eni,jako mi je žao što si imala tako grozno iskustvo, ja ti od srca želim da se isplati čim prije i da više nikad ne moraš kroz takvo što prolaziti. Danas se odmori, slobodno popij kakvu tableticu za umirenje ako imaš da ti opusti tijelo i mišiće. Drži se!
Kak si ti ? Jel krvaris još uvijek ?
I dalje imam grčeve, još malo sukrvice na toaletnom papiru, ali puno manje nego jutros.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
eni,jako mi je žao što si imala tako grozno iskustvo, ja ti od srca želim da se isplati čim prije i da više nikad ne moraš kroz takvo što prolaziti. Danas se odmori, slobodno popij kakvu tableticu za umirenje ako imaš da ti opusti tijelo i mišiće. Drži se!
I dalje imam grčeve, još malo sukrvice na toaletnom papiru, ali puno manje nego jutros.
Ja imam onako lagane menga grčiće..- vise me glava boli od stresa i svega nego dolje 😭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
BikMik, ja ti ne znam reći nažalost, vidi li se po žutom tijelu kad je bila ovulacija. Pratiš li bazalnu možda? Ona ti pokaže ako je ovulacija prošla. Ja sam, recimo, jučer imala peak, ali vidim po bazalnoj jutros da nije još bila ovulacija. Barem ne do jutros.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
E da htjela sam napomenuti da dok sam bila na ultrazvuku mi je vidla dosta zreli folikul na lijevom jajniku , nije ni njoj bilo jasno ni meni za tu fazu ciklusa kojoj sam ja bila , sad neznam , dali će mi O uraniti ili koji vrag je to ? Jer cista nije , rekla je baš da je folikul i na desnom sam ih imala 2 ali mali folikuli , dali koja cura na forumu bi znala šta bi to moglo biti i još je rekla njega nećemo pisati jer inače se onda nesmije raditi HSG kad je folikul tako zrel 😨🤷♀️🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni, bas mi je zao sto ti je bilo toliko traumaticno ☹️
Nadam se da ces se vrlo brzo oporaviti. Pojedi nesto fino da ti se dusa smiri 🤭 Krvarenje bi ti do sutra trebalo stati, eventualno koja kap, ali nista vise od toga.
.
Ivy ako se dobro sjecam, tebi je ginekologica napravila osnovne pretrage i rekla da je sve ok. Ne znam koliko ti je pametno na svoju ruku ici na HSG bez upute ginekologa i obavljanja svih pretragama koje se rade prije HSG-a.
Mislim da bi prije prohodnosti ipak trebali odraditi spermiogram, siri hormonski status i folikulometriju kako bi dokazali imas li uopce ovulacije i kad (obzirom da svaki mjesec imas 2-3 peaka). To je neka osnova za HSG…
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
E da htjela sam napomenuti da dok sam bila na ultrazvuku mi je vidla dosta zreli folikul na lijevom jajniku , nije ni njoj bilo jasno ni meni za tu fazu ciklusa kojoj sam ja bila , sad neznam , dali će mi O uraniti ili koji vrag je to ? Jer cista nije , rekla je baš da je folikul i na desnom sam ih imala 2 ali mali folikuli , dali koja cura na forumu bi znala šta bi to moglo biti i još je rekla njega nećemo pisati jer inače se onda nesmije raditi HSG kad je folikul tako zrel 😨🤷♀️🤷♀️
Hej upadam sad kao padobranac ali čisto da podijelim svoje iskustvo na ovu temu, nedavno sam imala laparoskopiju na kojoj mi je trebala biti odrađena i prohodnost jajovoda no nije jer je taman operacija bila na dan ovulacije i onda mi je dr V objasnio da je sluznica zadebljana u drugoj fazi ciklusa, radi se o sluznici u maternici na ulazu u oba jajovoda i onda kontrast ne može proći i teško je uopće ući, možda je to i razlog zašto te toliko bolilo, vjerojatno ti je ovulacija sad ili ce biti vrlo skoro
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Jao bas citam kaj ste tii eni prosle ...bas mi je zao... odmorite se...
Drzim fige za dalje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nadam se da ces se vrlo brzo oporaviti. Pojedi nesto fino da ti se dusa smiri 🤭 Krvarenje bi ti do sutra trebalo stati, eventualno koja kap, ali nista vise od toga.
.
Ivy ako se dobro sjecam, tebi je ginekologica napravila osnovne pretrage i rekla da je sve ok. Ne znam koliko ti je pametno na svoju ruku ici na HSG bez upute ginekologa i obavljanja svih pretragama koje se rade prije HSG-a.
Mislim da bi prije prohodnosti ipak trebali odraditi spermiogram, siri hormonski status i folikulometriju kako bi dokazali imas li uopce ovulacije i kad (obzirom da svaki mjesec imas 2-3 peaka). To je neka osnova za HSG…
Nekome je oocito logicno...prvo prohodnost a onda ovulacije i ciklus🤣😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
.
Nekome je oocito logicno…prvo prohodnost a onda ovulacije i ciklus🤣😅
Ne znam sto si se ti nakacila na mene, i to dobrano. Ne razumijem tvoj problem, i te tvoje upadice
Uzivaj u trudnoci i zanemari moje komentare jer ja ne zelim biti bezobrazna prema trudnicama🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
.
Nekome je oocito logicno…prvo prohodnost a onda ovulacije i ciklus🤣😅
Ne znam sto si se ti nakacila na mene, i to dobrano. Ne razumijem tvoj problem, i te tvoje upadice
Uzivaj u trudnoci i zanemari moje komentare jer ja ne zelim biti bezobrazna prema trudnicama🤗
Nisam ti nista odgovorila bas nista ...
Druga stvar pricas gluposti vece gluposti nisam citala mihe gibe kad su mjenjali spol...
Znaci ali lazes sama sebe
Prva stvar je ta da ti ginekolog nemoze preko uzv vidjet jel sta stima il ne kako ti kazes...druga stvar ne moze na temelju tvojh navodnih trakica rec e Ivyy ja mislim ipak da je bila ovulacija tad i tad 🤣🤣pa nije baba vanga... treca stvar o cemu ti pricas pa imam obitelj u Njemackoj pricas takve gluposti tj pises da to nisu istine...
Ako si bila jednom kod ginekologa dajem ruku u vatru i pucam si u koljeno...nakon svih glupost kaj si napisala...
Imas 26 god ... svaki mj ista prica i svejedno ne ides kod doktora... i na ni jednu kontrolu nisi isla kaj su ti cure napisale ...
Nebudes dobila jecmenac bez brige ... meni se rijetko ko moze zamjerit ... a ako si se vec nasla u mom komentaru to je svakako dokaz da ti treba neka pametna...
I da.... jos jednom kazem i ponavljam nisam ti se obratila vec se referirala na komentar iznad.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji