U, to mi je daleko, da.
Žene, dobro jutro. Negdje u komentarima sam vidjela kako se netko moli BDM za dijete.
U 11 mjesecu će biti u Zagrebu, u crkvi svete Mati Slobode večer ozdravljenja. Kad saznam točniji datum, mogu vam javiti ako netko želi otići.
Meni se djete rodilo na njen datum 21.11 i sanjala sam kad sam ostala trudna BDM ...a prije toga se isto molila njoj
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
21.11 spomen prikazanja Blazene Djevice Marije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mareeeee
Znakovito 😊
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Mareeeee
Znakovito 😊
Jako bila sam u bolnici duze a termin mu je bio 5.12...a rekla sam da bi htjela da se rodi 21.11 nisam znala kaj je taj datum ali mi je bio lijep ....i tako je nakraju bilo ...poslije mi je rekla jedna susjeda pa me jos vise iznenadilo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
U, to mi je daleko, da.
Žene, dobro jutro. Negdje u komentarima sam vidjela kako se netko moli BDM za dijete.
U 11 mjesecu će biti u Zagrebu, u crkvi svete Mati Slobode večer ozdravljenja. Kad saznam točniji datum, mogu vam javiti ako netko želi otići.
Steta sto nemam godisnji da odem..
ja sam bila na Mariji Bistrici po ljetu ove godine, i isto bas neki mir donosi, ja sam ovaj mj imala bas ceste snove i kako mi Marija govori da sam trudna, i vjerujem da to nesto znaci, zato me mozda tako nije ni pogodilo sto sam dobila M, jer imam neku vjeru da moje vrijeme i moja beba dolaze🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
U, to mi je daleko, da.
ja sam bila na Mariji Bistrici po ljetu ove godine, i isto bas neki mir donosi, ja sam ovaj mj imala bas ceste snove i kako mi Marija govori da sam trudna, i vjerujem da to nesto znaci, zato me mozda tako nije ni pogodilo sto sam dobila M, jer imam neku vjeru da moje vrijeme i moja beba dolaze🤍
Bila sam u 7 mj trudnice na mariji bistrici jer sam.obrcala ako ostanem trudna da cu ic i tamo se ispovjedala .... meni je tamo isto jako lijepo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure koje mjerite temperaturu, kad cete mjeriti sada kada se promijenio sat?
Ja sam izmjerila sat vremena kasnije jer se promijenio sat i naravno da mi je sad bazalna visa. Da li izgurati mjesec dana tako ili se dizati sat vremena ranije za mjerenje tempice?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja cu mjerit po novom satu. Ionako ce mi se sve pomaknut, i odlazak u krevet i buđenje. 🤷♀️
A i uskoro ce mi novi ciklus tako da ce se onda valjda sve porihtat ispocetka. 😅
Iako nisam primjetila neko znacajno povecanje bazalne danas.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
U, to mi je daleko, da.
Koliko za sad znam, to bi trebalo biti navečer oko 20 sati, pa možda ti se potrefi da ćeš moći? Javit ću datum i vrijeme kad doznam točnije.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Cure koje mjerite temperaturu, kad cete mjeriti sada kada se promijenio sat?
Ja sam izmjerila sat vremena kasnije jer se promijenio sat i naravno da mi je sad bazalna visa. Da li izgurati mjesec dana tako ili se dizati sat vremena ranije za mjerenje tempice?
Mjrrite po novom vremenu ostatk temperature ustabilit ce se pogotovo oni koji se dizu na posao ... razlika je u sat vremena 0.1 nista prestrasno a ako vam se doze pola sata ranije jos bolje bit ce vam onda po starom jer se tolerira pol h prije il poslije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji