Hej žene drage, ja vas pratim ali ne sudjelujem previše, sad mi je period kad mi je malo preko glave ovog pokušavanja 🤷🏻♀️
Freya, ovo je pozitivno, vjerojatno si imala malo kasniju implantaciju, zato je slabija crtica, svakako odi na betu ako imaš priliku u ako će te barem malo umiriti ❤️
eni, ništa nije gotovo dok menga ne dođe, mnoge tu su imale iste simptome kao i pred mengu, znaš i sama. Ja ti želim da ne dođe i da nam se javiš s pozitivnim testom u srijedu ❤️
Lunolina, nemoj biti tužna, imate super šanse s obzirom na broj tvojih zrelih folikula. Znam da svi želimo da sve bude optimalno, a možda nas zapravo to i koči. Budi pozitivna! ❤️
Ja sam danas na 11.danu nakon inseminacije, sutra bih trebala radit betu. Ništa od simptoma nemam pa se ne nadam. Imam zadnja dva jutra dodatan porast u bazalnoj na 36,69 sa 36,55, ali sam na poslovnom putovanju i promijenila sam vremensku zonu pa mislim da je zbog toga.
Cure, hrabro! ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Kawa evo čekam M da dođe, i kada dođe naručiti će me 8-10 dc pa krećemo 😄🤩 jucer sam popila zadnji Duphaston malo sam skratila jer znam da nema ništa od ovog ciklusa, pa je očekujem kroz dan dva, ali danas sam toliko naduta i imam pritisak doma šta inače nemam tako da mislim da bi mogla i danas doc.. iskreno tila bi da sto prije dođe ali se bojim da ni sljedeći ciklus neće doći do O.. kakvo je stanje kod tebe, ima li simptoma kakvih ? Jesi radila test ?
Freya lijepo se vidi za 12 dpo, otiđi izvadi betu ako ćeš bit mirnija..
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Cure nemojte biti tuzne, sve se desava sa nekim odredjenim razlogom… Psiha i sve utice na to … Desit ce se, ja vjerujem da cete se sve ostvariti kao majke i ja vam to zelim od srca.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Freya ima kakvih novosti?🙈
Lunolina vjerujem da ce izaci pozitivan ishod, drzim ti palceve i sve ce biti dobro🫶🏻
Eni izdahni, udahni, isplaci, ma uradi sve da ti bude lakse, dodju dani kad smo slabi i ranjivi sto je sasvim normalno, ljudi smo, izbaci to iz sebe da ti bude lakse🤍
Grlim vas curke, hrabrice i velike jacine🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Freya ima kakvih novosti?🙈
Lunolinavjerujem da ce izaci pozitivan ishod, drzim ti palceve i sve ce biti dobro🫶🏻
Eni izdahni, udahni, isplaci, ma uradi sve da ti bude lakse, dodju dani kad smo slabi i ranjivi sto je sasvim normalno, ljudi smo, izbaci to iz sebe da ti bude lakse🤍
Grlim vas curke, hrabrice i velike jacine🤗
Hvala ti ivikaaa❤️❤️❤️❤️❤️ ma isplakala sam
Dušu danas i sad sam mrvicu bolje ..
.
.
hvala mariposa i svim drugim curama na toplim rjecima i podršci puno znaci

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Evo da vam javim da mene od jučer skroz do sad maternica uzasno boli. Ne znam što bi mislila, jučerašnji bolovi su možda ovulacijski zbog pucanja folikula, ali da traje dva dana ta bol me čudi, a ginicke mi nema do srijede..
Evo da vam javim da mene od jučer skroz do sad maternica uzasno boli. Ne znam što bi mislila, jučerašnji bolovi su možda ovulacijski zbog pucanja folikula, ali da traje dva dana ta bol me čudi, a ginicke mi nema do srijede..
Mene znaju jajnici boliti danima redovno, par dana prije i par dana poslije O.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam danas radila folikulometriju, prva nije uspjela bila je biohemijska trudnoca.
Danas 7 dan ciklusa desno jedan folikolul 9mm, lijevo vise folikula do 7mm.
Idem opet srijeda i petak … Valjda ovaj put uspije… 😏
Cure ja pijem femibion 1 i aspirin 100 pred spavanje.
Malo mi je bilo cudno zasto aspirin 100 🤷🏼♀️ …
Doktor mi kaze da je to da ojaca ovulaciju i jajnike…
Citala sam na internetu i aspirin 100 stiti od pobacaja prije i u toku trudnoce.Pa eto konsultujte se sa ginekologom pa pokusajte i vi piti… 🥰
Evo ja napravila test od 25mIU/mL 12.dan nakon inseminacije i ne znam šta da mislim. Očitan je u roku od 2min kako piše na testu. Nisam uspjela naći onaj rozi test za kupit kao kod nas pa se bojim da je evaporacijska.
https://ibb.co/86Cq9vZ
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji