Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    15. Studeni 2023. 15:24

Taman sam mislila.napisati Reserved, ako krvaris da se javis dr da ti da terapiju, pogotovo ako je svjeza krv u pitanju❤️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    15. Studeni 2023. 16:50

Anchyyyy

Najogre od svega sto sam bila opustena i oni su bili sokirani koliko mogu izdrzat, oni su gledali da ne padnem u nesvjest i ja sam bila super, pricala s njima i trpila. Znam da sam dala sve od sebe i nisam ni u jednom trenu odustala.
    A vidjet cemo kako ce biti sutra. Mogu se samo pomolit da prode dobro.

Hebemu misa! Bas za ne povjerovati! Vjerujem da ce se sutra sve rjesiti☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lela91
    15. Studeni 2023. 17:39

Bebolina2024

MarTina i Reserved čestitam na plusićima.
    Anchyyy nadam se da je dobro prošlo.
    Lela meni inače brzo trakica potamni i padne ali ovaj mj me znam što je, jer sam radila i jednu kasno oko ponoći bila je 0.41 i jutarnja 0.11, tako da svakako je po tome svemu peak trebao biti ali više vjerujem da je pop bio.
    .
    Danas mi je 13.dc, jajnik desni i dalje probada jutranja BBT 36.3.

I meni je ovaj ciklus neki cudan. Sinoc ulovila ovaj mali peak, jutros ovaj veliki i sad mi je na 80% trakica. Inace navecer ulovim peak i ujutro sam vec na nekih 20-30%. I do popodne pocnu bolovi. 🤷‍♀️
    Bolove jos ne osjecam, a gin je vidio vodeci folikul na lijevom jajniku. U subotu je bio na 14mm. Nadam se da ce puknut taman kad muz dođe s posla veceras. 😅
    I temp mi na dan O i na prvi dan M bude 36.1, danas sam na 36,3. 🤷‍♀️
    .
    Anchy, zao mi je da si se tako izmucila. Nadam se da ce sutra rijesiti. 🤞🏻❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Reserved123
    15. Studeni 2023. 17:50

Rekao mi je samo betu da vadim za sad...
    Od jutros nema krvi sad cemo vidit

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

pčeliCa300
    15. Studeni 2023. 19:20

Čestitam svima koje ste dobile plusiće i sretno dalje! A svima ostalima hrabro naprijed 
    Koristim lh trakice već nekih 10-ak dana i još ništa nije na vidiku. Ginekologica mi je preporučila Inovo tablete (na bazi inozitola) zbog POCS. Jeste li možda koristile tablete? Strah me je jer se koriste u različite svrhe i na netu za većinu piše da nije još dovoljno istraženo (uključujući nuspojave)

Jelušićkaa
    15. Studeni 2023. 19:28

Oooo pa Cestitam zenice na plusicima odjednom bum tras i 3 plusica. 😍😍
     Ja ću vam se isto s vremena na vrijeme pridružiti jer jos nikad nim dobila O ni na vidiku na i M...pa ću s vremena na vrijeme piskiti da znam s obrziron da pijem inositol zbog PCOS. A naravno zbog carskog nesmijem ni zatrudniti 😅
    ....
    Nego moja zadnja M je bila 29.11.2022. Evo skoro 3 mjeseca od poroda nema na vidiku ništa , Papa test uredan, nalazi stitne uzv stitne uredni jedino je prolaktin lako povišen...
    Upravo sam otišla na wc i dirnem se dole kad ono nešto nesto ljigavo 😅 neki iscjedak se rasteže gumeno reko wtf. I uradit lh jednu da  vidim i prikaze mi ovo https://ibb.co/z5B8KxR.
    Po vama jel ovo ubrzo O ? Koliko daleko dan dva ?
    Nikad u životu nisam iscjedak imala a pogotovo ne ovo egg white imam i sliku ali je onako malo gadno 🤣🤣

Jelušićkaa
    15. Studeni 2023. 19:35

https://yourimageshare.com/ib/WwbdIEm3zp

Reserved123
    15. Studeni 2023. 20:03

Pozdrav Jeluškica. Nisam ti sigurna ali mislim da ti prolaktin mora biti povišen s obzirom da si nedavno rodila. Jel dojiš?
    Ja ti se iskreno sad nebi stresirala oko hormona jer su zbrckani od poroda
    Ali ne znam...

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Jelušićkaa
    15. Studeni 2023. 20:18

Ne ne dojim. Dobila sam prvih 7 dana i nazalost zbog drugih okolnosti prestala...
    Imam osjećaj stalno da ću dobiti ali nikad. Svi ostali hormoni uredni trenutno ništa nije zbrckano. Samo eto Pcos 😓

MarTina=)
    16. Studeni 2023. 06:44

PčeliCa300, potraži nekoliko poruka iznad, moju dugačku poruku za prehranu koja pomaže za PCOS, vraćanje ovulacije, za inzulinsku rezistenciju, masnu jetru itd. I ja pijem mioinositol, ali i jedem ovako. Od kad sam vidjela znanstveno, odmah sam bila sigurna da trebam tako jesti da se moje tijelo pripremi. 

Jelušićkaa, meni, je bila ovakva crtica, i mjerila sam opet nakon 2 sata i bio je peak. Ovulacijai slijedi 12-24 h nakon peaka, dakle ja bih rekla da će tebi biti danas/ovu noć koja slijedi. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.