Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    28. Studeni 2023. 11:24

Jeleenaa

Pozdrav ženice
    Suprug i ja od avgusta radimo na bebi, ali za sada nista
    U međuvremenu sam pila dosta antibiotika, imala inciziju bartolinijeve zlijezde i prosla kroz mnogo stresa i ne cudi me sto do sad nije uspjelo. Pijem Femibion 1 po preporuci ginekologa. Pratimo plodne dane i ovulaciju. Samo ne znam kako da se oslobodim ovolikog stresa svaki put kada prilazi menstruacija i da ne radim hrpu testova. Kako se vi nosite sa svojim iscekivanjem?

Ako sam dobro shvatila, radite na djetetu 4 mjeseca? To je stvarno kratki period, ali razumijem stres zbog toga nije manji. Na zalost nema carobne formule, vecina ovdje se zivcira. Meni je najbolji pokazatelj cerviks - ako se spusti par dana nakon ovulacije onda znam da nisam trudna i uopce se vise ne nadam (u slucaju trudnoce ostane visoko i mekan je). Naravno da je tesko i da je stresno, ali na zalost to je proces.
    Nekima pomaze molitva, nekima sport, nekima nista 😄

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    28. Studeni 2023. 11:30

Jeleenaa

Pozdrav ženice
    Suprug i ja od avgusta radimo na bebi, ali za sada nista
    U međuvremenu sam pila dosta antibiotika, imala inciziju bartolinijeve zlijezde i prosla kroz mnogo stresa i ne cudi me sto do sad nije uspjelo. Pijem Femibion 1 po preporuci ginekologa. Pratimo plodne dane i ovulaciju. Samo ne znam kako da se oslobodim ovolikog stresa svaki put kada prilazi menstruacija i da ne radim hrpu testova. Kako se vi nosite sa svojim iscekivanjem?

Draga sve smo to prošle i prolazimo … meni puno pomaze molitva i sport to su moje dvije ljubavi koje me smiruju , crkva mi je dva koraka odem kad nikog nema
    I sjedim po sat vremena u miru u tišini i izađem preporođena 🥰❤️ i naravno ovaj forum mi puno pomaze cure su divne 🥰❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    28. Studeni 2023. 11:32

Imam i ja cudan iscjedak, nikad nisam imala tako.. uslikala sam, ne znam dal da vam stavim da vidite ako se neko puno ne gadi...

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Jeleenaa
    28. Studeni 2023. 11:35

Divne ste. Cula sam za forum i uvjerila se da se ovdje sve drzite zajedno i bodrite. Generalno je meni stres drugo ime haha.
    Moram sebi pronaci neki fokus koji ce mi odvuci paznju da ne mislim neprestano o zatrudnjivanju i da se opustim.
    Druzimo se onda od sada i bodrimo u nasem iscekivanju 😊😊

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• eni233
    28. Studeni 2023. 11:37

Jeleenaa

Divne ste. Cula sam za forum i uvjerila se da se ovdje sve drzite zajedno i bodrite. Generalno je meni stres drugo ime haha.
    Moram sebi pronaci neki fokus koji ce mi odvuci paznju da ne mislim neprestano o zatrudnjivanju i da se opustim.
    Druzimo se onda od sada i bodrimo u nasem iscekivanju 😊😊

Znam kako ti je , ali nisi sama ❤️❤️❤️ 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Petra110622
    28. Studeni 2023. 11:45

Ja sam za stres i opustenost odlucila ovaj mjesec po kapljicu cbd 5% ulja koristiti do ovulacije... malo za opustanje i mirniji san... u periodu iscekivanja mi isto pomaze molitva i pokusavam se baviti razlicitim hobijima, kuham, pecem, citam ...

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Lela91
    28. Studeni 2023. 12:00

Lunolina

Lela91

Bebolina2024

Lela91

Bebolinakako smo rekli, ima nade dok ne dođe M. 😊
    .
    Evo ja izmjerila jutros. 36,62. 😅

Koliko dugo ti mjeriš bazalnu?
    Po toj temp bi se reklo da nema trudnoće.
    Kod mene stvarno sve upućuje na dolazak M. Jer su krenuli baš jaki M bolovi, popila od sinoć već drugu tabletu.
    Mariposa ako je kraći put svakako vjerujem da će ipak biti pokriveno. Ipak spermiji mogu preživjeti nekoliko dana.
    Ali svakako neka dođe ( kad već mora doći) kad ti odgovara.

Ja mjerim od 8. mjeseca. Znaci par mjeseci tek. Ali da, ova temperatura definitivno po pravilima ne ukazuje na trudnocu. Ali eto. Jucer beta ok i danas je test jos mrvicu tamniji. Ne znam. Mozda mi fali progesterona. Imam doma jos Utrogestana od prosle trudnoce, ali me malo strah na svoju ruku ga stavljat prije pregleda. Nemam pojma. Zvat cu ovaj tjedan malo ginekologicu pa cu vidjet.

Mozda spavas otvorenih usta ili u malo hladnijoj prostoriji :)

U sobi nam je i prevruce, ne grijemo ali su staklene stijene pa se zagrije za cas, 23-24 stupnja su nam. 😅
    A ne znam dal spavam s otvorenim ustima. Moguce. Iako skripim zubima pa mislim da nije ni do toga bas svaku vecer. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    28. Studeni 2023. 12:02

Iglica8

Lela a da ti nazoves da ti puste utrogestan ili duphaston zlu ne trebalo, ako nista zbog spontanih koje si imala.

Vidjet cu do kad mi vrijede ovi doma pa ako su istekli cu je nazvati odmah. Ako su ok cu ih koristit i cekat iduci tjedan za pregled. Ionako ne mogu previse sad ni vidjet ni napravit. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• freyaa
    28. Studeni 2023. 12:18

Ivyyyy

Imam i ja cudan iscjedak, nikad nisam imala tako.. uslikala sam, ne znam dal da vam stavim da vidite ako se neko puno ne gadi…

Ja mislim da je to dobar znak 🥰🥰

Ivyyyy
    28. Studeni 2023. 12:19

https://ibb.co/YcXgTS7 Ko se gadi, neka ne otvara!! 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.