Lunolina možda si pod većim stresom, možda ne osjetiš da si pod stresom ali sve je to tu negdje u podsvijesti.
Ja se već stresiram kad ću ili neću dobiti M i hoću li morati na folikulimetrije kad sam popodne na poslu ili kad sam ujutro pa ću morati muljati i to mi već predstavlja stres.
Tako da tko zna kakav je i meni TSH. Ali opet jedan nalaz kao takav ne govori puno jer možda za koji dan bi baš bilo sve u granicama normale.
Za inseminaciju možda i ne gledaju toliko taj TSH. Nadam se da će te pustiti na inseminaciju.
Eni jesi bolje?
Malo sam se smirila .. onako mi je dolje pritisak samo neki ali me ne boli nešto pretjerano hvala Bogu . Krv mi ide , ali ništa strašno , pa se nadam da će to sve biti ok .. sutra me zanimaju rezultati , nas me zanima
Kakvi će biti jer geldala sam na egradani ali ništa nisu stavili 🤞
Ja se nadam da će ispasti da su bili neprohodni i da je cijeli vaš problem ustvari u tome. Da ne moraš dalje prolaziti što sve prolazimo u postupku.
Odmaraj malo i bit će to sve ok 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav svima.
Molim vas za pomoc, danas sam bila kod ginekologa na konzultacijama za nastavak potpomogmute oplodnje. Uzela mi jr briseve i papa test napravila.
U nalazu mi je napisala ovo:
porcija s E zonom oko cijelog usca velicine 1 cm koji krvari na dodir.
Sto bi to moglo biti?
Rekla mi je da nece nista govoriti dok ne stignu nalazi, a ja se sada brinem.
Hvalaa
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pozdrav svima.
Molim vas za pomoc, danas sam bila kod ginekologa na konzultacijama za nastavak potpomogmute oplodnje. Uzela mi jr briseve i papa test napravila.
Sto bi to moglo biti?
Hvalaa
E zona znači eritroplakiju, tj. pojavu cilindričnih stanica na vratu maternice koje daju intenzivnu crvenu boju, što se još naziva i 'ranica'. Cilindrične stanice se normalno nalaze unutar kanala vrata maternice, ali pod utjecajem hormona dospijevaju i na površinu te tvore E zonu. Te stanice su nešto osjetljivije od pločastih (koje se normalno nalaze na vratu maternice), ali to stanje ne zahtjeva nikakvu terapiju. Potrebne su samo redovite kontrole. A sad cekajte samo papu i briseve ..sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima.
Sto bi to moglo biti?
Hvalaa
Bez briseva..pape ... bris za hpv ...koploskopije ne moze nista znat ..zato samo smireno...cekajte bris i to je to ...najvjerojatnije nije nista opasno i da se rijesit za cas... svakako jos jednom sretno..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima.
Sto bi to moglo biti?
Hvalaa
Bez briseva..pape … bris za hpv …koploskopije ne moze nista znat ..zato samo smireno…cekajte bris i to je to …najvjerojatnije nije nista opasno i da se rijesit za cas… svakako jos jednom sretno..
Hvala vam puno na odgovoru, nije mi bilo bas nikako svejedno. Malo ste me smirili, hvala puno
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Cure hvala na odgovorima.🥹
11.11. je tsh bio super, ali da, nakon toga je slijedilo jako tesko razdoblje (ja sam u event industriji sto znaci da sam radila od jutra do sutra) i nakon toga pobrala gripetinu.
Pijem euthirox, povecala sam si odmah dozu i probat cu izvaditi opet kroz koji dan.
Sutra kad dobijem M cu ih zvati i pitati mogu li me ipak uzeti na inseminaciju.
I ja sam na eutiroxu i meni je nio 6.5 pa 5.5 … inostala trudna normalno s tom brojkom…. tek kad sam ostala trudna su me stavili na eutirox …
I svakako vadi gdje si i sad vadila jer su drugaciji reagansi po domovima zdravlja…bolnicama …itd… to mi je rekla endokrinologica……i da promjenjivo je to … ponovi svakako
Mislim da mi ginekologica nece dati opet uputnicu za tsh nakon par dana🙈 ako ne da izvadit cu privatno.
Da, kad je prirodno tsh malo visi, ne ide se odmah s korekcijom jer stitnjaca mozda sama popravi stanje, ali ako nemas stitnjacu onda se mora korigirati doza jer parametre nema sto popraviti. Digla sam si dozu sa 100 na 125 pa cemo vidjeti kroz koji dan.
Također, vadila sam markere za hepatitis i ispada da nisam cijepljena na hepatitis b ili jesam pa sam izgubila sva antitijela🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
11.11. je tsh bio super, ali da, nakon toga je slijedilo jako tesko razdoblje (ja sam u event industriji sto znaci da sam radila od jutra do sutra) i nakon toga pobrala gripetinu.
Pijem euthirox, povecala sam si odmah dozu i probat cu izvaditi opet kroz koji dan.
I ja sam na eutiroxu i meni je nio 6.5 pa 5.5 … inostala trudna normalno s tom brojkom…. tek kad sam ostala trudna su me stavili na eutirox …
I svakako vadi gdje si i sad vadila jer su drugaciji reagansi po domovima zdravlja…bolnicama …itd… to mi je rekla endokrinologica……i da promjenjivo je to … ponovi svakako
Mislim da mi ginekologica nece dati opet uputnicu za tsh nakon par dana🙈 ako ne da izvadit cu privatno.
Da, kad je prirodno tsh malo visi, ne ide se odmah s korekcijom jer stitnjaca mozda sama popravi stanje, ali ako nemas stitnjacu onda se mora korigirati doza jer parametre nema sto popraviti. Digla sam si dozu sa 100 na 125 pa cemo vidjeti kroz koji dan.
Također, vadila sam markere za hepatitis i ispada da nisam cijepljena na hepatitis b ili jesam pa sam izgubila sva antitijela🙈
Možda da tražiš opću praksu da ti da uputnicu da kroz koji dan ili tjedan ponoviš nalaz.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ma nist strašno , ja za hepatitis B imam antitijela ko u prici , do kraja života valjda , ali sam izgelda preboljela i hepatitis A , pa su mi u škvorc rekli nek idem kod infektologa , on mi je dao odma potvrdu da je sve ok , kad mi ke jetra i krvna slika odlična rekla je da ovo previše kompliciraju 🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam sad zvala u nalaz još nije gotov , i rekli su mi nek nazovem u petak 😨🫣 pa tak dugo treba za jedan nalaz ? !!!
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni nadam se da će brže nalaz od petka🤞🏻 kad čitam kaj sve prolazite s pregledima dođe mi da odustanem😭 ono vrijeme u bolnici radi vanmatericne mi je najmračnije u životu i ne želim nikakve postupke slične prolazit,a taj hsg mi zvuci kao vjerojatna preporuka za nekog s jednim jajovodom..
Bebolina nemam nikakvih simptoma nažalost osim tog umora. Sinoć sam osjetila da se cerviks spustio na pol prsta opet prokletnik, baš me zavarao ovaj put 😤 pišnula sam jutros na 14 dpo test i negativan je skroz. Čekam da krene M danas, sutra..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji