Eni sta mi pada na pamet kad spominjes da ti je folikul zreo tako rano, a da mozda tebi i inace ovulacija nije ranije nego sto mislis 🤔 bez obzira na trakice, ovako zvuci malo cudno, ali mozda da iduci mjesec napravis folikulometriju tj ides bar 2 puta na uzv 🤔
XOXO i ja sam nesto negdje citala za tu pjenu i da je ona kao najbezbolnija, ali nisam u detalje isla jer mi se smucilo 😅 ja se nekad pitam ako i ostanem trudna kako cu porod prezivjet kad mi je ovo znanstvena fantastika 😅
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Cure, jesu li koju pustili na inseminaciju s visokim TSH-om? Dosao mi je danas ZADNJI nalaz od svih koje sam cekala i TSH mi je 9😔, a sa mengom koja ce doci sutra/prekosutra sam se trebala javiti u Škvorc za prijavu za inseminaciju ovaj ciklus.
Inace nemam stitnjacu (izvadila sam ju) i pijem terapiju.
Bas sam tuzna sto mi je takav nalaz dosao😔 sad kad mi sve odgode za tko zna kad😔
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Enista mi pada na pamet kad spominjes da ti je folikul zreo tako rano, a da mozda tebi i inace ovulacija nije ranije nego sto mislis 🤔 bez obzira na trakice, ovako zvuci malo cudno, ali mozda da iduci mjesec napravis folikulometriju tj ides bar 2 puta na uzv 🤔
XOXO i ja sam nesto negdje citala za tu pjenu i da je ona kao najbezbolnija, ali nisam u detalje isla jer mi se smucilo 😅 ja se nekad pitam ako i ostanem trudna kako cu porod prezivjet kad mi je ovo znanstvena fantastika 😅
Pa sve može biti , nikad nisam radila folikulumetriju .. i nisam ništa pratila niti znala dok nisam krenula u ove vode …ali idem 17.1 na konzultacije pa ću ih zamoliti da mi naprave ultrazvuk da vidim šta se dešava tamo dolje 🤣🫣 jaooo sto mi žene moramo pretrpjeti samo da bi ostale u drugom stanju to je za Nobelovu nagradu 💪🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure, jesu li koju pustili na inseminaciju s visokim TSH-om? Dosao mi je danas ZADNJI nalaz od svih koje sam cekala i TSH mi je 9😔, a sa mengom koja ce doci sutra/prekosutra sam se trebala javiti u Škvorc za prijavu za inseminaciju ovaj ciklus.
Bas sam tuzna sto mi je takav nalaz dosao😔 sad kad mi sve odgode za tko zna kad😔
Jesi na eutiroxu il nekoj drugoj terapiji
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sta regulira ths kad nemas stitnu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Taj tsh je promjenjiv , reagira na stres . Tako sa probaj vaditi još jednom može budu drugačiji rezulatati .. meni je bio on reko sa mora biti ispod 2 kad smo išli na konzultacije .. ali sad mislim da to vrijedi za IVF , za inseminaciju neznam jer tu ne dobivaš količinu hormona kao kod IVF metode , ali probaj ih zvati sigurno će ti oni najbolje znati reci ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina možda si pod većim stresom, možda ne osjetiš da si pod stresom ali sve je to tu negdje u podsvijesti.
Ja se već stresiram kad ću ili neću dobiti M i hoću li morati na folikulimetrije kad sam popodne na poslu ili kad sam ujutro pa ću morati muljati i to mi već predstavlja stres.
Tako da tko zna kakav je i meni TSH. Ali opet jedan nalaz kao takav ne govori puno jer možda za koji dan bi baš bilo sve u granicama normale.
Za inseminaciju možda i ne gledaju toliko taj TSH. Nadam se da će te pustiti na inseminaciju.
Eni jesi bolje?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Cure hvala na odgovorima.🥹
11.11. je tsh bio super, ali da, nakon toga je slijedilo jako tesko razdoblje (ja sam u event industriji sto znaci da sam radila od jutra do sutra) i nakon toga pobrala gripetinu.
Pijem euthirox, povecala sam si odmah dozu i probat cu izvaditi opet kroz koji dan.
Sutra kad dobijem M cu ih zvati i pitati mogu li me ipak uzeti na inseminaciju.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure hvala na odgovorima.🥹
11.11. je tsh bio super, ali da, nakon toga je slijedilo jako tesko razdoblje (ja sam u event industriji sto znaci da sam radila od jutra do sutra) i nakon toga pobrala gripetinu.
Pijem euthirox, povecala sam si odmah dozu i probat cu izvaditi opet kroz koji dan.
Sutra kad dobijem M cu ih zvati i pitati mogu li me ipak uzeti na inseminaciju.
I ja sam na eutiroxu i meni je nio 6.5 pa 5.5 ... inostala trudna normalno s tom brojkom.... tek kad sam ostala trudna su me stavili na eutirox ...
I svakako vadi gdje si i sad vadila jer su drugaciji reagansi po domovima zdravlja...bolnicama ...itd... to mi je rekla endokrinologica......i da promjenjivo je to ... ponovi svakako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lunolina možda si pod većim stresom, možda ne osjetiš da si pod stresom ali sve je to tu negdje u podsvijesti.
Ja se već stresiram kad ću ili neću dobiti M i hoću li morati na folikulimetrije kad sam popodne na poslu ili kad sam ujutro pa ću morati muljati i to mi već predstavlja stres.
Tako da tko zna kakav je i meni TSH. Ali opet jedan nalaz kao takav ne govori puno jer možda za koji dan bi baš bilo sve u granicama normale.
Za inseminaciju možda i ne gledaju toliko taj TSH. Nadam se da će te pustiti na inseminaciju.
Eni jesi bolje?
Malo sam se smirila .. onako mi je dolje pritisak samo neki ali me ne boli nešto pretjerano hvala Bogu . Krv mi ide , ali ništa strašno , pa se nadam da će to sve biti ok .. sutra me zanimaju rezultati , nas me zanima
Kakvi će biti jer geldala sam na egradani ali ništa nisu stavili 🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia