Napominjem, radila sam rengenski hsg.
To i ja radim , znaci bol mi ne gine 🤣🤣🤣
Ali nije strasno :) stvarno
Mi sabe sebi stvorimo taj strah i pritisak. I imamo ocekivanja da ce biti neizdrzivo..
Cini mi se da je bolje ne raspitivati se, nego samo otici na to prazne glave
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Evo me friško s pretrage. Bilo je okej, osjećala sam jače menga bolove dok su mi umetali sondicu kroz cerviks i jako blage grčeve prilikom ubrizgavanja tekućine. Ja sma sat vremena prije pretrage popila brufen od 800mg i bromazepan od 1,5mg.
Jajovodi su mi prohodni. Dobili smo preporuku za mjesec dva odnosa sad nakon što su jajovodi "još prohodniji" i onda inseminacije - onoliko koliko ih želim (a ja već znam da će biti samo jedna) 😁
Mariposa gdje si radila pretragu u bolnici ili privatno ? I dali si radila ultrazvučno hsg ili rtg hsg ?
U Vinogradskoj sam to obavila, ultrazvučno.
Da to sam čitala da manje boli .. a u ovoj bolnici di ja idem je rtg hsg .. jizsssss .. umirem već sad 🤣🤣🤣🙄🫣 Bog mi pomogao da se ne onesvijestim na stolu 🤣🤞🙏
Ti ideš sutra?
U kojoj bilnici radiš? Ako ne smiješ ništa popiti prije pretrage, traži od njih da ti nešto daju.
Joj, sretno ti! Ja sam danas bila na poslu samo 4h, nisam se mogla fokusirat ni 1% na rad, samo sam razmišljala o tome šta me čeka poslije. Grozno… 😖
Ja idem u Varaždin , ja sam uzela si slobodno cijeli dan , a da ne kažem da neću moći zaspati dok zo ne obavim .. jaoooo, jako dugo sam se njeckala da ne idem jer sam bila ljuta da zašto me na to šalju bez ikakvih indikcija i onda sam rekla sebi pa idi još i to ma makar umrla od boli , nema veze samo da ostanem trudna , jer opet ima žena koje su ostale isti ciklus trudne nakon hsg-a pa mi to uljeva neki dio nade da bi ovaj ciklus mogao biti dobitan 🤞🤞🤞🤞 iako nakon suprug i ja ne pazimo već od
6 mj/2022 , a aktivno radimo na bebi od 11/2022 i eto ništa se ne dešava , kod mene su svi nalazi top , suprug ima dosta los spermiogram iz 8 mj , čak je imao dijagnozu , pa sad od kad pije neke suplemente , čovjek se sam istraživao i naručio si i sad mu je spermio uredan ali opet na granici .. Al nema mjesta negativi , kažem sebi 100 put na dan nemoj misliti na torticu 🤣🤣🙄🙄🙄🫣🫣🫣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Napominjem, radila sam rengenski hsg.
To i ja radim , znaci bol mi ne gine 🤣🤣🤣
Ali nije strasno :) stvarno
Mi sabe sebi stvorimo taj strah i pritisak. I imamo ocekivanja da ce biti neizdrzivo..
Cini mi se da je bolje ne raspitivati se, nego samo otici na to prazne glave
Ma nebi bila ja da ne istražim sve živo i čitam , prestrašila sam sebe do amena 🤣🤣🤣🤣 Al dobro je to možda mi bas zato bude ultra ugodno 🤣🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Nema me pola dana, a vi vec zahvate odradile! 😯
.
Mariposa drago mi je da je dobro proslo i da su jajovodi pohodni! Mislim da moras ici na 2 inseminacije ukoliko su vam oboma nalazi dobri. Neovisno o tome da li bi na ivf isla privatno ili drzavno.
.
Eni, nemoj se bojati. Mislim da je stresnija ta bol jer ne znas kakvu ocekujes nego sama bol, ali racunaj ako ce te boliti onda boli kao jaka menga, ali traje samo dok ti ubrizgavaju tekucinu unutra, a kako ti ides na ovaj rtg hsg, krace ce ti bol trajati jer moraju brzo ubrizgati.
Ako se sjecas, ja sam pricala da je meni to iskustvo bilo relativno traumaticno, ali da sad mogu vratiti vrijeme, komotno bih nakon zahvata mogla otici na posao. Nakon zahvata bol potpuno i momentalno prolazi (barem meni). I da, pripremi ulozak jer zna biti krvi, ne puno, ali zna biti.
Bit ce sve u redu :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eni meni su radili sono. Sad kad sam isla kod druge gin u drugi grad mi rekla da ta sono zna davat lazne rezultate pa da ako ne bude nista od trudnoce da bi mi ona rtg napravila. Iskreno bas se bojim jer znam da me ovo bolilo. Nadam se da mi nece doc do toga.
S pozitivne strane ti ces odmah znat na cemu si, bez duple pretrage 😅
Eni, ma ja mislim da postoji neki protokol pretraga koje se "moraju" obaviti prije mpo i da sve koje idmo u to moramo to proći ma koliko za neku od nas individualno te pretrage nemaju smisla, nažalost. Niti ja nemam nikakve indikacije da bi mi jajovodi bili neprohodni - nikad nikakve upale u abdomenu, krvarenja, operacije... Ništa. Ali eto, morala sam to i nek bude. Sad korak po korak dalje. Meni više nemaju smisla te puste inseminacije 🙈
Lunolina, meni su danas rekli da inseminacija mora biti minimalno jedna i maksimalno 4, a da se ja odlučim koliko ih želim. Mislim da neću odugovlačiti koliko ne moram. Ali daj bože da sad bude prirodnim putem nakon prohodnosti ❤️
Od sutra krećemo u akciju, nadam se da će mi bolovi i grčevi u trbuhu prestat do sutra, sad me još uvijek boli pomalo.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Eni, ma ja mislim da postoji neki protokol pretraga koje se "moraju" obaviti prije mpo i da sve koje idmo u to moramo to proći ma koliko za neku od nas individualno te pretrage nemaju smisla, nažalost. Niti ja nemam nikakve indikacije da bi mi jajovodi bili neprohodni - nikad nikakve upale u abdomenu, krvarenja, operacije… Ništa. Ali eto, morala sam to i nek bude. Sad korak po korak dalje. Meni više nemaju smisla te puste inseminacije 🙈
Lunolina, meni su danas rekli da inseminacija mora biti minimalno jedna i maksimalno 4, a da se ja odlučim koliko ih želim. Mislim da neću odugovlačiti koliko ne moram. Ali daj bože da sad bude prirodnim putem nakon prohodnosti ❤️
Od sutra krećemo u akciju, nadam se da će mi bolovi i grčevi u trbuhu prestat do sutra, sad me još uvijek boli pomalo.
Su ti rekli da moraš ista pitit poslje tipa anitibiotik ili nešto tako ? Pa mislim znam sve ja to ali opet imaš taj neki strah i odbijene prema svemu sto je novo i sto nije prirodno ajmo reci .. Al dobro idem pa šta bude 🤞🤞😏🙏❤️ i nadam se da ću ostati trudna prirodno i da me vise takve vrste pretraga ne vide 🙏🙏🥹
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Joj i mene ceka sono hsg ako za 10ak dana dode M... takoder me strah od same pomisli, trebala sam ici prije 2,3 mjeseca, ali sad je krajnje vrijeme 🤦🏻♀️
Eni233, sretno 🙏🍀❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Eni, ma ja mislim da postoji neki protokol pretraga koje se "moraju" obaviti prije mpo i da sve koje idmo u to moramo to proći ma koliko za neku od nas individualno te pretrage nemaju smisla, nažalost. Niti ja nemam nikakve indikacije da bi mi jajovodi bili neprohodni - nikad nikakve upale u abdomenu, krvarenja, operacije… Ništa. Ali eto, morala sam to i nek bude. Sad korak po korak dalje. Meni više nemaju smisla te puste inseminacije 🙈
Su ti rekli da moraš ista pitit poslje tipa anitibiotik ili nešto tako ? Pa mislim znam sve ja to ali opet imaš taj neki strah i odbijene prema svemu sto je novo i sto nije prirodno ajmo reci .. Al dobro idem pa šta bude 🤞🤞😏🙏❤️ i nadam se da ću ostati trudna prirodno i da me vise takve vrste pretraga ne vide 🙏🙏🥹
Ne, ništa mi nisu rekli da pijem nakon.
👱♂️34 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Danas mi je 11./12.dc i prvi dan lh testiranja i prvi put sam uhvatila peak i to ovako rano, obično je na 13.-15.dc. A trbuh me boli od hsga danas i ne znam sad kako ćemo pokrit sad 😤
👱♂️34 - Normozoospermia
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji