Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    08. Siječanj 2024. 14:13

Evo me friško s pretrage. Bilo je okej, osjećala sam jače menga bolove dok su mi umetali sondicu kroz cerviks i jako blage grčeve prilikom ubrizgavanja tekućine. Ja sma sat vremena prije pretrage popila brufen od 800mg i bromazepan od 1,5mg.
    Jajovodi su mi prohodni. Dobili smo preporuku za mjesec dva odnosa sad nakon što su jajovodi "još prohodniji" i onda inseminacije - onoliko koliko ih želim (a ja već znam da će biti samo jedna) 😁 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    08. Siječanj 2024. 14:17

mariposa1510

Evo me friško s pretrage. Bilo je okej, osjećala sam jače menga bolove dok su mi umetali sondicu kroz cerviks i jako blage grčeve prilikom ubrizgavanja tekućine. Ja sma sat vremena prije pretrage popila brufen od 800mg i bromazepan od 1,5mg.
    Jajovodi su mi prohodni. Dobili smo preporuku za mjesec dva odnosa sad nakon što su jajovodi "još prohodniji" i onda inseminacije - onoliko koliko ih želim (a ja već znam da će biti samo jedna) 😁

Mariposa gdje si radila pretragu u bolnici ili privatno ? I dali si radila ultrazvučno hsg ili rtg hsg ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• anny35
    08. Siječanj 2024. 14:19

eni233

anny35

eni233

anny35

Mene je bome bolilo iako je proslo i roku minute i nakon me bolilo sat ipo sigurno, dali mi brufen. Al meni nisu davali nista prije, u nekim bolnicama daju.
    8/10 bi opisala bol. Mislim da je to sve individualno

🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭 jaooooo već mi je sad slabo ..

Ma ne mora ti biti.. ja samo kazem kako je meni bilo. Kazem stvarno da je to individualno. Al sto su mi sve radili, s ovime sam se pomirila i rekla sto cu kad sam zensko 😂🤷‍♀️
    Mozes prije popit normabel i brufen.

Jao meni su rekli da moram doći na tašte i da nesmijem ništa jest ni piti . Idem sutra u 7 u jutro 😭😭😭😭 umirem od straha već sad

Boze me sacuvaj, svaka bolnica svoju politiku vodi. Meni rekli da mogu popit, al kao to je macji kasalj pa ne trebam 😂

• eni233
    08. Siječanj 2024. 14:25

anny35

eni233

anny35

eni233

anny35

Mene je bome bolilo iako je proslo i roku minute i nakon me bolilo sat ipo sigurno, dali mi brufen. Al meni nisu davali nista prije, u nekim bolnicama daju.
    8/10 bi opisala bol. Mislim da je to sve individualno

🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭 jaooooo već mi je sad slabo ..

Ma ne mora ti biti.. ja samo kazem kako je meni bilo. Kazem stvarno da je to individualno. Al sto su mi sve radili, s ovime sam se pomirila i rekla sto cu kad sam zensko 😂🤷‍♀️
    Mozes prije popit normabel i brufen.

Jao meni su rekli da moram doći na tašte i da nesmijem ništa jest ni piti . Idem sutra u 7 u jutro 😭😭😭😭 umirem od straha već sad

Boze me sacuvaj, svaka bolnica svoju politiku vodi. Meni rekli da mogu popit, al kao to je macji kasalj pa ne trebam 😂

Meni su rekli na tašte samo vodu kao smijem .. niti jesti ne smijem , pa sam se odmah i prepala , kolko sam skužila meni će raditi rtg hsg , jer je spomenula rendgen , i da rekla mi je da si uzmem uložak , u slučaju krvarenja poslje .. i da čitala sam da se mora antibiotik piti poslje toga , kao da nebi došlo do infekcije pa sad neznam dali si ti pila šta ili ne ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    08. Siječanj 2024. 14:28

eni233

mariposa1510

Mariposa gdje si radila pretragu u bolnici ili privatno ? I dali si radila ultrazvučno hsg ili rtg hsg ?

U Vinogradskoj sam to obavila, ultrazvučno.

👱‍♂️34 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    08. Siječanj 2024. 14:30

mariposa1510

eni233

mariposa1510

Da to sam čitala da manje boli .. a u ovoj bolnici di ja idem je rtg hsg .. jizsssss .. umirem već sad 🤣🤣🤣🙄🫣 Bog mi pomogao da se ne onesvijestim na stolu 🤣🤞🙏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

wildflower
    08. Siječanj 2024. 14:31

Ja sam bila nedavno na hsg, ali privatno.
    Sestra mi je rekla samo da popijem nesto prije bolova 2 sata prije.
    Imala sam samo brufen 400.

Meni je pretraga bila vrlo neugodna i bolilo me. Bol je bila prodorna ali kratka.
    Taj dan nakon pretrage sam odmarala. Bolovi i grcevi taj dan su bili slicni kao i a vrijeme menstruacije.

No, nije svim zenama isto. Nekoga uopce ne boli.

No stvarno, pretraga kratko traje i izdrzati cete ju bez problema, bez brige :)
    Za 15ak minuta sam bila gotova s pretragom.

Taj mjesec mi je menstruacija bila bolnije nego inace, ne znam hsg utjecao na to.

Sretno

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    08. Siječanj 2024. 14:33

Napominjem, radila sam rengenski hsg.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• eni233
    08. Siječanj 2024. 14:34

wildflower

Napominjem, radila sam rengenski hsg.

To i ja radim , znaci bol mi ne gine 🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    08. Siječanj 2024. 14:41

eni233

mariposa1510

eni233

mariposa1510

Da to sam čitala da manje boli .. a u ovoj bolnici di ja idem je rtg hsg .. jizsssss .. umirem već sad 🤣🤣🤣🙄🫣 Bog mi pomogao da se ne onesvijestim na stolu 🤣🤞🙏

Ti ideš sutra? 
    U kojoj bilnici radiš? Ako ne smiješ ništa popiti prije pretrage, traži od njih da ti nešto daju.
    Joj, sretno ti! Ja sam danas bila na poslu samo 4h, nisam se mogla fokusirat ni 1% na rad, samo sam razmišljala o tome šta me čeka poslije. Grozno... 😖

👱‍♂️34 - Normozoospermia
    04/25. FET blastociste ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.