Ako nazalna naraste 3 dana nakon najtamnije trakice jeli to znaci da je O bila taj drugi dan ili bas nakon LH trakice ? Jer meni je ovaj put isto nakon 3 dana tek bia skok u temperaturi .. pa da eto malo boje skuzim to
Meni u pravilu nakon peaka bude taj dan ili dan nakon ovulacija i onda za dva dana se digne temperatura i ostane povišena do menge. Npr ako mi je danas najtamnija trakica (tamnija od kontrolne), ovuliram danas navečer ili kroz noć, a temp bi mi se digla tek u subotu.
Ne znači da je kod tebe tako.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Enisretno!
Lunolina, vidim da si ti bila nedavno na konsultacijama u Skvorcu, sta su tebi rekli? Izvini nisam upratila u decembru nista.
Nekako su ovi Njemci bas opusteni u vezi svega, sreca pa sve nalaze radim na svoju ruku 😅, npr zeljezo i vitamin D niko ni ne spominje za vaditi, skoro nista ne trebam vaditi, trazili su mi prohodnost, spermiogram, jednu folikulometriju i par vadjenja osnovih hormona tad. Istina, pokazala sam im sve svoje obilne nalaze iz Bosne, pa im je to mozda bilo dovoljno.
Ja sam isto imala hrpu pretraga, rekao mi je Skvorc da sam se dobro pripremila 🙈 stavljam ti ispod sto on sve trazi od nalaza za postupke.
Kod nas je sve u redu pa moramo ici prvo na 2 inseminacije pa tek onda na IVF. Trebala sam danas na prvi UZV i iduci tjedan na inseminaciju, ali mi je TSH (pretpostavljam od stresa) odlutao na ne bas dobru razinu pa cekam da se popravi, ali vjerujem da sam za iduci ciklus spremna 🤭
Za travanj sam upisana za IVF pa zelim obavezno u veljaci i ozujku odraditi inseminacije.
https://imgbb.com/FKg1nks
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eto mi završili . Ako se trudnoća ne desi do 4 mj se javiti i u 5 mj idemo na IUI , jer su nam nalazi svi dobri i kaže nakon hsg-a da su nam šanse debele da se desi prirodno . I reko mi je doktor samo keks keks i keks , trud trud i trud eto 🤣🤣🤣🫣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Enisretno!
Lunolina, vidim da si ti bila nedavno na konsultacijama u Skvorcu, sta su tebi rekli? Izvini nisam upratila u decembru nista.
Nekako su ovi Njemci bas opusteni u vezi svega, sreca pa sve nalaze radim na svoju ruku 😅, npr zeljezo i vitamin D niko ni ne spominje za vaditi, skoro nista ne trebam vaditi, trazili su mi prohodnost, spermiogram, jednu folikulometriju i par vadjenja osnovih hormona tad. Istina, pokazala sam im sve svoje obilne nalaze iz Bosne, pa im je to mozda bilo dovoljno.
Ja sam isto imala hrpu pretraga, rekao mi je Skvorc da sam se dobro pripremila 🙈 stavljam ti ispod sto on sve trazi od nalaza za postupke.
Kod nas je sve u redu pa moramo ici prvo na 2 inseminacije pa tek onda na IVF. Trebala sam danas na prvi UZV i iduci tjedan na inseminaciju, ali mi je TSH (pretpostavljam od stresa) odlutao na ne bas dobru razinu pa cekam da se popravi, ali vjerujem da sam za iduci ciklus spremna 🤭
Za travanj sam upisana za IVF pa zelim obavezno u veljaci i ozujku odraditi inseminacije.
https://imgbb.com/FKg1nks
Bas ti je dao dosta Utrogestana, jel imas inace nizak progesteron? Ja samo 200mg uvece, a rado bi vise jer je nizak. Hvala ti! U sustini isto ne trazi previse.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Eto mi završili . Ako se trudnoća ne desi do 4 mj se javiti i u 5 mj idemo na IUI , jer su nam nalazi svi dobri i kaže nakon hsg-a da su nam šanse debele da se desi prirodno . I reko mi je doktor samo keks keks i keks , trud trud i trud eto 🤣🤣🤣🫣
Jel Tomic bio? On je meni rekao dajte malo vise odnosa, nema ocu necu, da mi se, ne da mi se 😅
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Jel Tomic bio? On je meni rekao dajte malo vise odnosa, nema ocu necu, da mi se, ne da mi se 😅
Daaa taj. 🤣🤣🤣🤣 presmjesan , pitao me sto je trudnoća 🤣 ja mu kažem “blaženo stanje kažu “ a on meni ono dolazi is rijeci trud !!! Znaci morate se truditi 🤣🤣🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Daaa taj. 🤣🤣🤣🤣 presmjesan , pitao me sto je trudnoća 🤣 ja mu kažem “blaženo stanje kažu “ a on meni ono dolazi is rijeci trud !!! Znaci morate se truditi 🤣🤣🤣
🙈🙈🙈
A jel ti rekla koliko se morate? Nama je Skvorc rekao svaki 2. dan od 8.dc pa do 16.dc. (Moje ovulacije su oko 13.dc)
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
🙈🙈🙈
A jel ti rekla koliko se morate? Nama je Skvorc rekao svaki 2. dan od 8.dc pa do 16.dc. (Moje ovulacije su oko 13.dc)
Svaki dan kad uhvatimo peak . Ali kad uhavtim trakicu koja je testna jača od kontrolne da ovo pozitvne trakice ne znače ništa jer neznamo točno u kojoj fazi smo ih uhvatile . A kad bude tak peka bas , onda između 12-36 h se dešava ovulacija , a to nemozemo znati kad jer svaka je osoba za sebe
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
A prije peaka svaki drugi dan, svaki treći , ali čim se uhvati peak onda svaki dan odnosi
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
A prije peaka svaki drugi dan, svaki treći , ali čim se uhvati peak onda svaki dan odnosi
Pretpostavljam od peaka bar 3 dana odnosi svaki dan?
.
Ovo radjenje djece je bas trud, trud i trud. Dobro je doktor rekao🙈
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵