš samo u Petrovoj. Rade od 7, uzmeš broj i čekaš. Ispuniš formular da ti nalaz pošalju na mail i dođe ti kroz 2,3 dana.
Od 6 folikulimetrija on mi je bio na 3, danas je on donio odluku. Mogla sam završiti još oko 8 ali čekala sam ipak njega do 9. Htjela sam da ipak on odluči o situaciji, nije loša ni dr ali on mi je stariji i iskusniji pa radije sam čekala da on da svoje mišljenje za kraj.
Super, hvala!
Btw kakav ti je dojam dr. Bolacance?
Jako ga hvale cure...
Mislim da je u niskom startu da ode kompletno u privatnike....
Meni je bio ok ove dvije folikulometrije sto sam odradila kod njega, smiren, postavlja pitanaj i objasnjava.
I recimo on mi je preporucio Femaru sad za inseminaciju, a Radoncic je rekao da su se klomifeni pokazali puno bolji... Tako da sam ipak na klomifenu...
.
Lunolina, buduci da je kod tebe sve ok vjerojatno bi ti klomifen izazvao vise jajnih stanica, stoga je i veci rizik za blizanacku.. Mozda zato ne zeli dati? A i ako ti je sve ok i prirodno ovuliras, zasto bezveze piti hormone... Ne znam koliko je sve to bezazleno...
Ja cu biti sretna ako s ovom terapijom dobijem makar jednu..
Iako mozda dobijem vise zbog Pergoverisa? Hmm..
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Super, hvala!
Btw kakav ti je dojam dr. Bolacance?
Jako ga hvale cure…
Mislim da je u niskom startu da ode kompletno u privatnike….
Meni je bio ok ove dvije folikulometrije sto sam odradila kod njega, smiren, postavlja pitanaj i objasnjava.
I recimo on mi je preporucio Femaru sad za inseminaciju, a Radoncic je rekao da su se klomifeni pokazali puno bolji… Tako da sam ipak na klomifenu…
.
Lunolina, buduci da je kod tebe sve ok vjerojatno bi ti klomifen izazvao vise jajnih stanica, stoga je i veci rizik za blizanacku.. Mozda zato ne zeli dati? A i ako ti je sve ok i prirodno ovuliras, zasto bezveze piti hormone… Ne znam koliko je sve to bezazleno…
Ja cu biti sretna ako s ovom terapijom dobijem makar jednu..
Iako mozda dobijem vise zbogPergoverisa? Hmm..
Da da, dobro si rekla, upravo zato u prvom ciklusu idemo prirodno da vidimo hoce li se oploditi ta jedna. I da, rekao je da prvi put nikad ne riskiraju s hormonima i blizanackim trudnocama (u slucaju da je s oba partnera sve ok). Zato od prvog pokusaja ne ocekujem nista😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Iako ne bi bilo lose jedne blizance :))
S obzirom koliko dugo cekamo na sve ovo, skroz bi mi ok bili blizanci :D
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Iako ne bi bilo lose jedne blizance :))
S obzirom koliko dugo cekamo na sve ovo, skroz bi mi ok bili blizanci :D
Slazem se 🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Evo mene s pregleda, napokon imam novog gink koji je normlalan , bila je O kako sam i rekla jer je Vidio mjesto na kojem je puko folikul .. .. ali je mi je reko da ne vjeruje da će nešto biti od tog ciklusa da ću sigurno dobiti M , da nek se javim kad dobijem, sad neznam po čemu. Možda s obzirom da nisam ni do sad ostala trudna pa ne vjeruje da ću ni sad .Prepisao mi je klimofen da pojačamo ovulaciju malo i to kad dobijem M moram krenuti piti 3 dan ciklusa pa ćemo vidjeti .. eto ukratko
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Evo mene s pregleda, napokon imam novog gink koji je normlalan , bila je O kako sam i rekla jer je Vidio mjesto na kojem je puko folikul .. .. ali je mi je reko da ne vjeruje da će nešto biti od tog ciklusa da ću sigurno dobiti M , da nek se javim kad dobijem, sad neznam po čemu. Možda s obzirom da nisam ni do sad ostala trudna pa ne vjeruje da ću ni sad .Prepisao mi je klimofen da pojačamo ovulaciju malo i to kad dobijem M moram krenuti piti 3 dan ciklusa pa ćemo vidjeti .. eto ukratko
Mislim da to po endometriju oni zaključe nisam ti sigurna
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Mislim da to po endometriju oni zaključe nisam ti sigurna
Da može biti , i još mi kaže sve u redu i sve 5 , a do trudnoće ne dolazi , i njemu nije nist jasno .. ali je reko da će mi napraviti folikulometriju , pa ćemo vidjeti kako i šta .. jer sad je i on u slijepoj ulici kad neznas nist praktički o meni samo to što na papiru piše .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Nadam se da će ti bit bolji nego prethodni, ja sam čula za klomifen odlične stvari da bog da pomoga 🙏🏻🙏🏻❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Nadam se da će ti bit bolji nego prethodni, ja sam čula za klomifen odlične stvari da bog da pomoga 🙏🏻🙏🏻❤️
I ja se nadam .. budemo vidjeli .. jel koja od cura tu na forumu koristila ? I da je ostala trudna ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia