Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iglica8
    21. Prosinac 2023. 19:21

December koja je vasa prica, koliko pokusavate, jeste radili nalaze, s cim se borite. Oprosti ako si pisala vec. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

December2024
    21. Prosinac 2023. 19:41

Nisam pisala jutros sam upala kao padobranac .. 
    pokusavamo nekih 5-6 mj 
    ovo bi bila druga trudnoca 
    Prvog sina smo dobili iz prve i sad sa drugom nikako .. 
    Bila sam kod vise ginekologa j svi kazu da problema nema nikakvih .. 
    ukoliko ne dode do zaceca kroz par mj isla bi na daljnje pretrage .. 
    jutros sam se baas bas ponadala da smo ulovili bozicno cudo 💔 
    ali izgleda da nismo 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

December2024
    21. Prosinac 2023. 19:44

Pobjegao mi post . 
    ja imam 29 
    muz 27 
    na drugoj trudnoci je zapelo .. ne ide pa ne ide 
    Hvatam se za slamke.. dal je moguce da je ovo implantacijsko ?? 
    danas je 11dpo 
    ciklusi su vecinom 32-33 dana .. 
    vidjela sam samo nakon mokrenja taj smdje - crven trag i sad sam opet bila mokrit full malo i na papiru samo malo smjedjeg.. simptoma nikakvih drugih nema 
    osim tog osjecaja da "curi" al nigdi nista 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Ivyyyy
    21. Prosinac 2023. 20:01

December2024

Pobjegao mi post .
    ja imam 29
    muz 27
    na drugoj trudnoci je zapelo .. ne ide pa ne ide
    Hvatam se za slamke.. dal je moguce da je ovo implantacijsko ??
    danas je 11dpo
    ciklusi su vecinom 32-33 dana ..
    vidjela sam samo nakon mokrenja taj smdje - crven trag i sad sam opet bila mokrit full malo i na papiru samo malo smjedjeg.. simptoma nikakvih drugih nema
    osim tog osjecaja da "curi" al nigdi nista

Pa moze biti, ako ti se nece povecavati sutra bi ti linija trebala biti tamnija, mozda vec i veceras.. 
    Provjeri jos jednom, jer meni je ovaj mj kasnilo ful, i onda ni je dan prije menge poceo roskasti obris samo sa iscjedkom i onda je drugi dan dosla, sto kod mene nije slucaj meni kad krene odmah krene
    Al drzim 🤞 da je Bozicno cudno🤗

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

December2024
    21. Prosinac 2023. 20:14

Meni inace il na dan dode il dan kasnije .. nikad 3 prije ... 
    probam ujutro jos jednom test .. pa cemo vidjet za dalje sta i kako 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Iglica8
    21. Prosinac 2023. 20:18

Ako nikad nemas tako smedjarenje/krvi prije same menstruacije mozda je moguce da menga ne dodje :) ali opet moguce je i da su ovaj mjesec hormoni samo malo se “pomaknuli” pa da zato smedjaris. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

December2024
    21. Prosinac 2023. 20:28

Inače mi krene baš crvena svijetla krv ( pardon na detaljima ) i nakon toga menstruacija "prava" 
    ovo je vise kao iscjedak neki neznam kako opisat a da nije preslikovito 🙄 
    i jos me cudi da apsolutno nema nikakvih bolova . a svaka mi je bolna ne previse al osjeti se .. 
    ovo je prvi ciklus da se ovo desava .. 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

jane23
    21. Prosinac 2023. 21:56

Mareeeee3112

eni233

jane23

Ja sam u ovaj ciklus krenula ozbiljnije nego ikad. LH trakice spremne. Danas mi je 13. dan ciklusa i zapocela sam s mjerenjem (ovulacija mi je u prosjeku oko 17. dana). Muci me malo sto mi je na nalazu krvi TSH na 3.1 pa ne znam moze li to srusiti sve nade :(
    Cekam termin kod endokrinologice, ali tek za mjesec dana. Imate li vi iskustva s time?

Mislim da ne , ima tu jedna draga cura Mare kojoj je isto TSH bio na 3 i svjedno ostala trudna i to Full brzo .. nek me ispravi Mare ako sam krivo shvatila ❤️❤️ a tebi sretni mila 🥰😘

Jutrooo tako je ja sam ostala trudna sad sa 3.5 i s prvom bebom sa 5.5 vazni su i drugi parametri anti tpo….t3 i t4 itd… meni nije smetalo pri zacecu jer se tsh mjenja i po raspolozenju ali kad sam ostala trudna pijem eutirox najmanji od 25😊

eni233 i mare hvala vam puno na odgovorima! Mislila sam da je to presudno! 
    Kad si ostala trudna, jesi li odmah dobila eutirox ili si ga uvela tek nakon nekog vremena? Kod moje ginekologice se termin ceka po mjesec ipo! Uzasne su guzve kod socijalnih doktora. 

Cure, zao mi je za negativne testove. Sigurna sam da Nova godina donosi puno plusica i puno lijepih vijesti! Parne godine su sretne!! 🥰

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
    11.mj. IVF (Gonal) ⏰

Mareeeee3112
    22. Prosinac 2023. 05:28

jane23

Mareeeee3112

eni233

jane23

Ja sam u ovaj ciklus krenula ozbiljnije nego ikad. LH trakice spremne. Danas mi je 13. dan ciklusa i zapocela sam s mjerenjem (ovulacija mi je u prosjeku oko 17. dana). Muci me malo sto mi je na nalazu krvi TSH na 3.1 pa ne znam moze li to srusiti sve nade :(
    Cekam termin kod endokrinologice, ali tek za mjesec dana. Imate li vi iskustva s time?

Mislim da ne , ima tu jedna draga cura Mare kojoj je isto TSH bio na 3 i svjedno ostala trudna i to Full brzo .. nek me ispravi Mare ako sam krivo shvatila ❤️❤️ a tebi sretni mila 🥰😘

Jutrooo tako je ja sam ostala trudna sad sa 3.5 i s prvom bebom sa 5.5 vazni su i drugi parametri anti tpo….t3 i t4 itd… meni nije smetalo pri zacecu jer se tsh mjenja i po raspolozenju ali kad sam ostala trudna pijem eutirox najmanji od 25😊

eni233 i mare hvala vam puno na odgovorima! Mislila sam da je to presudno!
    Kad si ostala trudna, jesi li odmah dobila eutirox ili si ga uvela tek nakon nekog vremena? Kod moje ginekologice se termin ceka po mjesec ipo! Uzasne su guzve kod socijalnih doktora.

Cure, zao mi je za negativne testove. Sigurna sam da Nova godina donosi puno plusica i puno lijepih vijesti! Parne godine su sretne!! 🥰

Jutro...nije mi davala ginekologica eutirox vec endokrinolog...kod nje sam radila sve nalaze stitnjace itd ...prije trudnoce sam isla na kompletnu obbradu  s obzirom da sam bila dobila par kg i od korone su mi se ciklusi zeznuli osjecala sam da to nije to... endo ...mi je rekla nikakve tablete i sto duze bez to bolje da nece u mene stavljat nepotrebno jedino ako ostanem trudna tad mi je bio 5.5 do 6.5 .... ostala sam trudna 3 tj poslije... od prve....
    Znaci normala je do 5.5 ali u trudnoci bi bilo dobro ovisno o mjesecima trudnoce biti oko 2 ...2.5..pa 3 ...3.5 kazem ovisno o mjesecima trudnoce jer se to mjenja....
    Znaci sama stitnjaca ti ne smeta za trudnocu bitni su i ostali parametri tek ako nekih godinu dana ne mozes ostat trudna onda ce probat s ljekovima... evo kazem tako je moja rekla zapravo dve... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    22. Prosinac 2023. 07:44

Cure, zao mi je zbog negativnih testova i zbog M koje su dosle. 
    .
    December meni ovo vise zvuci kao implantacijsko nego kao M. Kakvo ti je stanje danas?
    .
    Citala sam neko istrazivanje koje kaze ako se nakon inseminacije lezi 15 minuta da je tako 27% zena ostalo trudno, a one koje nisu lezale od njih je 13% ostalo trudno. Dakle, ipak lezanje pomaze bez obzira sto kazu da ne treba lezati nakon odnosa🤷🏻‍♀️
    .
    Ja sam 9.dc i mi bi danas trebali poceti s pokrivanjem, a moja prehlada se pretvorila u prehladetinu s temperaturom od 39 (ispod 38 ne ide vec 2 dana) i sve se bojim da necemo uspjeti pokriti ☹️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI