Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    23. Listopad 2023. 09:37

Petra110622

Ivyyyy

Pa nezz, app mi izbacuje 12 dpo, al mislim da sam 10/11, imam dvije app i svaka mi drugacije pokazuje..
    jedna mi racuna po lh a druga po temp, tako da ne znam🤦‍♀️😂

Kuha se fino kod tebe, navijam za plus 🤞 oces piskit test

Ma ne znam, ja sam u trenu sigurna da sam trudna a u trenu mislim da ce doci M, ne znam, ovaj mj su mi izrazeni bas pms simptomi nasprem proslih mj, i tipa imam grceve od O pa skroz do sad, povremene, jucer me cak kako da kazem ko u pipici nesto zatezalo, ne znam kako da objasnim
    Ne znam iskreno, ja se bojim testa

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    23. Listopad 2023. 09:45

I ja sam se uzasno bojala testa, tako da te razumijem. To ces sama odluciti jesi li spremna piskiti na testic..
    Ja nisam imala osjecaj ni 1%  da sam trudna pa eto me lijepo iznenadilo. Nadam se da ce i tebe 😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    23. Listopad 2023. 10:25

I danas druga na poslu u ovom mjesecu se javlja trudna na poslu, koji postaje uzasno stresan, a nemam luksuz dati otkaz zbog zelje za bebom. Naravno place mi se olus se osjecam uzasno sto mi se place 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    23. Listopad 2023. 10:47

Ivyyyy

Petra110622

Ivyyyy

Pa nezz, app mi izbacuje 12 dpo, al mislim da sam 10/11, imam dvije app i svaka mi drugacije pokazuje..
    jedna mi racuna po lh a druga po temp, tako da ne znam🤦‍♀️😂

Kuha se fino kod tebe, navijam za plus 🤞 oces piskit test

Ma ne znam, ja sam u trenu sigurna da sam trudna a u trenu mislim da ce doci M, ne znam, ovaj mj su mi izrazeni bas pms simptomi nasprem proslih mj, i tipa imam grceve od O pa skroz do sad, povremene, jucer me cak kako da kazem ko u pipici nesto zatezalo, ne znam kako da objasnim
    Ne znam iskreno, ja se bojim testa

Nemaš se šta bojati ivyy tvoja temp je odlična , i sigurno se nešto kuha ❤️ i sve smo takve .. i to je normlano ..jer priželjkujemo trudnoću koja nikako da se desi .. Al kod tebe ima nade sve upućuje na to ..

Ja danas nisam dobila , sigurno mi kasni jer sam bila na antibioticima pa gljivice dobila .. i još kad znam da imam konzultacije hjojjjjj 😅😅😅

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌

• eni233
    23. Listopad 2023. 10:58

BikMik

I danas druga na poslu u ovom mjesecu se javlja trudna na poslu, koji postaje uzasno stresan, a nemam luksuz dati otkaz zbog zelje za bebom. Naravno place mi se olus se osjecam uzasno sto mi se place 😅

Draga moja .. točno razumijem kako ti je , ali nemoj se zbog drugih osjećati manje vrijednom ili tužnom .. recimo kod mene svi imaju male bebe ili su trudni , ali jednostavno sam se pomirila stim da nama neće očito ići prirodno ali kako je tako je .. jučer sam bas bila neka tužna ali dobro prošlo me .. i tako u krug  tak da imaš veliki virtualni zagrljaj od mene .. vidim da si imala pozitvan test već , sto znaci da ćeš sigurno ostati trudna u narednim ciklusima , samo hrabro i polako .. ja neznam niti kakav je osjećaj imati plus na testu 🥺🥺 mislim da kad vidim plus ću se onesvijestit od uzbuđenja i razbrkanih emocija 🤷‍♀️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

Ivyyyy
    23. Listopad 2023. 11:02

suncokret38

Jutro cure,
    Nisam otvarala forum 4-5 dana, muž i ja organizirali malo veću feštu, pa sam bila dva dana u pripremi i dva dana u pospremanju.. sad vidim da se svega kuha ovdje, i moglo bi biti pozitivnih ishoda na temelju simptoma ☺🙏🙏🤞 i molitive-krunica je najjača molitva ikad, i ja sam odlučila od danas moliti svaki dan!
    U petak sam uspjela otici na prvu folikulometriju.. 9DC:
    -endometrij je 7,9 trolinijski
    -desni jajnik jedan folikul 19 mm, što joj bilo cudno pa kaže da moze biti da je ostao od prošle ovulacije i da će ga pratiti, i još dva folikula od 9 i 7 mm
    - lijevi jajnik jedan folikul 7,5 mm
    Veceras opet imam pregled, pa cemo vidjeti..
    Tocno me opustila ova folikulometrija, daje mi nadu, vidjet cemo..
    Sretno nam svima, jedva cekam pozitivne vijesti od svih ☺

Sretno, i slazem se, Krunica je najjaca molitva i samo treba tako, ja vec mislim da od dana kad je bio dan krunice, molim svaki dan,  i to je nesto najljepse i mislim da ce nam dati snage za sve❤️ 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    23. Listopad 2023. 11:03

BikMik

Ovdje te svi savrseno razumijemo i imas zagrljaje od nas sviju. Kao sto je i Eni rekla, mislim da ces ti brzo svoj plusic docekati, vec si bila trudna..samo jos malo snage i strpljenja ti treba🤍
    Meni je nedavno ostala trudna "frendica" koja je ne moj spontani rekla tipa nakon mjesec dana da se ne vrti svijet oko mene i mog spontanog. :)
    Ostala je trudna iako nisu planirali, fulili plodne dane🤷‍♀️
    I naravno da su mi svakakve misli prolazile kroz glavu, neke nimalo lijepe nek mi Bog oprosti. Ali sam se tad bas bila slomila, plakala sam par dana u komadu kako zivot nije fer.
    Ovu pricu sam ispricala cisto da se ne osjecas lose jer si tuzna ili ljuta radi tudjih pluseva oko sebe jer je to najprirodnija emocija koju mozes osjetiti u ovakvim periodima zivota. I da ce sve biti ok🤍

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• BikMik
    23. Listopad 2023. 11:13

eni233

BikMik

Draga moja .. točno razumijem kako ti je , ali nemoj se zbog drugih osjećati manje vrijednom ili tužnom .. recimo kod mene svi imaju male bebe ili su trudni , ali jednostavno sam se pomirila stim da nama neće očito ići prirodno ali kako je tako je .. jučer sam bas bila neka tužna ali dobro prošlo me .. i tako u krug tak da imaš veliki virtualni zagrljaj od mene .. vidim da si imala pozitvan test već , sto znaci da ćeš sigurno ostati trudna u narednim ciklusima , samo hrabro i polako .. ja neznam niti kakav je osjećaj imati plus na testu 🥺🥺 mislim da kad vidim plus ću se onesvijestit od uzbuđenja i razbrkanih emocija 🤷‍♀️

Hvala Eni, uzvracam zagrljaj. Uvijek ti losi dani kada dodju, samo zelim da prodju. Ne odustaj, i ja sam orvu trudnoci imala tek nakon godinu i 3 mjeaeca pokusavanja, tako da si ti jos super i ne mora znaci. Par anovulatornih ciklusa, brojka se jos smanji :).
    Nemam samo zelje nikakve za radom, trbala sam ovaj mjesec roditi, ane da ispratim sve druge na teudnicko a da se nastavim stresirat, ali dat ce Bog. Svako ima svoj Kri za nositi...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• BikMik
    23. Listopad 2023. 11:17

Martina1931

BikMik

Ovdje te svi savrseno razumijemo i imas zagrljaje od nas sviju. Kao sto je i Eni rekla, mislim da ces ti brzo svoj plusic docekati, vec si bila trudna..samo jos malo snage i strpljenja ti treba🤍
    Meni je nedavno ostala trudna "frendica" koja je ne moj spontani rekla tipa nakon mjesec dana da se ne vrti svijet oko mene i mog spontanog. :)
    I naravno da su mi svakakve misli prolazile kroz glavu, neke nimalo lijepe nek mi Bog oprosti. Ali sam se tad bas bila slomila, plakala sam par dana u komadu kako zivot nije fer.
    Ovu pricu sam ispricala cisto da se ne osjecas lose jer si tuzna ili ljuta radi tudjih pluseva oko sebe jer je to najprirodnija emocija koju mozes osjetiti u ovakvim periodima zivota. I da ce sve biti ok🤍

O Boze kakva izjava! Treb akonjska snaga ne odgovoriti na takve stvari, a nisu zasluzili ni odgovor na to, bas mi je zao sti te je toliko rastuzila. I moja drugarica je ostaa trudna nakon jednog ciklusa i zalila mi se kako je brzo i kako je njen muz htio sina ne curicu....

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

• eni233
    23. Listopad 2023. 11:19

Martina1931

BikMik

Znaci užas .. ja neznam kak ljudi mogu tak biti bezobzirni .. recimo sve mi možda nekad kažemo nest i nesvjesno povrijedimo drugog ali ovakve stvari tipa ne vrti se svijet oko tebe je stvarno ružno i bezobrazno .. 

Moja kolegica je ostala trudna i imala sponatni u 10 tj i dok mi je to pričala kad je bila spremna na to sam se užasno rasplakala makar je ona meni rekla da se nemoram osjećati krivo da je sve to ok , al svjedno baš sam osjećala nelagodu i stegnulo me pri grlu nisam mogla zucnuti bilo što .. Al hvala Bogu ostala je brzo trudna  nakon 3 mj i sad već ima malog od godinu dana , i sve je super 🥰🥰🤞 tak da cure ne vrti se svijet oko vas .. nešto sto je nekome bezvze nekome je to cjeli svijet i to je ok .. a takve ljude treba otpisati i maknuti ih od sebe ! 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.