Meni počela trakica tamniti, mala promjena al mogla bi biti naznaka ovulacije skoro, kroz dan dva, vidjet ćemo. Samo kaj sam dobila preporuku za canesten vaginalete jer mi je doktorica na godišnjem. Ipak je buknula gljivična infekcija i još je i mužu nešto napalo prepone, valjda isto gljivice. Užas, oprostite na detaljima. Očajni smo i nema šanse da se pokrije ovaj mjesec. 🥲
Bebolina odmarajte samo, toliki crp i temperatura zvuci ko gripa. Nadam se da će vam krenuti na bolje.🫂
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Da li se može ići na folikulometruju u svoje dodjeljene ginekologice ili se ide na humanu u bolnicu za to ? Mislim da meni nema smisla na trakice ovo vatat..
Mozes probat kod svoje trazit ako ce htjet. Meni je moj rekao da on to ne moze radit jer da ima preveliki broj pacijentica. A ic na humanu samo zbog toga je fakat gnjavaza tj puno previse vremena gubis.
Da pretpostavljam da će tako i moja meni rec 😕
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Bok cure evo da Vam javim
ipak je bila evap 🥲
upravo sam na papiru nakon mokrenja vidjela smede-krvav trag .. izgleda da je vjestica stigla 3 dana ranije 💔
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
December koja je vasa prica, koliko pokusavate, jeste radili nalaze, s cim se borite. Oprosti ako si pisala vec.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Nisam pisala jutros sam upala kao padobranac ..
pokusavamo nekih 5-6 mj
ovo bi bila druga trudnoca
Prvog sina smo dobili iz prve i sad sa drugom nikako ..
Bila sam kod vise ginekologa j svi kazu da problema nema nikakvih ..
ukoliko ne dode do zaceca kroz par mj isla bi na daljnje pretrage ..
jutros sam se baas bas ponadala da smo ulovili bozicno cudo 💔
ali izgleda da nismo
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Pobjegao mi post .
ja imam 29
muz 27
na drugoj trudnoci je zapelo .. ne ide pa ne ide
Hvatam se za slamke.. dal je moguce da je ovo implantacijsko ??
danas je 11dpo
ciklusi su vecinom 32-33 dana ..
vidjela sam samo nakon mokrenja taj smdje - crven trag i sad sam opet bila mokrit full malo i na papiru samo malo smjedjeg.. simptoma nikakvih drugih nema
osim tog osjecaja da "curi" al nigdi nista
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Pobjegao mi post .
ja imam 29
muz 27
na drugoj trudnoci je zapelo .. ne ide pa ne ide
Hvatam se za slamke.. dal je moguce da je ovo implantacijsko ??
danas je 11dpo
ciklusi su vecinom 32-33 dana ..
vidjela sam samo nakon mokrenja taj smdje - crven trag i sad sam opet bila mokrit full malo i na papiru samo malo smjedjeg.. simptoma nikakvih drugih nema
osim tog osjecaja da "curi" al nigdi nista
Pa moze biti, ako ti se nece povecavati sutra bi ti linija trebala biti tamnija, mozda vec i veceras..
Provjeri jos jednom, jer meni je ovaj mj kasnilo ful, i onda ni je dan prije menge poceo roskasti obris samo sa iscjedkom i onda je drugi dan dosla, sto kod mene nije slucaj meni kad krene odmah krene
Al drzim 🤞 da je Bozicno cudno🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Meni inace il na dan dode il dan kasnije .. nikad 3 prije ...
probam ujutro jos jednom test .. pa cemo vidjet za dalje sta i kako
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Ako nikad nemas tako smedjarenje/krvi prije same menstruacije mozda je moguce da menga ne dodje :) ali opet moguce je i da su ovaj mjesec hormoni samo malo se “pomaknuli” pa da zato smedjaris.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Inače mi krene baš crvena svijetla krv ( pardon na detaljima ) i nakon toga menstruacija "prava"
ovo je vise kao iscjedak neki neznam kako opisat a da nije preslikovito 🙄
i jos me cudi da apsolutno nema nikakvih bolova . a svaka mi je bolna ne previse al osjeti se ..
ovo je prvi ciklus da se ovo desava ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji