Cure, da li vi imate probleme sa bolovima u ledjima u pms, mene su tako danas počela da bole a tek sam 6dpo, tsko da sigurno cu ranije dobiti. Bol je strasna, sreća pa sam od kuce danas nisam u office, pa lezim. Sta koristite da ublažiti bolove.
Ja patim od problema kicme, imam malo teze probleme ali pomaze ti brufen u kombinaciji s normabelom od 2 mg.
To dvoje zajedno pomogne 🥰
Pa probaj 🤞🤞
Ja ranije nisam imala problema sa tim, tipa samo dan pred menstruaciju, ali od pobacaja nekoliko dana od ovulacije pocne pa dok ne dobijem,. Sad cu u setnju pa cu opet traziti normabel. Hvala ti punoo😘
I mene boli vise nakon pobacaja, za sad jos trpim i pokusavam naci pozu za leci..
Jesi li rekla doktoru za to, moj samo kulira 😅
Freyaadali mozes nabavit kod sebe Decortin 5 mg tablete ili netko tko je iz Bosne ili Srbije.
Ja cu platiti poštarinu.
Sutra ti pogledam u ljekarnoj pa ti javim, nije nikakav problem
Freyaadali mozes nabavit kod sebe Decortin 5 mg tablete ili netko tko je iz Bosne ili Srbije.
Ja cu platiti poštarinu.
Puno ti hvala, ako se moze uzet bez recepta pa ti ja uplatim novac za lijek i slanje.
Tratincica mi je rekla da ga je dobila za IVF u Pragu a kod nas nitko ga ne spominje a kamoli da ti ga prepisu.
Jel tebi treba Decortin 5mg u trudnoci? Ako Freya ne uspije, mogu ti ja iz Njemacke poslati jer radim u apoteci, samo je ovdje sigurno duplo skuplji nego dole ✌️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja cu platiti poštarinu.
Puno ti hvala, ako se moze uzet bez recepta pa ti ja uplatim novac za lijek i slanje.
Tratincica mi je rekla da ga je dobila za IVF u Pragu a kod nas nitko ga ne spominje a kamoli da ti ga prepisu.
Pokusat cu prvo na recept. Jeste li vi cule za glutation, NAD, drugaricu su to sad ukljucili prije transfera da pokusa..
Lela beta je odlična i sada samo neka se tako lijepo podupla i to je top. Po onom grafu s tim temperaturama se ne bi reklo da je plus ali krivulja kao da je krenula prema gore, da si mjerila i zadnja dva dana vjerujem da bi bila viša. Ako si doma provjeri sutra ujutro da vidimo jel porasla.
Anchyyyy stavim jedan mail u potpis što imam ovako pa se javi.
Doma sam dosla tako da cu sutra sigurno izmjeriti jer i mene jako zanima pa javim.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Imam pitanje jedno mozda malo smjesno, ali sad sam isla kupat i vidim da mi je pipica ljubicasta🤷♀️🤦♀️
Prije kad sam stalno mislila da sam trudna stalno sam gledala kakve je boje, i vise je vukla na rozo😅
Sad da se nisam isla kupit nebi to primjetila hahahaahah, al ne znam jel to normalno
Koji si ono dan ciklusa? Kažu da u trudnoći zna mijenjati boju ( kao i što aureole na grudima znaju potaknuti) ali mislim da može mijenjati boju i ako ti se hormoni malo poremete.
Ne gledam se dolje pa ne znam pravo kakve je boje, to bi moj muž bolje znao 🤣. Pitaj i ti svog da je pogleda malo. A isto tako ako staviš prst unutra kažu da je u trudnoći sve mekano i drugačije i cerviks se ne osjeti jer se povuče unutra. Moj je toliko tvrd i na izlazu da M već na veliko kuca na vrata.
Jedno malo glupo pitanje, kako provjeravas, meni je uvijek isto, ne osjetim neku preveliku razliku, tj ne znam sta trebam da osjetim 🤣
Imam pitanje jedno mozda malo smjesno, ali sad sam isla kupat i vidim da mi je pipica ljubicasta🤷♀️🤦♀️
Prije kad sam stalno mislila da sam trudna stalno sam gledala kakve je boje, i vise je vukla na rozo😅
Sad da se nisam isla kupit nebi to primjetila hahahaahah, al ne znam jel to normalno
Koji si ono dan ciklusa? Kažu da u trudnoći zna mijenjati boju ( kao i što aureole na grudima znaju potaknuti) ali mislim da može mijenjati boju i ako ti se hormoni malo poremete.
Ne gledam se dolje pa ne znam pravo kakve je boje, to bi moj muž bolje znao 🤣. Pitaj i ti svog da je pogleda malo. A isto tako ako staviš prst unutra kažu da je u trudnoći sve mekano i drugačije i cerviks se ne osjeti jer se povuče unutra. Moj je toliko tvrd i na izlazu da M već na veliko kuca na vrata.
Jedno malo glupo pitanje, kako provjeravas, meni je uvijek isto, ne osjetim neku preveliku razliku, tj ne znam sta trebam da osjetim 🤣
Pa najbolje poslje kupanja, dignes jednu nogu na kadu i ja gurnem srednji prst, i moras kroz cijeli ciklus probati da bi osjetila razliku, prije O mi bude vislji al tvrdji, na dan O i poslje O kad gurnem prst ne osjetim cerviks, i mekan je.. prije M se opet spusta u praksi, mada meni par ciklusa do dana M znao biti visoko..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lela cestitam ti od srca ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Kako se ti trudnice osjećaš, imaš kakvih simptoma? Kad ti je sljedeće druškanje s bebom?
Ja sam dobro .. citam vas redovno, ali ne razumijem se bas u postupke pa ne komentiram bas.
Bila sam prije 10 ak dana drugi pregled i jako mi je bio visok tlak 150/95 ( bas sam se uplasila tog pregleda ) .. prvi mi nije bio tak stresan al za ovaj drugi sam se bojala hoce li srce i dalje kucat. Beba je super, odgovara tjednima koliko sam trudna, zasad sve super. U petak sam opet bila ali samo predati dnevnik tlaka jer sam ga pratila tj dana, nije bio pregled. Tlak mi je idealan doma, ne prelazi 125/83 al tamo mi malo skoci 😬 jbg ne mogu utjecat na to uhvati me strah.
8.12. Imam pregledic i onda testiranje za nifty.
Nadam se da ste vi sve dobro i da ce te uskoro vidjeti svoje plusice ♥️
https://ibb.co/8NN3tjC
Evo slicica.. malo je mutna ali nema veze ❤️
A to je nekako normalno da ti malo skoči tlak već samo kad ideš kod dr, a kad ideš pa brineš jel sve ok i pod stresom si onda još i više.
Super za bebu da lijepo napreduje, neka tako i nastavi. 🤞🙏
.
Glutation jel to isto nešto što regulira šećer u krvi?
Ja sam dobila glucophage i pijem jednu navečer od 500 i mogu reći da od kada to pijem da nemam neke napadaje gladi pa onda ne znam što bi prije jel slatko ili slano, pa pojedem sve. Sad mi je baš ok uz to. Lakše se kontroliram da ne trpam gluposti a i gledam da više manje jedem po meniu koji mi je nutricionistica dala.
.
Decortin jel to ono za rušenje imuniteta ili sam pobrkala?
.
Cerviks provjerim obično u kadi, baš tako kako je napisano ili dignem nogu na kadu ili u čučnju. Ja ti to 2 do 3 puta nakon O provjerim i sve mi je jasno. Čim ga osjetim i tvrd je znam da nema ništa.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Glutation daju za svasta nesto sad, uzglavnom kao jak antioksidans i sprecava ostecenje celija. De ga uglavnom kod jetrenih problema daju kao infuziju, ali sad neki privatnoco za svasta nesto, posebno je u Americi popularno.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Glutation daju za svasta nesto sad, uzglavnom kao jak antioksidans i sprecava ostecenje celija. De ga uglavnom kod jetrenih problema daju kao infuziju, ali sad neki privatnoco za svasta nesto, posebno je u Americi popularno.
Hvala na odgovoru. Prvi put čula za to pa nisam znala što je.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji