Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    12. Ožujak 2024. 12:45

Martina1931

mariposa1510

Hvala cam drage žene! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Kawa,nažalost ne znam kad ću moći napraviti betu. Na putu sam do 24.3. i baš u vrijeme dok rade laboratoriji ja imam službene obaveze i nikako ne mogu pobjeći. Pokušat ću nešto iskemijat ovih dana. Sad mi to baš stvara stres. Nisam se nadala pozitivnom testu 😂

Mozda mozes izvadit betu u privatnom laboratoriju negdje u stranoj drzavi?🙈

Mogla bih, ali radno vrijeme svih laboratorija u okolici je isto kao i moje radno vrijeme dok sam tu, a ne mogu se izvući pa pobjeći 🤭🙈
    Pokušat ću nekako nešto smisliti 🙊

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Lunolina
    12. Ožujak 2024. 13:15

eni233

Lunolina

mariposa1510

Kawa,nažalost ne znam kad ću moći napraviti betu. Na putu sam do 24.3. i baš u vrijeme dok rade laboratoriji ja imam službene obaveze i nikako ne mogu pobjeći. Pokušat ću nešto iskemijat ovih dana. Sad mi to baš stvara stres. Nisam se nadala pozitivnom testu 😂

Ovo tvoje bas ulijeva nadu i bas bas bas sam sretna zbog tebe! Zelim ti da crtica nastavi tamniti i da nam za koji dan kukas kako ti je mukica🙈🤭
    .
    Mi jucer nismo imali odnos odnosno jesmo, ali nismo dovrsili jer je on bio pod pritiskom pa cemo danas ponoviti. Mislim da je meni ovulacija bila tek jucer navecer.

A ćeš ići ponovno na kontrolu da vide dali je prošla ovulacija ili ne ?

Hocu, sutra. Danas cu poceti s progesteronom jer stvarno vjerujem da je ovulacija bila, imam i lijepi skok tempice - https://ibb.co/C9c3dqS 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    12. Ožujak 2024. 13:36

Lunolina

eni233

Lunolina

mariposa1510

Ovo tvoje bas ulijeva nadu i bas bas bas sam sretna zbog tebe! Zelim ti da crtica nastavi tamniti i da nam za koji dan kukas kako ti je mukica🙈🤭
    .
    Mi jucer nismo imali odnos odnosno jesmo, ali nismo dovrsili jer je on bio pod pritiskom pa cemo danas ponoviti. Mislim da je meni ovulacija bila tek jucer navecer.

Hocu, sutra. Danas cu poceti s progesteronom jer stvarno vjerujem da je ovulacija bila, imam i lijepi skok tempice -https://ibb.co/C9c3dqS

Da baš se vidi lijepi skok , a sad samo mirno i bit će to kako treba ❤️🥰🙏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Lunolina
    12. Ožujak 2024. 13:42

eni233

Lunolina

eni233

Lunolina

mariposa1510

.

Hocu, sutra. Danas cu poceti s progesteronom jer stvarno vjerujem da je ovulacija bila, imam i lijepi skok tempice -https://ibb.co/C9c3dqS

Nadam se ☺️
    Jucer smo se bas jako posvađali i dusu sam isplakala zbog njegovih mrsavih 5mil. spermica, ali dobro, mozda ipak bude dovoljno. 🤞🏻

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    12. Ožujak 2024. 14:04

Lunolina

eni233

Lunolina

eni233

Lunolina

mariposa1510

.

Nadam se ☺️
    Jucer smo se bas jako posvađali i dusu sam isplakala zbog njegovih mrsavih 5mil. spermica, ali dobro, mozda ipak bude dovoljno. 🤞🏻

Ma znam kako ti je .. ja nisam
    Plakala zbog toga ali drugi stvari ali te u potpunosti razumijem .. Al bitno da su kavlitetni ne obaziri se na količinu .. možda je i njega uhavitla trema i panika indirektno .. inače kad su muški pod tremom isto spermigram bude nešto  lošiji , tako nam je skvorc bio objasnio . Može biti da ga je uhvatila neka vrsta treme ali muški će to jako teško priznati 🤭🫣 al znam da se mi žene teško kontroliramo ali svađom i još većim stresom nećemo ništa postići osim kontra efekta .. ja ne Pamtim kad sam zadnji put plakala ko jučer baš kao da mi je netko umro al stvarno jednostavno je sve izlazilo iz mene Al dobro , danas sam već ultra bolje ..dobro dođe nekad sve izbaciti van . A jadan moj muž me tješio : ma bude se i nama posrećilo poslje mi ga bilo žao jer me morao takvu gledat svu jadnu u raspadnom stanju , Al dobro bit će bolje , poslje kiše dolazi sunce kažu 🤞🙏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Bebolina2024
    12. Ožujak 2024. 14:15

Lunolina ne treba nama ni milijun nama treba samo jedan dobar, treba vjerovati. Tako da možda bolje izbjeći svađe i voditi se za time, jer ako ne bude uspješno drugi put će mu biti možda i gore.
    Moj  čim ima neku blokadu odmah manje izbaci i to se vidi na nalazu. Meni je bitno u tom trenu samo da uspije završiti i da nešto bude.
    Eni ❤️❤️ drži se.
    Mariposa 🤞🤞 neka crtica tamni.
    .
    Trenutno imam dosta svojih briga i obaveza pa i jedva stižem pratiti grupe.
    Kad bude što novo kod mene javim se.
    🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• curka2312
    12. Ožujak 2024. 15:19

Curke, ako mi je peak bio 2.3., sto mislite nakon koliko bi bilo okej napraviti test? 😅 

*rani spontani- 01.24

Lunolina
    12. Ožujak 2024. 15:23

Draga Eni, žao mi je čuti da plačeš (i ti), ali očito u nekom trenu mora biti mali raspad sistema. Znam da ti je žao muža, ali oni su stijena žene kad joj je teško i obrnuto 😊
    Mi se inače ne svađamo, stvarno smo dobar tim, ali me izbacilo iz takta ne njegovih 5 milijuna spermića nego činjenica da se razbolio jer je išao van, a ja s druge strane pazim na svaki drek. To me naljutilo jer on živi život dok ja žrtvujem hrpu toga. Kužim, njega je sad ulovila panika da su mu ovo zadnji trzaji „slobode“. Ali si nisam mogla pomoći da mu ne kažem da se mora smiriti jer oboje radimo na djetetu.
    Bebolina, znam. Nadam se da ću i ja popraviti satistiku uspješnosti inseminacije 😊 A za tebe se nadam da ćeš nam uskoro javiti da imaš i smrzliće 😉

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    12. Ožujak 2024. 15:42

Ako imaš snage, pričekaj još 2-3 dana :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• sanya123
    12. Ožujak 2024. 17:01

curka2312

Curke, ako mi je peak bio 2.3., sto mislite nakon koliko bi bilo okej napraviti test? 😅

Meni peak bio 4.3., danas ujutro iz fore napravila onaj osjetljivi pa se naravno ništa ne vidi  jer je jako rano 😬😬 iako sumnjam da će se vidjet, trebam dobit M za 7-8 dana po kalendaru u već sad imam osječaj da ću dobiti jer obično mi tak i krenu simptomi pred M, jedini simptom koji nemam je  simptom PMS jer budem tak nervozna i svadljiva da bi nekog najradije po glavi tavom opalila koliko me znaju nazivcirat a sad evo mirna i smirena osim tih bolova u trbuhu al tko zna. Mislim da kazu da se na 14 dana nakon ovulacije već zna vidjet 🤔

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI