Bebolinaimam i ja iscjedak prije M, al ovakav jos nisam imala, mada ja ne mislim da sam T, ali eto ovo je jedino sto mi je onako cudno ovaj mj
Meni je negdje na 4-5 dpo poceo obilan ali vodenasti iscjedak, to je i meni bila prva cudna stvar ovaj ciklus. Jer ga inace imam bas slabo i nikad nije bio tako vodenast kao da sam se upiskila. 😅
Tako da mozda je i ovaj tvoj dobar znak. Strpi se jos par dana pa ces vidjeti. 🤞🏻🤞🏻
.
I ja sam se prestala testirati zadnjih 4-5 mjeseci. Preveliki mi je to bio stres i preveliko razocaranje svaki put. Ovaj ciklus sam pokleknula samo zato jer sam imala neki cudan osjecaj. Sve je nesto bilo drugacije nego inace (osim temperature 😅). Tako da nisam izdrzala.
🤷♀️🤷♀️ Samo da nije kakva upala, ostalo kako mora biti bit ce…
Ako nema mirisa ni boje, a ni bolova, onda ne bi trebalo biti. 🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bok drage cure,
vec duže vrijeme vas čitam i mogu reći da ste sve zaista prekrasne, pune podrške. Htjela bi vam ukratko ako je to moguce napisat neke svoju priču.
Moja priča u zadnjih godinu dana nije bas najidealnija, puno stresa, razocaranja…Pocetkom godine krenuli smo na bebu, u 3 mj sam imala biokemijsku. Iskreno to i nisam nesto posebno dozivila, svi su me uvjerili to se dogada, da se nisi testirala ne bi ni znala. U 8 mjesecu ponovno +, ovaj put sreca ogromna, cuju se otukacaji. Od pocetka sam pocela s laganin krvarenjima,progesteroni, a sve je nazalost prerano zavrsilo u 7 tj spontanim. Tu tugu mogu zaista razumijeti samo zene koje su to prosle….pocela sam raditi dosta brzo, mislila sam da cu naci utjehu i ne misliti, ali zene moje nista ne moze pomoc da se ne misli na tu malu bebu. Hvala Bogu na muzu koji je sve prosao uz mene i bio mi podrska u svakom trenu kao i sada.
Oboje smo odradili sve pretrage, jedina manja nepravilnost je povisen prolaktin ali nista u toj mjeri da bi trebalo utjecati na pobacaj. Odgovor je dogada se, nitko ne moze utjecati ako se to trebalo dogoditi, nije utjeha ali eto. Pokusat smanjiti stres, jer je na poslu jako odgovoran i stresan dio s kojim se bavim.
Jedina utjeha mi moze biti nova trudnoca. Odmah smo krenuli dalje, za sada nista…Zadnju M sam imala 9.11. pokrili smo sve plodne dane i nadam se da za Sv. Nikolu necu dobiti vjesticu 🤷♀️.
Svim curama zelim od srca da sto prije ugledaju svoj plusic i da imaju urednu trudnocu ❤️.
Bebolinaimam i ja iscjedak prije M, al ovakav jos nisam imala, mada ja ne mislim da sam T, ali eto ovo je jedino sto mi je onako cudno ovaj mj
Meni je negdje na 4-5 dpo poceo obilan ali vodenasti iscjedak, to je i meni bila prva cudna stvar ovaj ciklus. Jer ga inace imam bas slabo i nikad nije bio tako vodenast kao da sam se upiskila. 😅
Tako da mozda je i ovaj tvoj dobar znak. Strpi se jos par dana pa ces vidjeti. 🤞🏻🤞🏻
.
I ja sam se prestala testirati zadnjih 4-5 mjeseci. Preveliki mi je to bio stres i preveliko razocaranje svaki put. Ovaj ciklus sam pokleknula samo zato jer sam imala neki cudan osjecaj. Sve je nesto bilo drugacije nego inace (osim temperature 😅). Tako da nisam izdrzala.
Nema ni mirisa ni boje, ne znam, vidjet cemo, iskreno do danas nisam pomislila da sam T, al danas vec nesto malo me potaklo na razmisljanje
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
.
Nema ni mirisa ni boje, ne znam, vidjet cemo, iskreno do danas nisam pomislila da sam T, al danas vec nesto malo me potaklo na razmisljanje
Navijamo za tebe ❤️🤞🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje i pisem svoj prvi post. Dakle ovako, radimo na bebi vec nekoliko mjeseci. Poceli smo s tim da se uopce nismo pazili, ali nismo gledali i pratili plodne dane. Nije se dogodilo apsolutno nista. Imala sam nekoliko upala prije toga, menstruacija mi se poremetila, uopce nije bila redovita. Zadnjih mjeseci stalno mi kasni po tjedan dana, ali isto tako nakon zadnjeg pregleda je sve u redu i papa je uredna. Prije tri mjeseca poceli smo pratiti plodne dane.
Prvi mjesec imali smo odnose od 10-20 tog dana ciklusa redovito i nakon tjedan dana kasnjenja dobila sam menstruaciju. Sljedeci mjesec smo radili istu stvar i dobila sam menstruaciju tjedan dana prije nego sam morala. Treci mjesec smo imali nekoliko odnosa u toku plodnih dana i eto ti opet menstruacija dolazi 5 dana prije datuma.
Je li bio netko u slicnoj situaciji?
Pocela sam se vec pomalo brinuti da samnom ili s mojim partnerom nesto nije u redu, dal je vrijeme da napravimo testove i kontrole ili je prerano?
Jel bi trebala koristiti LH trakice zbog neredovitog menstrualnog ciklusa i kako trakice funkcioniraju
Molim Vas za savjet i pomoc
Hvala unaprijed
Pozdrav cure,
Nova sam ovdje i pisem svoj prvi post. Dakle ovako, radimo na bebi vec nekoliko mjeseci. Poceli smo s tim da se uopce nismo pazili, ali nismo gledali i pratili plodne dane. Nije se dogodilo apsolutno nista. Imala sam nekoliko upala prije toga, menstruacija mi se poremetila, uopce nije bila redovita. Zadnjih mjeseci stalno mi kasni po tjedan dana, ali isto tako nakon zadnjeg pregleda je sve u redu i papa je uredna. Prije tri mjeseca poceli smo pratiti plodne dane.
Prvi mjesec imali smo odnose od 10-20 tog dana ciklusa redovito i nakon tjedan dana kasnjenja dobila sam menstruaciju. Sljedeci mjesec smo radili istu stvar i dobila sam menstruaciju tjedan dana prije nego sam morala. Treci mjesec smo imali nekoliko odnosa u toku plodnih dana i eto ti opet menstruacija dolazi 5 dana prije datuma.
Pocela sam se vec pomalo brinuti da samnom ili s mojim partnerom nesto nije u redu, dal je vrijeme da napravimo testove i kontrole ili je prerano?
Jel bi trebala koristiti LH trakice zbog neredovitog menstrualnog ciklusa i kako trakice funkcioniraju
Hvala unaprijed
Sad neznam Dali si koje nalaze radila ? Dalj si ilad imala bilo kakve probleme ? Tipa PCOS? Ili bilo sto drugo ? Koliko ti cca ciklusi traju i koliko su ti prije trajali nego si krenula raditi na bebi …
Prema napisanom očito ti Ovulacija šeće i zato ti menstrucija se promjera jer evo ja npr nakon sto ovuliram tj uhavtim O , točno 15dana nakon dobim M , po meni kreni pratiti s LH trakicama i kreni piti suplemente ako već nisi , oni pozitvno utječu na ciklus i ovulaciju . Sretno i dobrodošla ❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav cure,
Hvala unaprijed
Možeš probati pratiti trakicama pa onda pokrivati. Ne znam koliko imate godina obično ako ste mlađi od 35 trebate pokušavati bar godinu dana. Za one starije od 35 kažu ako se ništa ne dogodi da bi bilo dobro nalaze raditi. Naravno ti uvijek dr možeš reći da duže radite na bebi. Ako ne uspije uskoro neka ode prvo muž raditi spermiogram a onda ako je kod njega sve u redu onda ti napraviš pretrage. Nadam se da će vam uskoro uspjeti. 🤞🤞
.
Eni hvala ti. Isto sve želim i tebi i ostalim curama.
.
Mariposa ti i ja se baš pratimo. I tako već neko vrijeme i Laurel je isto tu negdje ali mislim još netko.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav cure,
Hvala unaprijed
Sad neznam Dali si koje nalaze radila ? Dalj si ilad imala bilo kakve probleme ? Tipa PCOS? Ili bilo sto drugo ? Koliko ti cca ciklusi traju i koliko su ti prije trajali nego si krenula raditi na bebi …
Prema napisanom očito ti Ovulacija šeće i zato ti menstrucija se promjera jer evo ja npr nakon sto ovuliram tj uhavtim O , točno 15dana nakon dobim M , po meni kreni pratiti s LH trakicama i kreni piti suplemente ako već nisi , oni pozitvno utječu na ciklus i ovulaciju . Sretno i dobrodošla ❤️🤞
Nisam radila nikakve nalaze vezane za plosnost ili nesto tome slicno. Prije godinu dana imala sam infekciju odnosno upalu gdje sam dobila vaginalete od ginekologice. Poslije toga sve je uredno. Radimo na bebi pracenjem pldnih dana prema aplikaciji FLO
Zadnje mjesecnice imala sam: 21.7., 26.8, 1.10.,1.11 i sad 28.11
Koje trakice preporucujete?
Pozdrav cure,
Hvala unaprijed
Možeš probati pratiti trakicama pa onda pokrivati. Ne znam koliko imate godina obično ako ste mlađi od 35 trebate pokušavati bar godinu dana. Za one starije od 35 kažu ako se ništa ne dogodi da bi bilo dobro nalaze raditi. Naravno ti uvijek dr možeš reći da duže radite na bebi. Ako ne uspije uskoro neka ode prvo muž raditi spermiogram a onda ako je kod njega sve u redu onda ti napraviš pretrage. Nadam se da će vam uskoro uspjeti. 🤞🤞
.
Eni hvala ti. Isto sve želim i tebi i ostalim curama.
.
Mariposa ti i ja se baš pratimo. I tako već neko vrijeme i Laurel je isto tu negdje ali mislim još netko.
Imam 24 godine, koje trakice preporucujete i kako uopce one funkcioniraju, jesu li korisne?
Hvala na odgovoru
Bebolina dobro pamćenje 😅 ovaj mjesec sam nešto malo ispred vas jer sam dobila fuuuul ranije (23 na 24dc, bila sam i na antibiotiku pa se vjerojatno zato poremetilo) tako da sam ja danas na 5dc. Malo sam manje aktivna jer imamo ludnicu na poslu ni kući ništa ne stizem, ali sve vas pratim, navratim barem jednom dnevno!
Eni i Ivyyy povedite nas sa plusićima uskoro 🥰
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji