Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    30. Listopad 2023. 09:58

pistacija13

https://ibb.co/Jxdvh75
    U'vatila ja upravo peak. I prije 10 sati.
    Imam sad pitanje, pomagajte. Jucer nazalost nismo uspjeli pokriti. Prekjucer navecer jesmo.
    Danas mozemo tek popodne najranije. I mozemo i navecer ako treba. I sutra naravno.
    Ja cu tijekom dana nastaviti piskiti. U trenutku kada vidim da testna crtica slabi - znaci li to da mi je O prosla ili zapravo tek dolazi?
    Kontam da kad uhvatim peak da vec unutar 12 sati moze doci do O. Ali dok traje O hoce li trakice slabiti ili ostati iste?
    Jer bojim se sta ak sad ovululiram, a jucer nismo pokrili… moze li i tijekom O trakica biti kao na peaku?

Meni kad je to jutro bila O testna crta je bila Ljubicasta🤣🤣🤣puko mi je folikul drzala sam se za stolac kako me zabolilo i tak sam bila nekih pola h a bol nije prestala 2 h...poskije toga smo pokrili ... i 3 dana prije... nema veze sto nisi pokrila jucer pokrila si prekjucer spermici zive i do 5 dana pokri danas i sutra svakako

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Iglica8
    30. Listopad 2023. 09:58

MarTinaF  digitalni radis s prvim urinom, trakicu umetnes u digitalni citac i ako ti se ocita smajlic ovulacija bi trebala nastupit u iducih dan-dva. Znaci tu ne mozes bas uhvatit ovaj peak o kojem cure pisu. 

Pistacija meni su svi ginekologi rekli da ako je spermiogram dobar da spermici mogu zivjeti do 4-5 dana tako da ovo sto pises kad ste/cete pokrit bi trebalo biti skroz okej. 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Mareeeee3112
    30. Listopad 2023. 10:02

pistacija13

Imam sad pitanje, pomagajte. Jucer nazalost nismo uspjeli pokriti. Prekjucer navecer jesmo.
    Danas mozemo tek popodne najranije. I mozemo i navecer ako treba. I sutra naravno.
    Ja cu tijekom dana nastaviti piskiti. U trenutku kada vidim da testna crtica slabi - znaci li to da mi je O prosla ili zapravo tek dolazi?
    Kontam da kad uhvatim peak da vec unutar 12 sati moze doci do O. Ali dok traje O hoce li trakice slabiti ili ostati iste?
    Jer bojim se sta ak sad ovululiram, a jucer nismo pokrili… moze li i tijekom O trakica biti kao na peaku?

Evo te moje 12.9 i potvrdena ovulacija i bazalnom i lh trakicom i sad trudnocom
    https://ibb.co/6YJ5vDm

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

MarTina=)
    30. Listopad 2023. 10:04

Iglica8, je li taj digitalni čitač onda višekratni uređaj? 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

pistacija13
    30. Listopad 2023. 10:07

Mareeeee

pistacija13

UUU ovo je peakčina 😂💪 ovo što si spomenula da te jako zabolilo... mene je jutros odmah poslije kave presijeklo pa sad ne znam je li do toga što sam morala na wc ili što je možda puknuo folikul 😂😂😂 ali od sinoć osjetim blagu bol na oba jajnika... ako još nije puknuo nek se strpi par sati haha

Martina1931
    30. Listopad 2023. 10:07

Iglica, ne slazem se s nekim stvarima vezano za digitalac. Ja sam uz njega zatrudnila 3puta. Kad se smajlic pojavi, to je pozitivan test. I ovulacija bi trebala biti kroz 24-48h,da.... al tipa bas peak bi ulovila tako sto bi se testirala 2 puta dnevno kad krenu tamniti, i nikako sa prvim jutarnjim urinom (tako pise u uputama)
    Pozitivno je kad je smajlic na aparatu, a peak je kad je testna linija tamnija od kontrolne. Vidis to kad izvadis test iz aparata. I nakon peaka O mi bude kroz 5,6h :)
    Ja bi se tipa oko 11h prvi put testirala. Kad trakice krenu tamniti kasnije oko 16h opet.
    One imaju malo nizu osjetljivost na lh i zato su super kod cura sa pcos (ja imam inverziju lh i fsh, al ne dokazan pcos jer je svr ostalo ok) i ja sam stv imala koristi od njega. Jesu skuplji, kod zena sa duzim ciklusima je bas nezgodno jer se brzo trosi..ja imam krace cikluse pa mi je to bilo ok.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    30. Listopad 2023. 10:09

MarTinaF

Iglica8, je li taj digitalni čitač onda višekratni uređaj?

Je! Al svejedno ne mos kupiti trakice za njega odvojeno. Pa svejedno onda moras kupovati novo pakovanje. 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    30. Listopad 2023. 10:12

pistacija13

Mareeeee

pistacija13

UUU ovo je peakčina 😂💪 ovo što si spomenula da te jako zabolilo… mene je jutros odmah poslije kave presijeklo pa sad ne znam je li do toga što sam morala na wc ili što je možda puknuo folikul 😂😂😂 ali od sinoć osjetim blagu bol na oba jajnika… ako još nije puknuo nek se strpi par sati haha

Ma bolilo me jako pola h ... drzala se za stolac i kazem muzu danas cu ostat trudna🤣🤣🤣on me gleda a ja njemu kaj... me gledas... evo upravo se prima jedna bebica...🤣🤣🤣et i tak je i bilo jos me sat i pol boljelo osjetim inace pucanje s tim da sam s prvom trudnocom ostala na desnom trudna a ovog puta na lijevom jajniku sto mi nije tako aktivan ko desni ugl čudooo ....

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    30. Listopad 2023. 10:13

Pistacija, cim doma dodjete odmah pokrivaj to hahah

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    30. Listopad 2023. 10:32

Pistacija 
    Ja ne znam bas tocno odgovor .. ali ja sam kad mi je pokazao peak pokrila, a iduci dan O nisam. I popodne mi je bila vec slabija crta. Sta to tocno znaci ne znam .. al sam pokrila 5 dana unazad pa onda
    Kontam da je to bilo dovoljno.  

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.