Pistacija
Ja ne znam bas tocno odgovor .. ali ja sam kad mi je pokazao peak pokrila, a iduci dan O nisam. I popodne mi je bila vec slabija crta. Sta to tocno znaci ne znam .. al sam pokrila 5 dana unazad pa onda
Kontam da je to bilo dovoljno.
Naravno da je pa trudna si🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ahahahahahah daaa dobro 😂 krivo sam rekla 🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Poanta je u biti da dan ovulacije i iduca tri dana kasnije nisam pokrila jer nismo bili doma
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja mogu ranije izaći s posla, ne znam hoće li muž moći sve vam je jasno koliko je sati kad ranije želim izaći s posla da bi se poseksala
jao majketi
Malo sada dramim, naravno, jer nismo jučer pokrili. A onda opet gledam zadnja 4 ciklusa smo pokrili svaki plodni dan, ovulaciju i dan poslije ovulacije pa opet banana.
Iglica, ne slazem se s nekim stvarima vezano za digitalac. Ja sam uz njega zatrudnila 3puta. Kad se smajlic pojavi, to je pozitivan test. I ovulacija bi trebala biti kroz 24-48h,da…. al tipa bas peak bi ulovila tako sto bi se testirala 2 puta dnevno kad krenu tamniti, i nikako sa prvim jutarnjim urinom (tako pise u uputama)
Pozitivno je kad je smajlic na aparatu, a peak je kad je testna linija tamnija od kontrolne. Vidis to kad izvadis test iz aparata. I nakon peaka O mi bude kroz 5,6h :)
Ja bi se tipa oko 11h prvi put testirala. Kad trakice krenu tamniti kasnije oko 16h opet.
One imaju malo nizu osjetljivost na lh i zato su super kod cura sa pcos (ja imam inverziju lh i fsh, al ne dokazan pcos jer je svr ostalo ok) i ja sam stv imala koristi od njega. Jesu skuplji, kod zena sa duzim ciklusima je bas nezgodno jer se brzo trosi..ja imam krace cikluse pa mi je to bilo ok.
Ja ga nikad nisam vadila van, ali to je dosta dobra ideja, nije mi palo na pamet.
Meni je on svaki mjesec pokazao smajlic, i prema uzv bi ovulacija bila otprilike nakon dan i pol nakon pokazanog smajlica. Tako da su oni meni puno jednostavniji 🤷🏻♀️ problem je ako ovulacija nije priblizno oko istih dana jer onda treba puno trakica iskoristit.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Iglica, ne slazem se s nekim stvarima vezano za digitalac. Ja sam uz njega zatrudnila 3puta. Kad se smajlic pojavi, to je pozitivan test. I ovulacija bi trebala biti kroz 24-48h,da…. al tipa bas peak bi ulovila tako sto bi se testirala 2 puta dnevno kad krenu tamniti, i nikako sa prvim jutarnjim urinom (tako pise u uputama)
Pozitivno je kad je smajlic na aparatu, a peak je kad je testna linija tamnija od kontrolne. Vidis to kad izvadis test iz aparata. I nakon peaka O mi bude kroz 5,6h :)
Ja bi se tipa oko 11h prvi put testirala. Kad trakice krenu tamniti kasnije oko 16h opet.
One imaju malo nizu osjetljivost na lh i zato su super kod cura sa pcos (ja imam inverziju lh i fsh, al ne dokazan pcos jer je svr ostalo ok) i ja sam stv imala koristi od njega. Jesu skuplji, kod zena sa duzim ciklusima je bas nezgodno jer se brzo trosi..ja imam krace cikluse pa mi je to bilo ok.
Ja ga nikad nisam vadila van, ali to je dosta dobra ideja, nije mi palo na pamet.
Meni je on svaki mjesec pokazao smajlic, i prema uzv bi ovulacija bila otprilike nakon dan i pol nakon pokazanog smajlica. Tako da su oni meni puno jednostavniji 🤷🏻♀️ problem je ako ovulacija nije priblizno oko istih dana jer onda treba puno trakica iskoristit.
Da, da..svakako pogledaj trakice kakve su kad izbacis iz digitalca. Ja sam imala 2 dana smajlic, drugi dan je bila testna jaca od kontrolne trakice evidentno :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija sve stigneš. Taman da ti i sada nastupi O još uvijek popodne, navečer bez problema stignete pokriti. Jer jajna stanica nekih 24 sata je spremna za oplodnju, a tek onda ako nije došlo do oplodnje krene propadati.
Stigneš sve, ne morate s posla izlaziti zbog toga.
.
Meni je danas 10.dpo/25.dc temperatura u padu, pojavio se bijeli kremasti, M u najavi. Očekujem je do četvrtka da će stići.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni je npr bio smile utorak i srijeda, cetvrtak sam isla kod ginekologa ujutro i nije vidjela nijedan vodeci folikul i onda kao sa krvi potvrdila da sam ovulirala, iako je progesteron bio na donjoj granici taj dan.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Meni je npr bio smile utorak i srijeda, cetvrtak sam isla kod ginekologa ujutro i nije vidjela nijedan vodeci folikul i onda kao sa krvi potvrdila da sam ovulirala, iako je progesteron bio na donjoj granici taj dan.
Moguce da je onda folikul vec pukao pa se zato nije vidio🙈
Bebolina, zao mi je zbog dolaska M. Jel ides na kraju na histero, sto si odlucila?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pistacija sve stigneš. Taman da ti i sada nastupi O još uvijek popodne, navečer bez problema stignete pokriti. Jer jajna stanica nekih 24 sata je spremna za oplodnju, a tek onda ako nije došlo do oplodnje krene propadati.
Stigneš sve, ne morate s posla izlaziti zbog toga.
.
Meni je danas 10.dpo/25.dc temperatura u padu, pojavio se bijeli kremasti, M u najavi. Očekujem je do četvrtka da će stići.
Ja sam 26dc danas. I isto krenuo kremasti bijeli. Premda, s obzirom na kasniju O i puste tablete ovaj mj trebala bi kasnije dobiti, ali jutros me malo probadalo dolje i imam osjećaj da će doći prije ipak.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji