Pistacija sve stigneš. Taman da ti i sada nastupi O još uvijek popodne, navečer bez problema stignete pokriti. Jer jajna stanica nekih 24 sata je spremna za oplodnju, a tek onda ako nije došlo do oplodnje krene propadati.
Stigneš sve, ne morate s posla izlaziti zbog toga.
.
Meni je danas 10.dpo/25.dc temperatura u padu, pojavio se bijeli kremasti, M u najavi. Očekujem je do četvrtka da će stići.
Ja sam 26dc danas. I isto krenuo kremasti bijeli. Premda, s obzirom na kasniju O i puste tablete ovaj mj trebala bi kasnije dobiti, ali jutros me malo probadalo dolje i imam osjećaj da će doći prije ipak.
Ti si sad bila na folikulometriji sa stimulacijom?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pistacija sve stigneš. Taman da ti i sada nastupi O još uvijek popodne, navečer bez problema stignete pokriti. Jer jajna stanica nekih 24 sata je spremna za oplodnju, a tek onda ako nije došlo do oplodnje krene propadati.
Stigneš sve, ne morate s posla izlaziti zbog toga.
.
Meni je danas 10.dpo/25.dc temperatura u padu, pojavio se bijeli kremasti, M u najavi. Očekujem je do četvrtka da će stići.
Ja sam 26dc danas. I isto krenuo kremasti bijeli. Premda, s obzirom na kasniju O i puste tablete ovaj mj trebala bi kasnije dobiti, ali jutros me malo probadalo dolje i imam osjećaj da će doći prije ipak.
Ti si sad bila na folikulometriji sa stimulacijom?
Da. A zadnji dan sam bila očito kad je pukao folikul pa se tek počelo tek stvarati žuto tijelo (zato me poslao vadit progesteron da bude siguran da je bila O). A to je bilo u pon.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Po nekom mom izračunu danas bi trebala biti nekih 8dpo.. ma samo nek dođe vise jer ovaj ciklus mi je otpisan po meni
baby boy
ja javljam da jos nista od moje M. Ako ne dode do sutra, idem po test , danas svakako neman di kupit. Pms simptomi su od sinoc nestali, ali imam glavobolju curi mi nos , stalno spavam i imam neku "temperaturicu" tocno na 37.
Meni ovo zvuči jako obećavajuće! Jesi testirala??
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
ja javljam da jos nista od moje M. Ako ne dode do sutra, idem po test , danas svakako neman di kupit. Pms simptomi su od sinoc nestali, ali imam glavobolju curi mi nos , stalno spavam i imam neku "temperaturicu" tocno na 37. Sad moze bit neka prehlada da za to kasni, ali eto ako ne dode danas sutra kupujem test. Mirna sam generalno jer sam na uzv i papatest bila prije dvadesetak dana i tu je sve ok.
Jesi dobila?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Po nekom mom izračunu danas bi trebala biti nekih 8dpo.. ma samo nek dođe vise jer ovaj ciklus mi je otpisan po meni
Sto bi ga otpisala, jesi vadila onda juce prog? Mozda si rekla, a nisam upratila. Ja se sve nadam u toku folikulometrije da ce mi sve biti jasno 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sto bi ga otpisala, jesi vadila onda juce prog? Mozda si rekla, a nisam upratila. Ja se sve nadam u toku folikulometrije da ce mi sve biti jasno 😅
Vadila ga u petak, sto ja smatram da je pre rano ako mi je O bila s ned na pon. Al eto, on me poslao u petak😂 i bio je 19.17 .. ne znam zašto sam otpisala jednostavno nemam bas dobar osjecaj 😂
baby boy
E vjeruj mi meni tek sad ništa jasno nije. Imam osjećaj da bez klomifena i pustih duphastone i estrofema bolje reagiram. Tvoj ginekolog je nadam se bolji od mog 😂😂😂
baby boy
Bok ženice!
Prijavljujem pad temperature jutros na 11.dpo, 26.dc. Mengicu očekujem za dva dana. Više sreće sljedeći ciklus. Sad u miru mogu guštati u portugalskim vinima. U svakom zlu neko dobro 😁💪
Pistacija, ne brini oko pokrivanja, stignete danas do kraja dana.🤞
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET
E vjeruj mi meni tek sad ništa jasno nije. Imam osjećaj da bez klomifena i pustih duphastone i estrofema bolje reagiram. Tvoj ginekolog je nadam se bolji od mog 😂😂😂
Ici cu bas u kliniku, pa se nadam da ce imati pojma, plus ima da je bombardujem pitanjima. Samo nazalost necu moci dc11-13 raditi folikulometriju, pa ne znam ni hoce li htjeti, ali prpuhivanje na 9dc cu moci.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sortiraj odgovore
Najstariji