Suncokret, zao mi je na negativnom testu🙁❤️
Mare, javi se jel sve ok! Svjeza krv ili?
Da svjeza krv imam bijeli laminat pa sam nasla kapljicu sad i na podu i imam i na gacicama javila se ginekologu idem do hitne do sogorice javim se
Mare sretno, u molitvama smo s tobom 🙏❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Mare sretno, bit ce to neki hematomcic 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mare♥️♥️♥️ bit ce sve okej 🙏🫶🏻
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja imam uzasnu glavobolju, vec danima me onako bolila glava, pritisak al danas me boli, popila vec tabletu i nista.. od M jos ni traga, vec dugo mi nije ovako kasnila, najkasnije sto dodje je 36 dc, tako da mozda dodje do kraja dana posto me glava tako boli
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Mare, držim sve fige da se javiš uskoro da je sve ok! 🤞🤞🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Hej cure evo me dobila sam neki polip kazu oni od razine estrogena da se to zna desit...beba je ok ...sve je dobro vjerojatno cemo ga odstraniti pa se moram prvo javit svojoj ginekologici pa da vidim kako dalje... ali evo sve je ok...radila sam i urinokulturu jer nisu znali od kuda sve to krenulo oko ploda je sve ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hej cure evo me dobila sam neki polip kazu oni od razine estrogena da se to zna desit…beba je ok …sve je dobro vjerojatno cemo ga odstraniti pa se moram prvo javit svojoj ginekologici pa da vidim kako dalje… ali evo sve je ok…radila sam i urinokulturu jer nisu znali od kuda sve to krenulo oko ploda je sve ok
Hvala Bogu 💗💗💗💗💗💗
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure evo me dobila sam neki polip kazu oni od razine estrogena da se to zna desit…beba je ok …sve je dobro vjerojatno cemo ga odstraniti pa se moram prvo javit svojoj ginekologici pa da vidim kako dalje… ali evo sve je ok…radila sam i urinokulturu jer nisu znali od kuda sve to krenulo oko ploda je sve ok
Ajme kako mi je drago, sve cekam kad ces se javiti🙏❤️ Bogu hvala!
Gdje je polip smjesten pa ga zele micati dok si trudna?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Joj super, bitno da je beba ok, ostalo će se već riješiti. 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ajme kako mi je drago, sve cekam kad ces se javiti🙏❤️ Bogu hvala!
Gdje je polip smjesten pa ga zele micati dok si trudna?
On je reko da nek ginekologica odluci da ga mozemo maknut a i nemoramo neki cervikalni polip koji je u unutar vrata maternice nije velik ...neznam ni sama ...kaj da radim ...on kaze da je to cesta pojava bas zbog razine hormona i prokrvljenosti ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji