Meni je klinika odgovorila, da ne bi radili inseminaciju jer po njima mi se sanse ne povecavaju. Izgleda da cu se smorat strpiti do marta sa ICSI 😭
Ja ne želim zvučati negativno i bezobrazno , ali vam stvarno inseminacija nema smisla . Daj boze da se nekim parovima posreći time ali jako jako teško jer za imati noge u zrak me nitko ne može pobjediti nakon odnosa i u stoju mogu biti bez problema 15 min ali eto nije se desilo . To je stvarno bacanje novca . Jedino ako se može preko uputnice onda da jer nemaš sto izgubiti ❤️ zato sam ja odlučila ako već moram prije to proći prvo onda ću preko uputnice . ❤️❤️❤️❤️ evo držim palčeve da ti to neće trebati
Kako nema smisla ako postoji odredeni postupak uspjesnosti (15-ak%), sto niije zanemarivo.
Samo sto je stvar da spermiogram mora biti dobar/normalan.
Sto mislim da nije slucaj kod BikMik (zato je i preporucnea ICSI).
Btw ginekolog je rekao da nema veze to sto zene idu u stoj, most, rade jogu poslije odnosa, ne piske, ne tusiraju se, sta god…. Meni je rekao da treba oko 90 sec da spermiji doplivaju gdje trebaju. Ali se naravno zna dogoditi da uopce ne doplivaju i sl.
BikMik zao mi je sto su vas odbili i sto morate cekati 3mj, ali svejedno nemojte odustati :) svaki mjesec samo jako, nikad ne znam - mozda se dogodi :) Sretno
Neću više o inseminaciji jer kažem ispadam negativna i bezobrazna …
Ja mislim da si u pravu, da je placemo pa akd, ovako bi iz cistog nestrpljenja to uradila, a rado odmah na ICSI pa taman i prirodni ne stimulirani.
Ja ti stavrno želim da nećeš morati niti na jedan postupak i da ti se desi prirodno i tako svakoj curi tu na forumu jer ste ki sve užasno drage i prirasle srcu i Full budem tužna kad čujem da je netko opet dobio M i opet doživio negativan test :( jer znam kako je meni i ne želim niti jednoj od vas nešto tako ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Meni je klinika odgovorila, da ne bi radili inseminaciju jer po njima mi se sanse ne povecavaju. Izgleda da cu se smorat strpiti do marta sa ICSI 😭
Ja ne želim zvučati negativno i bezobrazno , ali vam stvarno inseminacija nema smisla . Daj boze da se nekim parovima posreći time ali jako jako teško jer za imati noge u zrak me nitko ne može pobjediti nakon odnosa i u stoju mogu biti bez problema 15 min ali eto nije se desilo . To je stvarno bacanje novca . Jedino ako se može preko uputnice onda da jer nemaš sto izgubiti ❤️ zato sam ja odlučila ako već moram prije to proći prvo onda ću preko uputnice . ❤️❤️❤️❤️ evo držim palčeve da ti to neće trebati
Kako nema smisla ako postoji odredeni postupak uspjesnosti (15-ak%), sto niije zanemarivo.
Btw ginekolog je rekao da nema veze to sto zene idu u stoj, most, rade jogu poslije odnosa, ne piske, ne tusiraju se, sta god…. Meni je rekao da treba oko 90 sec da spermiji doplivaju gdje trebaju. Ali se naravno zna dogoditi da uopce ne doplivaju i sl.
BikMik zao mi je sto su vas odbili i sto morate cekati 3mj, ali svejedno nemojte odustati :) svaki mjesec samo jako, nikad ne znam - mozda se dogodi :) Sretno
Ja mislim da si u pravu, da je placemo pa akd, ovako bi iz cistog nestrpljenja to uradila, a rado odmah na ICSI pa taman i prirodni ne stimulirani.
Ja ti stavrno želim da nećeš morati niti na jedan postupak i da ti se desi prirodno i tako svakoj curi tu na forumu jer ste ki sve užasno drage i prirasle srcu i Full budem tužna kad čujem da je netko opet dobio M i opet doživio negativan test :( jer znam kako je meni i ne želim niti jednoj od vas nešto tako ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hvala, to je stvarno tako, djelimo i teske i ljepe trenutke 🤗❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
A možda i ne dobijes ovaj ciklus 🥰🥰
Ja bih sacekala mart do tad radila na kvaliteti I opustanju.
Ljudi moji znaci meni je gink krivu uputnicu za MPO dala .. javili mi se iz Vinogradske aj ti reci sad🤣🤣🤣🫣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dobro jutro ☀️,
Žao mi je zbog negativnih testića.
Kod mene valjda radi bolesti se sve poremetilo i ja danas dobila M, ciklus je trajao 23 dana i lutealna faza samo 9 dana. Valjda zbog ove jako visoke temp danima. Na kraju ću ipak u postupak u 1. mj jer po ovome bi sljedeća bila oko 18.1. ili ako opet urani onda još i prije.
Sigurno zbog bolesti, jel se imalo bolje osjecas?
Ne osjećamo se bolje i nisam imala nikakve naznake da mi stiže M. U krevetu smo cijeli dan i na svaka 4 sata pijemo nešto za skidanje temp. Meni je CRP preko 150 i dobila sam antibiotik. I muž i sin svi imamo identične simptome i svima nam je loše. Ovo što god da nas je uhvatilo ovo je grozno.
Eni imamo mi inseminaciju svaki mjesec kod kuće pa ništa 😀
A gle nekome bude uspješna nekome ne. Sad sam upoznala curu u ljeto koja je prvo dijete dobila inseminacijom. I išla je sad po drugo prva bila neuspješna i pripremala se za drugu i prirodno ostala trudna.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobro jutro ☀️,
Žao mi je zbog negativnih testića.
Kod mene valjda radi bolesti se sve poremetilo i ja danas dobila M, ciklus je trajao 23 dana i lutealna faza samo 9 dana. Valjda zbog ove jako visoke temp danima. Na kraju ću ipak u postupak u 1. mj jer po ovome bi sljedeća bila oko 18.1. ili ako opet urani onda još i prije.
Sigurno zbog bolesti, jel se imalo bolje osjecas?
Ne osjećamo se bolje i nisam imala nikakve naznake da mi stiže M. U krevetu smo cijeli dan i na svaka 4 sata pijemo nešto za skidanje temp. Meni je CRP preko 150 i dobila sam antibiotik. I muž i sin svi imamo identične simptome i svima nam je loše. Ovo što god da nas je uhvatilo ovo je grozno.
Eni imamo mi inseminaciju svaki mjesec kod kuće pa ništa 😀
A gle nekome bude uspješna nekome ne. Sad sam upoznala curu u ljeto koja je prvo dijete dobila inseminacijom. I išla je sad po drugo prva bila neuspješna i pripremala se za drugu i prirodno ostala trudna.
Pa kažem ja da je nekom uspješno ali recimo nama sa lošijem spermiograma stvarno ta metoda nema smisla a forsiraju 🤷♀️🤷♀️ sad možda nekom se stvarno posereci i posloži sve i bude pun pogodak i ja se nadam da će biti svima koji na to ići tako 🤞🤞❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
I sad skužila Bebolina si dobila stvarno mi je zao :( i nadam se da ćeš uskoro imati svoje malo čudo ❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
I sad skužila Bebolina si dobila stvarno mi je zao :( i nadam se da ćeš uskoro imati svoje malo čudo ❤️❤️
Baš mi je i prošli mj uranila ciklus bio 25 dana i ovaj sada 23 dana, moji su inače 28,29.
Nakon svega što sam morala piti i koliko pijem za skidanje temp i bolje da nisam trudna. Neka sad ovo prođe i krećemo u postupak.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Da li se može ići na folikulometruju u svoje dodjeljene ginekologice ili se ide na humanu u bolnicu za to ? Mislim da meni nema smisla na trakice ovo vatat..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Da li se može ići na folikulometruju u svoje dodjeljene ginekologice ili se ide na humanu u bolnicu za to ? Mislim da meni nema smisla na trakice ovo vatat..
Mozes probat kod svoje trazit ako ce htjet. Meni je moj rekao da on to ne moze radit jer da ima preveliki broj pacijentica. A ic na humanu samo zbog toga je fakat gnjavaza tj puno previse vremena gubis.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji