Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    28. Studeni 2023. 10:05

Jedno pitanje za cure u postuoku, da li ste idmah rekli roditeljima i sestrana/braci? Kako planiramo od januara, nisam sigurna da li govoriti, da ih ne sekiram. A opet jako smo bliski, pa bi skrivanje zahtjevalo jako puno lazi, sto mi stvara jos i pritisak i stres koji zelim izbjeci....

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lela91
    28. Studeni 2023. 10:45

Bebolina2024

Lela91

Bebolinakako smo rekli, ima nade dok ne dođe M. 😊
    .
    Evo ja izmjerila jutros. 36,62. 😅

Koliko dugo ti mjeriš bazalnu?
    Po toj temp bi se reklo da nema trudnoće.
    Kod mene stvarno sve upućuje na dolazak M. Jer su krenuli baš jaki M bolovi, popila od sinoć već drugu tabletu.
    Mariposa ako je kraći put svakako vjerujem da će ipak biti pokriveno. Ipak spermiji mogu preživjeti nekoliko dana.
    Ali svakako neka dođe ( kad već mora doći) kad ti odgovara.

Ja mjerim od 8. mjeseca. Znaci par mjeseci tek. Ali da, ova temperatura definitivno po pravilima ne ukazuje na trudnocu. Ali eto. Jucer beta ok i danas je test jos mrvicu tamniji. Ne znam. Mozda mi fali progesterona. Imam doma jos Utrogestana od prosle trudnoce, ali me malo strah na svoju ruku ga stavljat prije pregleda. Nemam pojma. Zvat cu ovaj tjedan malo ginekologicu pa cu vidjet. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Bebolina2024
    28. Studeni 2023. 10:47

BikMik

Jedno pitanje za cure u postuoku, da li ste idmah rekli roditeljima i sestrana/braci? Kako planiramo od januara, nisam sigurna da li govoriti, da ih ne sekiram. A opet jako smo bliski, pa bi skrivanje zahtjevalo jako puno lazi, sto mi stvara jos i pritisak i stres koji zelim izbjeci….

Moji nitko ne zna niti od obitelji niti na poslu. 4, 5 odlaska u bolnicu u mjesecu dok jurim prije ili nakon posla nitko ni ne treba znati. Kad ljudima kažeš onda ti oni počnu dosta s bezveznim pitanjima a i znaju imati reakcije na situaciju koje ti se neće dopasti. Znam curu koja je  svima rekla i onda stalno svi dosadni, ostala trudna svima javila, imala spontani pa sad opet svima javljaj.
    Mi držimo za sebe to je naša privatnost, bar me nitko ne gnjavi dok sam PUPO jel osjetim što....
    Jednog dana ako ću se osjećati da im kažem budem a ako ne ne. U ovom trenu nitko ne mora znati. Dosta mi je sve stres hendlanje posla i pregleda još da mi netko drugi stvara stres to ne želim.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    28. Studeni 2023. 10:52

Lela91

Bebolina2024

Lela91

.

Kod mene stvarno sve upućuje na dolazak M. Jer su krenuli baš jaki M bolovi, popila od sinoć već drugu tabletu.
    Mariposa ako je kraći put svakako vjerujem da će ipak biti pokriveno. Ipak spermiji mogu preživjeti nekoliko dana.

Ja mjerim od 8. mjeseca. Znaci par mjeseci tek. Ali da, ova temperatura definitivno po pravilima ne ukazuje na trudnocu. Ali eto. Jucer beta ok i danas je test jos mrvicu tamniji. Ne znam. Mozda mi fali progesterona. Imam doma jos Utrogestana od prosle trudnoce, ali me malo strah na svoju ruku ga stavljat prije pregleda. Nemam pojma. Zvat cu ovaj tjedan malo ginekologicu pa cu vidjet.

Drago mi je da duže mjeriš pa da se ipak pokazalo da ti je temp niža a trudnoća u pitanju. Tako da nam to svima daje nadu. Te sve metode su pomoć ali eto kao u tvom slučaju ne moraju biti 100% točne.
    S progesteronom ne možeš pogriješiti jer je on čuvar trudnoće (samo pazi na  rok). Ali ako ćeš se sigurnije osjećati kontaktiraš dr. Ali ako nemaš neka smeđarenja i krvaruckanja onda ne bi trebao biti problem u pregesteronu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• BikMik
    28. Studeni 2023. 10:57

Bebolina2024

BikMik

Jedno pitanje za cure u postuoku, da li ste idmah rekli roditeljima i sestrana/braci? Kako planiramo od januara, nisam sigurna da li govoriti, da ih ne sekiram. A opet jako smo bliski, pa bi skrivanje zahtjevalo jako puno lazi, sto mi stvara jos i pritisak i stres koji zelim izbjeci….

Moji nitko ne zna niti od obitelji niti na poslu. 4, 5 odlaska u bolnicu u mjesecu dok jurim prije ili nakon posla nitko ni ne treba znati. Kad ljudima kažeš onda ti oni počnu dosta s bezveznim pitanjima a i znaju imati reakcije na situaciju koje ti se neće dopasti. Znam curu koja je svima rekla i onda stalno svi dosadni, ostala trudna svima javila, imala spontani pa sad opet svima javljaj.
    Mi držimo za sebe to je naša privatnost, bar me nitko ne gnjavi dok sam PUPO jel osjetim što….
    Jednog dana ako ću se osjećati da im kažem budem a ako ne ne. U ovom trenu nitko ne mora znati. Dosta mi je sve stres hendlanje posla i pregleda još da mi netko drugi stvara stres to ne želim.

U oravu si da, samo sto je moj muz jedinac a mama mu jako bolesna, a i moji nemaju unucica, pa bar neku radost u cekanju da imaju, jer su sve nade usmjerene u nas dvoje a mi vec evo skoro tri godine nazalost nista. Ne znam...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Lela91
    28. Studeni 2023. 10:58

Bebolina2024

Lela91

Bebolina2024

Lela91

.

Drago mi je da duže mjeriš pa da se ipak pokazalo da ti je temp niža a trudnoća u pitanju. Tako da nam to svima daje nadu. Te sve metode su pomoć ali eto kao u tvom slučaju ne moraju biti 100% točne.
    S progesteronom ne možeš pogriješiti jer je on čuvar trudnoće (samo pazi na rok). Ali ako ćeš se sigurnije osjećati kontaktiraš dr. Ali ako nemaš neka smeđarenja i krvaruckanja onda ne bi trebao biti problem u pregesteronu.

Pratit cu jos ovih dana ako ce rast, ali mislim ako je trebala narast da bi vec narasla s obzirom na pozitivan test vec u subotu. 
    Imala sam jucer ujutro jednu smeckastu nit na gacicama od par milimetara i vise se nije ponovilo pa mislim da je mozda od implantacije. 
    A ja sam u svakoj trudnoci do sad imala smeđarenje par dana. I u uspjesnoj i u neuspjesnima. Tako da ga ocekujem i ovaj put. 😵‍💫

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Jeleenaa
    28. Studeni 2023. 11:08

Pozdrav ženice
    Suprug i ja od avgusta radimo na bebi, ali za sada nista
    U međuvremenu sam pila dosta antibiotika, imala inciziju bartolinijeve zlijezde i prosla kroz mnogo stresa i ne cudi me sto do sad nije uspjelo. Pijem Femibion 1 po preporuci ginekologa. Pratimo plodne dane i ovulaciju. Samo ne znam kako da se oslobodim ovolikog stresa svaki put kada prilazi menstruacija i da ne radim hrpu testova. Kako se vi nosite sa svojim iscekivanjem?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Iglica8
    28. Studeni 2023. 11:11

Lela a da ti nazoves da ti puste utrogestan ili duphaston zlu ne trebalo, ako nista zbog spontanih koje si imala. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Lunolina
    28. Studeni 2023. 11:12

Lela91

Bebolina2024

Lela91

.

Mozda spavas otvorenih usta ili u malo hladnijoj prostoriji :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    28. Studeni 2023. 11:24

Curke meni kasni M nisam je dobila , danas  na wc kad sam išla mi je puno mljecnog iscjetka bilo , čak i u wc školjci i na papiru 😨 jel koja imala tako prije M ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.