Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoe🌸
    23. Veljača 2022. 10:17

Queen na lh je vise manje uvijek, nekima tamni pred M pa to nije relevantno nikako

_
    Di nam je Garawa ? Jesi ponavljala bris?😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Garawa¤
    23. Veljača 2022. 10:51

Tu, sam.. citam vas.. 
    Ubijam se radeći.. cijeli ovaj tjedan sam medusmjena.. tako da ne mogu kod gina nikako.. budem probala al ako ne uspijem onda idući.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Jelušićkaa
    23. Veljača 2022. 16:01

Simba2

Jelušićkaa

Jutro
    Ja nemam sta ni za prijaviti.. Pik nije ni blizu bio vjerovatno ce se sad ciklusi pojebat ponovo prestala sam piti ovaboost.
    Ako bude bude ako ne bože moj. Idemo u postupak posvajanja…

E jeste vi šta probavali od mpo metoda? Jesi nedavno provjeravala prolaktin?

Nismo ništa pokušavali sa mpo. Možda nekad u budućnosti. Sad nismo bas u mogućnosti za to.. 
    Htjela sam da provjerim prolaktin međutim nisam mogla sama sebi krv izvaditi. Probala ali ne ide 🙈😂 pa vidjet cu kad mi bude treci dan ciklusa izvaditi nekako.... Počela sam sa Vitexom ali sve strepim znam da nebi smeja bromergon i to ali neznam više ni sama skoro da sam odustala od svega

Amelia 🌸
    23. Veljača 2022. 18:31

Bok cure, pratim vas već neko vrijeme i odlučila sam se priključiti. Trudilica sam od proljeća 2021. i za sada bez uspjeha. Imam PCOS i po preporuci ginekologice od prošlog ciklusa počela pratiti ovulacije. Na uzv je vidjela folikul, no meni clearblue digitalni test uopce nije pokazao ovulaciju. Dobila sam uputnice za vađenje hormona pa ćemo vidjeti što dalje. Već mi je slabo od stalnih pitanja prijatelja i poznanika tipa “što čekate? I baš bi vam lijepo stajala bebica”. Smatram da su to preintimna pitanja da bi o tome raspravljala s bilo kime, pogotovo ne s nekim tko ne prolazi tako nešto. Također, u međuvremenu svi oko mene ostaju trudni, a mene svaki minus i nova M pogađa sve više.
    Kak se vi nosite s glupim pitanjima okoline? I naravno što se tiče teme grupe koje trakice su vam najdraze? Da li je ovaj digitalni clearblue koji koristim dobar? Gledam ove vaše trakice i meni je to nuklearna fizika otkrit da li je bio pik ili nije 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️31
    Trudimo se od 4/2021 💞
    Ciklusi 28-31 dan
    spermiogram ✅
    papa ✅
    Koristim Elevit, Omega 1000 i D vital od 3/2022 💊
    AMH 8,3 ❗️
    Izvađena oba jajovoda

September
    23. Veljača 2022. 19:06

Amelia 🌸

Bok cure, pratim vas već neko vrijeme i odlučila sam se priključiti. Trudilica sam od proljeća 2021. i za sada bez uspjeha. Imam PCOS i po preporuci ginekologice od prošlog ciklusa počela pratiti ovulacije. Na uzv je vidjela folikul, no meni clearblue digitalni test uopce nije pokazao ovulaciju. Dobila sam uputnice za vađenje hormona pa ćemo vidjeti što dalje. Već mi je slabo od stalnih pitanja prijatelja i poznanika tipa “što čekate? I baš bi vam lijepo stajala bebica”. Smatram da su to preintimna pitanja da bi o tome raspravljala s bilo kime, pogotovo ne s nekim tko ne prolazi tako nešto. Također, u međuvremenu svi oko mene ostaju trudni, a mene svaki minus i nova M pogađa sve više.
    Kak se vi nosite s glupim pitanjima okoline? I naravno što se tiče teme grupe koje trakice su vam najdraze? Da li je ovaj digitalni clearblue koji koristim dobar? Gledam ove vaše trakice i meni je to nuklearna fizika otkrit da li je bio pik ili nije

Dobrodosla 😊 na temelju kojih nalaza ti je dijagnosticiran PCOS? Kakvi su ti ciklusi? Ma ove trakice mozda izgledaju komplicirano ali nisu, mozda kad se priblizava peaku. Ali kad se uhvati peak bas se vidi razlika tako da probaj. Clearblue je bas skup. Sta se tice pitanja prijatelja... Kod nas svi sve znaju i ja uvijek otvoreno pricam o tome. Ne znam ali meni je tako lakse i vidim da je nekima onda glupo ispitivat svako malo ako su mi pomogle tablete, sta kazu doktori itd. A ja samo cekam da mogu s nekim pricat o tome 😅 na pocetku je bilo tesko i jedva bi se suzdrzala da ne placem ali sad je ok 😄 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Amelia 🌸
    23. Veljača 2022. 19:22

Prije 2.mj sam išla na redovnu kontrolu i rekla ginekologici da pokušavamo i da bi voljela napraviti kontrolu da li je sve ok. Naručila me da dolazim na ultrazvuk 6.dan ciklusa, 14.dan i onda 18.dan. Kad sam bila 14. dan je rekla da vidi priraslicu na desnom jajniku, a da na lijevom vidi folikul i da dodem 18.dan. Ja sam u meduvremenu se testirala da li je bilo ovulacije i nije, 18. dan me je pitala jesmo li pokrili, da ne vidi vise nista da je pukno, ja sam rekla da da. Na to mi je dala uputnicu da ako dobijem M idem vaditi spolne hormone i da mi je desni jajnik jako policistican. Ako ne bude nista opet ovaj mjesec da ce mi dati nekakve tablete. Ranije se to nije manifestiralo jer sam do prije godinu dana bila na pilulama od svoje 16.godine. Ciklusi su mi oko 29 dana, ovisi dan vise ili manje, danas prvi dan M. U petak idem vaditi hormone. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️31
    Trudimo se od 4/2021 💞
    Ciklusi 28-31 dan
    spermiogram ✅
    papa ✅
    Koristim Elevit, Omega 1000 i D vital od 3/2022 💊
    AMH 8,3 ❗️
    Izvađena oba jajovoda

Zoe🌸
    23. Veljača 2022. 19:35

Amelia dobro nam dosla i sto prije otisla na trudnicke teme🥳
    Trakice nisu nikakva mudrost, a dok ne skuzis slobodno slikas nama pa ce ti netko tu uvijek odg, s clearblue testom ces bankrotirat🙊
    S obzirom na tvoju situaciju, ja bi ti preporucila ako ikako mozes odi kod ginekologa koji je specijalist humane reprodukcije. Nazalost nasi ginekolozi ne znaju puno o tome, govorim ti iz iskustva, mene su izvozali, pila sam hormone bez da su mi napravili nalaze. Na kraju se uspostavilo da je sa mnom sve okej i da suprug ima dijagnozu. Da sam otisla odmah kod ginekologa za nase probleme ustedjela bih godinu dana zivota😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    23. Veljača 2022. 19:37

Sto se tice pitanja, ja uvijek kazem da ne mogu ostat trudna, da bi voljela vise nego oni😜 onda svima bude neugodno i to mi je super😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

September
    23. Veljača 2022. 19:40

Amelia 🌸

Prije 2.mj sam išla na redovnu kontrolu i rekla ginekologici da pokušavamo i da bi voljela napraviti kontrolu da li je sve ok. Naručila me da dolazim na ultrazvuk 6.dan ciklusa, 14.dan i onda 18.dan. Kad sam bila 14. dan je rekla da vidi priraslicu na desnom jajniku, a da na lijevom vidi folikul i da dodem 18.dan. Ja sam u meduvremenu se testirala da li je bilo ovulacije i nije, 18. dan me je pitala jesmo li pokrili, da ne vidi vise nista da je pukno, ja sam rekla da da. Na to mi je dala uputnicu da ako dobijem M idem vaditi spolne hormone i da mi je desni jajnik jako policistican. Ako ne bude nista opet ovaj mjesec da ce mi dati nekakve tablete. Ranije se to nije manifestiralo jer sam do prije godinu dana bila na pilulama od svoje 16.godine. Ciklusi su mi oko 29 dana, ovisi dan vise ili manje, danas prvi dan M. U petak idem vaditi hormone.

Super sta su ciklusi ok, ja imam policisticne jajnike i u vecini slucajeva moram pit progesteron kako bi dobila mengu. Kad na temelju ultrazvuka kazu da je PCOS 🙈 to cesto rade ali ta dijagnoza se mora potvrdit nalazima hormona. Puno zena ima ciste na jajnicima pa nemaju PCOS i imaju normalne cikluse. Sve ces vidjet kad dođu rezultati hormona. Drzim 🤞🏻
    Mislim da ce ti dat Klomifen ili Femaru za poticanje ovulacije, ovo sta je spominjala. Ne vidim sta bi drugo mogla dat ali super da se nesto pokrenulo :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Zoe🌸
    23. Veljača 2022. 19:48

September tak je kod mene bilo, rekla mi je na uzv da mi jajnicj izgledaju policisticni, i bez obzira sto imam redovan ciklus, bez hormona mi je dala progesteron da pijem. 
    Na svoju ruku izvadila sve spolne hormone i nalaz skolski 
    Zato kazem, tko moze odmah kod gina koji je spec humane reprodukcije, da preskoci ova nagadjanja od opcih ginekologa

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.