Najogre od svega sto sam bila opustena i oni su bili sokirani koliko mogu izdrzat, oni su gledali da ne padnem u nesvjest i ja sam bila super, pricala s njima i trpila. Znam da sam dala sve od sebe i nisam ni u jednom trenu odustala.
A vidjet cemo kako ce biti sutra. Mogu se samo pomolit da prode dobro.
Stvarno mi je žao, ako su se toliko trudili i ti izdržala onda si stvarno dala sve od sebe.
Nadam se da te ne boli prejako i da možeš danas odmirovati.
Uz tebe smo u mislima i molitvi i nadam se da će sve proći dobro. 😘🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Draga Anchyyy, jako mi je žao. Nevjerojatna je tvoja hrabrost i izdržljivost. Zato vjerujem da će to gore netko obilno nagraditi. Šaljem ti hug ❤️
Hvala cure, nikako se ne mogu opustit i rec to je to jer svako malo brisem krv na papiru. Ali valjda ce se to umirit...
Stvarno se nadam da cete sve vi sto prije doc do svojih plusica jer svaka od vas to zasluzuje!!
Anchy ne kuzim se bas u to ali pitaj da te uspavaju. Mozda si se u glavi max. Opustila ali tijelo je bilo u grcu. Neznam jel to ima smisla... Al svakkao se nadam da ce transver uspijeti
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ovo je prvi mjesec u kojem sam bila apsolutno sigurna da nisam trudna 😂
Inace zadnjih 10 sam umisljena trudnica
Tako da cure moje nikad se ne zna.
Vi ste meni donijele sreću a sad se nadam da ću i ja Vama ♥️♥️👣
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
Radimo na 👣 od 1/23
Anchyyy, jako si hrabra, vjerujem da će tvoja hrabrost i izdržljivost biti stostruko nagrađena. Molit ću se za tebe. <3
Lela91, jutros je temperatura bila 36,4, tako je.
Reserved, čestitam!
Mareeeee, mjerim oralno. Imam digitalni termometar, ali nije čak na 2 decimale. Naravno da ću se vrlo rado pridružiti i tamo :)
Iglica8, da, 14 mjeseci. Sad ću o prehrani. Prvo se jede povrće, zatim proteini i masti, a na kraju ugljikohidrati i šećeri. Doručak se jede uvijek slani, nikako slatki. Treba čitati i deklaracije ako jedete neke pahuljice i sl., jer i to je ušećereno. Voće se jede isključvo cjelovito i spada također u šećere (dakle ne cijediti u sok jer će se razbiti vlakna puno više no što to zubi razbiju). Slatko se jede uvijek na kraju obroka, to je spomenuto, odnosno nikako ne jesti slatko kao zaseban obrok, npr. 2 sata nakon ručka. Ako želiš pojesti nešto slatko, onda preveniraj - pojedi odmah iza ručka, pa ti se vjerojatno ni neće jesti stalno kasnije. A aaaaaako ti se toliko jede, ili ideš na rođendansku tortu između ručka i večere - uzmi žlicu octa (pazi da nije zaslađen ako je jabučni), stavi u čašu vode i popij, pa nakon toga jedi tortu. Ako je moguće birati između slane i slatke grickalice, kad god možeš, odaberi slanu. Ako jedeš ugljikohidrat kao obrok (pr. pecivo), svakako "obuci" taj ugljikogidrat u neku odjeću, pr. jogurt. ako jedeš sendvič, bolje bi bilo razdvojiti opet i pojesti prvo salatu, pa mesni i sirni dio, pa pecivo (ali idealno bi bilo da ta salata ide u malo većem obujmu, npr. 30% od ostatka). Poželjno bi bilo nakon ručka i večere napraviti šetnju od 10-ak minuta, no ako ne ideš u šetnju možeš bilo kakvo kretanje - 40-50 čučnjeva, ili čišćenje po kući. Dakle bitno je kretati se i odmah početi koristiti energiju koja dolazi u mišiće.
Zašto sve to tako? Da se ne bi stvarali glukozni šiljci, koji okidaju inzulin, pa zato dobijemo inzulinsku rezistenciju i ne znamo niti da je imamo, najčešće sve dok ne preraste u dijabetes tip 2.
Jedem tako. Vrlo brzo mi je prestala želja za grickanjem svega i svačega u svako doba. Neku količinu slatkog unesem nakon ručka, neki put ne unesem ništa; rijetko me tijelo više "traži" slatko. Čak se i češće zaželim grickati slano, a nikad nisam bila tip koji bi odabrao slano umjesto slatkog.
To je ustvari to o glukoznoj revoluciji, ako će trebati još nešto tumačiti, tu sam.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Znaci nikakvih simptoma za prijaviti :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Draga Martina zato i je niza tempica jer ponekad se spava i otvorenih ustiju pa tempica nije mjerodavna vaginalno i rektalno je najsigurnije mjerenje bazalne i izmedu njih i oralnog je 0.5 do 0.8 razmaka .... tako da vjeujem da ti je prava bazalna tempica oko 37 ....
Ugl svakako cestitam na plusu i veselim se druzenjus tobom narednih 9 mj kao i s ostalim trudnicama😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Htjela sam zapravo napisat da je oralno mjerenje za 0.6 C nize za razliku od vaginalnog iliti rektalnog ...cisto da ubuduce curke znaju ... 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Znaci nikakvih simptoma za prijaviti :D
Nee!!
Kad mi i bubuljice prije menge one potkozne izasle
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
Radimo na 👣 od 1/23
Hvala cure, nikako se ne mogu opustit i rec to je to jer svako malo brisem krv na papiru. Ali valjda ce se to umirit…
Stvarno se nadam da cete sve vi sto prije doc do svojih plusica jer svaka od vas to zasluzuje!!
Anchy ne kuzim se bas u to ali pitaj da te uspavaju. Mozda si se u glavi max. Opustila ali tijelo je bilo u grcu. Neznam jel to ima smisla… Al svakkao se nadam da ce transver uspijeti
Javi ginekologu, neka ti pusti progesteron ako krvariš.😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji