Ma joj ne znam, ja imam dojam da moj soc.ginekolog je za uzimanje pape, briseva…resovnih pregleda, a sve ostalo šalje u bolnicu. Tak da mi je on ko automat za uputnice 🤷🏻♀️
Do ovog perioda nikad ni nisam išla kod njega na preglede, al reko ako ulazim u ovo sve trebam preko soc.ginekologa se pratit da postoji evidencija u sustavu… bila sam nadobudna 😄
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Naravno da znači svako iskustvo. Meni je ginekologinja odmah rekla da je kod nje nemoguće pratiti (u Domu zdravlja) jer me ne može ubacivati (6 tjedana treba čekati za naručivanje inače). Tako da znam da bih to trebala kod nekog privatno obaviti svakako, no ne znam hoću li se odlučiti za to, i kada.
A od kuda si ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zagreb. Ako netko može preporučiti nekoga tko nije privatno, tko prima pacijente i pratio bi, vrlo rado primam preporuke. Doduše u mojoj ordinaciji će se promijeniti ginekolog na početku godine, ali ne znam koji stav će imati.
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Ma joj ne znam, ja imam dojam da moj soc.ginekolog je za uzimanje pape, briseva…resovnih pregleda, a sve ostalo šalje u bolnicu. Tak da mi je on ko automat za uputnice 🤷🏻♀️
Do ovog perioda nikad ni nisam išla kod njega na preglede, al reko ako ulazim u ovo sve trebam preko soc.ginekologa se pratit da postoji evidencija u sustavu… bila sam nadobudna 😄
Taj dojam i ja imam. 😁
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Nista zene izgleda i od mene
https://ibb.co/Hh7KQN3
Jos sam dobila migrena i morala popiti sumatriptan jer ako ne popijem pretvori mi se u generalizovan grc i povracanje.
Nije jutro kako sam zeljela, ali sta je tu je.
Ivyyy zao mi je, doce i nas pozitivni test 🙏
Mene ti one test testovi nikad nisu iznevjerili samo sto sam ja imala one plave i malo su drugaciji od ovih i nisam ih nikad kupovala s alija ugl…
I ja iste dvije godine uzimam j nikad, bas nikad nisu dale sjenu, zato me bas zbunilo.
Si do sad kupovala svaki put s alija?
Uvijek Amazon.
Jel ima i ovaj test sijenu sad poslije par sati?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zagreb. Ako netko može preporučiti nekoga tko nije privatno, tko prima pacijente i pratio bi, vrlo rado primam preporuke. Doduše u mojoj ordinaciji će se promijeniti ginekolog na početku godine, ali ne znam koji stav će imati.
Možda ti je tu šansa da će doći netko normalniji i da će ti odraditi folikulimetrije. Možda taj novi bude normalniji. A folikulimetrije su doslovno par minuta duže traje skidanje i oblačenje nego sama folikulimetrija.
Oni ti mogu dati i lijekove Klomifen ili Letrozol i pratiti stanje kad ćeš ovulirati.
Što se tiče ginekologa i ja sam došla kod novog i znao je cijelu situaciju i ja ga pitam dok čekam neko vrijeme prije postupka jel bi mogli ciklus popratiti folikulimetrijama i on rekao može.
I kad sam ga zvala za to da se naručim onda mi je rekao da on ne radi badava. A da ja uskoro krećem u postupak pa da čekam na red. Isto je socijalni gin. Došla bi prva ujutro ili zadnja navečer i u par minuta sve odradila ali ne kaj bi on to radio. Žalosno je što je teško naći dobroga.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Koji si dio grada neznam dal prima moja mislim da da ... ona je preko hzzo i privatna
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Koji si dio grada neznam dal prima moja mislim da da … ona je preko hzzo i privatna
Zapad
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Koji si dio grada neznam dal prima moja mislim da da … ona je preko hzzo i privatna
Zapad
Ovo su sesvete
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
U, to mi je daleko, da.
Žene, dobro jutro. Negdje u komentarima sam vidjela kako se netko moli BDM za dijete.
U 11 mjesecu će biti u Zagrebu, u crkvi svete Mati Slobode večer ozdravljenja. Kad saznam točniji datum, mogu vam javiti ako netko želi otići.
👰 1991.
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji