Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    28. Studeni 2023. 14:17

Ivyyyy

Mareeeee

Ivyyyy

https://ibb.co/YcXgTS7Ko se gadi, neka ne otvara!!

Opaaaaa meni se ovo svida😁😁😁😁😁😁ja sam imala bas takav …koji si dpo?

Po app 7dpo, ali ne znam, ovaj mj nisam nista pratila

Hmmm ako ce ti sutra biti nesto smedkasto zučkasto na gacicama javi...drzim fige😅😅😅❣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    28. Studeni 2023. 15:16

mariposa1510

Jelena,dobro nam došla! Ova tema je jedna divna zajednica žena koje prolaze kroz istu borbu tako da mislim da ćeš ovdje naći svu podršku i razumijevanje.
    Što se tiče tvog pitanja kako se nositi sa stresom prije dolaska menstruacije ja ti mogu reći da ja tog stresa od menstruacije nemam. Moj stres je najveći oko ovulacije jer želim da pokrijemo što bolje. A kad dođe menstruacija, dođe s njom i očekivano razočaranje. Nekad budem okej s tim, nekad plačem… kako koji mjesec. Ja se ne testiram na trudnoću tako da ti ne mogu iz vlastitog iskustva pomoći savjetom. Testirala sam se samo u jednom ciklusu i to kad sam vadila hormone pa mi je progesteron bio baš visok. Tad mi je jedna cura na forumu bacila bubicu u uho da bi se moglo raditi o trudnoći, a isto mi je savjetovao i ginekolog pa sam se zato testirala. Bio je test negativan, i to mi je bio jedan od najtužnijih ciklusa jer sam imala baš veliku nadu.
    Muž i ja nemamo nikakva medicinska stanja koja bi objasnila našu nemogućnost začeća tako da je i to jedna dodatna frustracija. Kao sve je ok, a ne uspijevamo. Borimo se, pokušavamo a krećemo i u mpo pa se nadam da ćemo imati sreće. Isto želim i tebi i svim curama, puno sreće i plusić čim prije!

Baš sam se naježila na ovu poruku , nama isto ne gine MPO , moj suprug ima dijagnozu , i ja se slabo testiram , ovaj ciklus sam se testirala nakon neznam kolko dugo i podsjetilo me koliko ne volim testiranja, jer svaki put dok čekam da se test osuši imam onaj tračak nade da ce se pojaviti neka sjena i onda ništa 🥺😢😢 nemogu vam opisati tugu i bol nakon negativnog testa .. ali kako kažem ja sam nekako spas našla u molitvi i treningu , jer inače bi skrenula do kraja 😏😏😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Jeleenaa
    28. Studeni 2023. 15:22

mariposa1510

Jelena,dobro nam došla! Ova tema je jedna divna zajednica žena koje prolaze kroz istu borbu tako da mislim da ćeš ovdje naći svu podršku i razumijevanje.
    Što se tiče tvog pitanja kako se nositi sa stresom prije dolaska menstruacije ja ti mogu reći da ja tog stresa od menstruacije nemam. Moj stres je najveći oko ovulacije jer želim da pokrijemo što bolje. A kad dođe menstruacija, dođe s njom i očekivano razočaranje. Nekad budem okej s tim, nekad plačem… kako koji mjesec. Ja se ne testiram na trudnoću tako da ti ne mogu iz vlastitog iskustva pomoći savjetom. Testirala sam se samo u jednom ciklusu i to kad sam vadila hormone pa mi je progesteron bio baš visok. Tad mi je jedna cura na forumu bacila bubicu u uho da bi se moglo raditi o trudnoći, a isto mi je savjetovao i ginekolog pa sam se zato testirala. Bio je test negativan, i to mi je bio jedan od najtužnijih ciklusa jer sam imala baš veliku nadu.
    Muž i ja nemamo nikakva medicinska stanja koja bi objasnila našu nemogućnost začeća tako da je i to jedna dodatna frustracija. Kao sve je ok, a ne uspijevamo. Borimo se, pokušavamo a krećemo i u mpo pa se nadam da ćemo imati sreće. Isto želim i tebi i svim curama, puno sreće i plusić čim prije!

Naježila sam se..
    Nadam se da ce sva nasa iscekivanja, suze, nervoza zavrsiti sretnim krajem i da cemo se sve uskoro moci pohvaliti plusicem. 
    Želim ti svu sreću i nadam se da će ovaj put biti srećan kraj. 🤞🤞🤞

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Bebolina2024
    28. Studeni 2023. 15:24

Jelena dobrodošla i nadam se da ćeš ubrzo ugledati svoj plusić. Meni je u početku isto bilo teško i testirala sam se i baš me to svaki put razočarala i rekla sam nema više testova. Bilo mi je lakše vidjeti da je došla M nego negativan test. Sad popratim bazalnu i malo cerviks i već znam koliko je sati. Jutros sam stavila svoj graf i rekla da čekam da M stigne i evo je već je krenula u punom sjaju. Bila je očekivana jer sam zadnjih par dana po padu temp vidjela da dolazi. Moraš se malo porazgovarati sama sa sobom i odlučiti kako ćeš. Meni je puno lakše i od kad ne radim testove i kako pratim bazalnu temp i onda po njenom padu vidim da će M doći kroz 2, 3 dana.
    .
    Ja prijavljujem 1.dc došla je malo ranije (26.dc), obično dolazi od 28. do 30.dc.
    .
    Ivyyy znam imati bijeli kremasti do 6. ili 7.dc i onda nestane. Pojavi mi se opet bijeli kremasti iscjedak par dana prije M jedno 3,4 dana prije (Eni).
    Ali ne bude ga ovako puno kao na slici. Nadam se da će nastaviti i dalje i da je to dobar znak 🤞🤞.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    28. Studeni 2023. 15:28

Bebolina2024

Jelena dobrodošla i nadam se da ćeš ubrzo ugledati svoj plusić. Meni je u početku isto bilo teško i testirala sam se i baš me to svaki put razočarala i rekla sam nema više testova. Bilo mi je lakše vidjeti da je došla M nego negativan test. Sad popratim bazalnu i malo cerviks i već znam koliko je sati. Jutros sam stavila svoj graf i rekla da čekam da M stigne i evo je već je krenula u punom sjaju. Bila je očekivana jer sam zadnjih par dana po padu temp vidjela da dolazi. Moraš se malo porazgovarati sama sa sobom i odlučiti kako ćeš. Meni je puno lakše i od kad ne radim testove i kako pratim bazalnu temp i onda po njenom padu vidim da će M doći kroz 2, 3 dana.
    .
    Ja prijavljujem 1.dc došla je malo ranije (26.dc), obično dolazi od 28. do 30.dc.
    .
    Ivyyy znam imati bijeli kremasti do 6. ili 7.dc i onda nestane. Pojavi mi se opet bijeli kremasti iscjedak par dana prije M jedno 3,4 dana prije (Eni).
    Ali ne bude ga ovako puno kao na slici. Nadam se da će nastaviti i dalje i da je to dobar znak 🤞🤞.

Hvala bebolinić moja ❤️❤️❤️ toliko čekam tvoj pozitivan test da ti stvarno ovdje riječima nemogu prenijeti 🥰🥰🤞🤞🤞 isto tako i anchyy i tebi ivyyy i svim curama na ovom forumu jer mi tu najbolje znamo kako je boriti se iz
    Mjeseca u mjesec s negativnim testovima :(  ali svanut će i nama jednom ❤️🙏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Jeleenaa
    28. Studeni 2023. 15:32

Bebolina2024

.
    .

Rekla sam sebi da vise necu raditi testove, vec cu cekati da dodje ( ne dođe)
    A što se tiče bazalne i cerviksa tek sam ovdje pročitala da to provjeravate
    Sada cu iscitati vase prijasnje komentare da se malo edukujem. Do sad sam se uzdala u racunicu i sam moj osjecaj kada znam da su plodni dani i da ovulacija dolazi

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• mariposa1510
    28. Studeni 2023. 15:39

BikMik, eni, Jelena, nadam se da vas nisam rastužila porukom ❤️
    Sve imamo svoje borbe i svoje priče, svaka je od nas različita. Tko sam ja da nekom kažem kako se treba nositi sa svojim križem, mogu samo podijeliti svoje iskustvo. Ono što meni pomaže je okružiti se prijateljima, čim više vremena provoditi u društvu pozitivnih ljudi, naći hobi koji me veseli, vježbati, maziti se s mužem i uživati u našoj bliskosti, a opet ponekad biti i sama sa sobom i svojim mislima. I meni definitivno pomaže ne testirati se. Mjerim bazalnu i sad već znam kad počne padati - to je to, menga dolazi i do početka krvarenja sam već nekako u miru i već pravim plan za idući ciklus 😁 Danas sam počela smeđariti, sutra ujutro očekujem temp 36,2 i početak krvarenja.
    Ivyyy, ja nisam nikad imala ovakav iscjedak, držim fige da je to znak nečeg lijepog 🥰
    Bebolina, nama su ciklusi baš slični! Očekujem i neki zajednički plus prije ili kasnije 🤞😁

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Ivyyyy
    28. Studeni 2023. 15:39

Bebolina imam i ja iscjedak prije M, al ovakav jos nisam imala, mada ja ne mislim da sam T, ali eto ovo je jedino sto mi je onako cudno ovaj mj 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lela91
    28. Studeni 2023. 16:09

Ivyyyy

Bebolinaimam i ja iscjedak prije M, al ovakav jos nisam imala, mada ja ne mislim da sam T, ali eto ovo je jedino sto mi je onako cudno ovaj mj

Meni je negdje na 4-5 dpo poceo obilan ali vodenasti iscjedak, to je i meni bila prva cudna stvar ovaj ciklus. Jer ga inace imam bas slabo i nikad nije bio tako vodenast kao da sam se upiskila. 😅
    Tako da mozda je i ovaj tvoj dobar znak. Strpi se jos par dana pa ces vidjeti. 🤞🏻🤞🏻
    .
    I ja sam se prestala testirati zadnjih 4-5 mjeseci. Preveliki mi je to bio stres i preveliko razocaranje svaki put. Ovaj ciklus sam pokleknula samo zato jer sam imala neki cudan osjecaj. Sve je nesto bilo drugacije nego inace (osim temperature 😅). Tako da nisam izdrzala. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Ivyyyy
    28. Studeni 2023. 16:15

Lela91

Ivyyyy

Bebolinaimam i ja iscjedak prije M, al ovakav jos nisam imala, mada ja ne mislim da sam T, ali eto ovo je jedino sto mi je onako cudno ovaj mj

Meni je negdje na 4-5 dpo poceo obilan ali vodenasti iscjedak, to je i meni bila prva cudna stvar ovaj ciklus. Jer ga inace imam bas slabo i nikad nije bio tako vodenast kao da sam se upiskila. 😅
    Tako da mozda je i ovaj tvoj dobar znak. Strpi se jos par dana pa ces vidjeti. 🤞🏻🤞🏻
    .
    I ja sam se prestala testirati zadnjih 4-5 mjeseci. Preveliki mi je to bio stres i preveliko razocaranje svaki put. Ovaj ciklus sam pokleknula samo zato jer sam imala neki cudan osjecaj. Sve je nesto bilo drugacije nego inace (osim temperature 😅). Tako da nisam izdrzala.

🤷‍♀️🤷‍♀️ Samo da nije kakva upala, ostalo kako mora biti bit ce...

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.