Meni je ovaj ciklus totalno cudan. 18. dan ciklusa sam bila kod ginekologice i rekla je da nije sigurna je li bila ovulacija jer vidi maternicu koja nije dovoljno zadebljala za ovulaciju, a i folikul je dosta manji. Rekla mi je da dodem za par dana. 22. dan ciklusa sam ponovno dosla i rekla je da vidi veliki folikul i zadebljanu maternicu i da bi po ovome ovulacija trebala biti vrlo brzo. LH trakica mi je nakon toga pokazala 2 tamne crtice i jos dodatno potvrdila.
No, ono sto mi se bas nije svidjelo je to da je ginicka rekla da tako kasna ovulacija moze cesto znaciti da ovulacija izostane. Imate li vi iskustva s time?
Inace mi je ovulacija 17-18 dan ciklusa
👱♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅, vitamin D - 50 nmol/L. 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Wildflower AIH je inseminacija, jelda? Moraju te toliko sopati hormonima? 😨 pretpostavljam da je zbog tvojih anovulatornih ciklusa? Nadam se da ce ti to biti prvi i zadnji postupak!🥰
.
Bebolina ovo tvoje zvuci sve bolje i bolje😄
.
Xoxo mislim da nista od mene. Ja sam 11dpo i test je negativan, jos cu sutra napraviti jedan (uzela sam one trakice iz dm-a koje su navodno super) i ako ostane negativan prestajem s progesteronom i cekam M. iduci ciklus je inseminacija pa se tome veselim. Trebam dobiti M 5. ili 6., taman prestane do 10.2. kad sam vjencana kuma najdivnijem bicu na svijetu 🥰 i u ponedjeljak 12.2. bih trebala biti na prvom UZV. Znajuci mene i moje ovulacije, inseminaciju mogu ocekivati vec u subotu 17. ili ponedjeljak 19. Brzo ce to!
Drzim palceve da je tebi jos prerano i da te plusic iznenadi🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni je ovaj ciklus totalno cudan. 18. dan ciklusa sam bila kod ginekologice i rekla je da nije sigurna je li bila ovulacija jer vidi maternicu koja nije dovoljno zadebljala za ovulaciju, a i folikul je dosta manji. Rekla mi je da dodem za par dana. 22. dan ciklusa sam ponovno dosla i rekla je da vidi veliki folikul i zadebljanu maternicu i da bi po ovome ovulacija trebala biti vrlo brzo. LH trakica mi je nakon toga pokazala 2 tamne crtice i jos dodatno potvrdila.
No, ono sto mi se bas nije svidjelo je to da je ginicka rekla da tako kasna ovulacija moze cesto znaciti da ovulacija izostane. Imate li vi iskustva s time?
Jeli možda pratiš bazalnu ? S njom bi mogla potvrdit jeli došlo do 0 iako će ti ona na UZV vidit za par dana ako je bila.. ne znam mislim da ima dosta žena koje jednostavno imaju kasniju O jer im je duži ciklus.. ako ti je ciklus 36 dana normalna je stvar da će ti O bit 22 dan.. 🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Wildflower AIH je inseminacija, jelda? Moraju te toliko sopati hormonima? 😨 pretpostavljam da je zbog tvojih anovulatornih ciklusa? Nadam se da ce ti to biti prvi i zadnji postupak!🥰
.
Bebolina ovo tvoje zvuci sve bolje i bolje😄
.
Xoxo mislim da nista od mene. Ja sam 11dpo i test je negativan, jos cu sutra napraviti jedan (uzela sam one trakice iz dm-a koje su navodno super) i ako ostane negativan prestajem s progesteronom i cekam M. iduci ciklus je inseminacija pa se tome veselim. Trebam dobiti M 5. ili 6., taman prestane do 10.2. kad sam vjencana kuma najdivnijem bicu na svijetu 🥰 i u ponedjeljak 12.2. bih trebala biti na prvom UZV. Znajuci mene i moje ovulacije, inseminaciju mogu ocekivati vec u subotu 17. ili ponedjeljak 19. Brzo ce to!
Drzim palceve da je tebi jos prerano i da te plusic iznenadi🥰
Vjerovatno to i mene čeka, prema premom sam danas 8 dpo a prema FF aplikaciji sam 9. Zadnji duphaston bi tribala popit u utorak ujutro tako da bi pokušala izdržat sa testiranjem do pon bar 🤣 Lipo se zabavi na vjenčanju 🥰🥰 i onda idemo u nove pobjede .. vjerovatno se sljedeći ciklus nećemo pratit jer ko zna kad ću ja O opet uvatit 🤣😂 iako pijem tu marulju, spearmint i vrkutu i sljedeći ciklus pa možda mi pomognu (ako je uopće do njih bilo ovaj ciklus) 😁😁🥰🥰🥰🥰 držim fige da prva inseminacija bude ona dobitna ❤️❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ja imam kasne ovulacije , i17,18 dc , a ovaj mjesec mi je bila 23dc , i potvrđene su mi ultrazvukom da se dešava ovulacija, a ovaj mjesec mi je čak i bazalna skočila , a na jajniku di je bila O se poslje formira zuto tijelo do sad svaki put sam imala zuto tijelo doduše vise manje na lijevom jajniku , sad neznam ako mi je ikad izostala ovulacija , pojma nemam . Al danss idem na pregled pa ću znati dali je stvarno bila ovaj mj O ili ne
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
da Eni je u pravu zuto tijelo je potvrda ovulacije .. tako da bi ti tribalo vidit njega na sljedećem UZV ako je došlo do O ..
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Lunolina žao mi je zbog negativnog testa.
.
Danas si dajem štopericu i u subotu imam aspiraciju jajnih stanica. I dalje ima nešto većih nešto manjih, pa gledao možda da bi se išlo na duostim ali ipak je rekao subota. Jer u subotu mi je i već 15.dc
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Eni, Bebolina hvala na lijepim rijecima i podrsci
Lunolina, da zbog anovulacije trebam dobiti toliko hormona valjda... To je stimulirani ciklus.
Pretpostavljam ti ides u prirodnom?
Mada, oba ginekologa kod kojih sam bila su rekli da se kod inseminacije daju malo jace doze hormona...
Sad ne znam jesu li to mislili samo na zene s PCOS-om.
PS. moramo MM i ja ici izvaditi nalaze za spolne bolesti i sl.
Zna netko jel to rade u Vinogradskoj ili moram u Petrovu?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Bebolina odlicno, blizis se kraju prvog dijela price!
Je li te ikako u Vinogradskoj dopao dr. Bolanca?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Xoxo ma imas ti jos fore do utorka. 😄 probaj bar do nedjelje/ponedjeljka izdrzati do testa. Na tvom mjestu bih racunala da mi je dpo ovaj manji, za svaki slucaj :)
.
Bebolina super! Nadam se da ces nam u subotu javiti da imas lijepi broj jajnih stanica🥰 ti od transfera do bete ides na bolovanje?
Nema veze za moj negativan test, obzirom na tsh koji je setao - nije ni bilo za ocekivati da ce se primiti.
.
Wildflower, moguce da ides tim putem zbog pcos jer ja kad sam molila da mi u prvom ciklusu daju tablete (one koje se piju 5 dana pa dobijes 2-3-4 jajne stanice) pa mi je rekao da nije za to i da bi prvi mjesec probao prirodno.
.
Jane iskreno, ja bih na tvom mjestu promjenila ginekologa…ako ne zna prepoznati da je bila ovulacija, onda je upitno kakvo je ostalo znanje.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji