Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

September

Broj poruka: 558

Prijavi adminu

Lida 🍀

September i meni temperatura najviše sluzi da potvrdi O, a za trudnocu otom potom. Iako kad je bio plus bio je taj sto kazu trofazni rast (to sam saznala zahvaljujući Hope 😂), ona mi je tad ulila nadu. Ne znam kako zene dobivaju pluseve tako rano, meni je na 13DPO s prvim jutarnjim tek bila jedva vidljiva crta, prije toga nista. A nakon 2 dana se vec vidjelo iz aviona ☺️ https://ibb.co/vDWmF7D ovaj drugi test je raden na 13DPO. Zanemari prvi, taj je dva mjeseca prije kad je ocito bila biokemijska 🥴 sve ovisi i kad je bila implantacija… Ovo tvoje krvarenje nadam se da je dobar znak 🤭🤭

Ne mogu vjerovat da je bila tako slaba na 13 dpo, dajes nam svima nadu 😄 imam sad dosta frendica koje su trudne ili rodile i bas sam svih pitala kad su radile test i ako im je bila jaka ili slaba crtica. Zanimalo me to jer sam jednom procitala kao da ako nosis curicu da bude bas veca beta i bude jaci plus nego kad je decko. Sjecam se prije par godina kad je muzeva frendica rekla kako je mislila da su blizanci jer je dobila bas jaki plus na 10 dpo ali joj je ginekolog kasnije rekao da nisu bila dva folikula i na kraju je bila curica. Onda sam pratila jedno vrijeme temu na kojoj si vodila listu i znam da je bilo par cura kojima je beta bila na pocetku dosta visoka pa su bile curice u pitanju. A sad da li je to slucajnost pa se sve to poklopilo...
    Sta se tice mog krvarenja stvarno ne znam. Evo stavila dnevni ulozak i bas sam sad dva sata hodala i nije bilo nicega na njemu. Ok jucer je bio grublji sex 🙈 ali nije to prvi put i nikad zbog toga nisam krvarila. Mozda je stvarno neka ranica bila u pitanju pa se nesto raskrvarilo 🤷🏻‍♀️ kaze muz da je to bila djevicanska krv jer dugo nisam dala ahahahah

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Lida 🍀

Broj poruka: 995

Prijavi adminu

September

Lida 🍀

September i meni temperatura najviše sluzi da potvrdi O, a za trudnocu otom potom. Iako kad je bio plus bio je taj sto kazu trofazni rast (to sam saznala zahvaljujući Hope 😂), ona mi je tad ulila nadu. Ne znam kako zene dobivaju pluseve tako rano, meni je na 13DPO s prvim jutarnjim tek bila jedva vidljiva crta, prije toga nista. A nakon 2 dana se vec vidjelo iz aviona ☺️ https://ibb.co/vDWmF7D ovaj drugi test je raden na 13DPO. Zanemari prvi, taj je dva mjeseca prije kad je ocito bila biokemijska 🥴 sve ovisi i kad je bila implantacija… Ovo tvoje krvarenje nadam se da je dobar znak 🤭🤭
    Ne mogu vjerovat da je bila tako slaba na 13 dpo, dajes nam svima nadu 😄 imam sad dosta frendica koje su trudne ili rodile i bas sam svih pitala kad su radile test i ako im je bila jaka ili slaba crtica. Zanimalo me to jer sam jednom procitala kao da ako nosis curicu da bude bas veca beta i bude jaci plus nego kad je decko. Sjecam se prije par godina kad je muzeva frendica rekla kako je mislila da su blizanci jer je dobila bas jaki plus na 10 dpo ali joj je ginekolog kasnije rekao da nisu bila dva folikula i na kraju je bila curica. Onda sam pratila jedno vrijeme temu na kojoj si vodila listu i znam da je bilo par cura kojima je beta bila na pocetku dosta visoka pa su bile curice u pitanju. A sad da li je to slucajnost pa se sve to poklopilo…
    Sta se tice mog krvarenja stvarno ne znam. Evo stavila dnevni ulozak i bas sam sad dva sata hodala i nije bilo nicega na njemu. Ok jucer je bio grublji sex 🙈 ali nije to prvi put i nikad zbog toga nisam krvarila. Mozda je stvarno neka ranica bila u pitanju pa se nesto raskrvarilo 🤷🏻‍♀️ kaze muz da je to bila djevicanska krv jer dugo nisam dala ahahahah

Ovaj test je osjetljivosti 25, da je bio od 10 bila bi jaca crta, ali opet 🧐 zato je na dan kad je trebala stic M pokazao pravu crvenu crtu da se vidjela iz aviona. Ah ja sam odpocetka imala osjećaj da je decko... Nisam imala mucnine a to kazu da je znak da nosis musko 😁 pa kad sam kupila bodic da poklonim muzu i priopćim mu sretnu vijest bio je samo neki plavi (opet znak da je musko 🤭). Onda su nam u dvorište malo prije toga i malo poslije dosla 2 macka, naravno muska. Sve su to bili neki signali. 😂 Drago mi je ipak sto nisam radila NIPT i sto nisam saznala spol, bilo bi mi jos gore. Ovako je ostalo sve u mojoj masti 😇
    Hahaha , muz kralj 😂 tako i mene ovaj moj zeza. Jedva čekam današnje novosti 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September

Prijavi adminu

Lida Bas mi je zao sta si to sve morala proc 😔 jos 14tt, mislis si proslo je 12 i sad si sigurniji ali ocito nista nije garancija. Znam da cemo sve dobit bebu samo trebamo bit strpljive. Ja sam spremna i za ivf i odmah sljedeci ciklus bi krenula da mogu pa ako ne upali s letrozolom krecemo za pola godine, nadam se. Meni je najgore to cekanje 🙄 pretpostavljam da je svima tako. I da, skuzila sam da je ovaj test od 25. A ja imam sve od 10 tako da bi se stvarno nesto i vidjelo. Nekako se nebi bas dobro osjecala da sutra (tj danas po vasem vremenu) vidim sjenu na testu osjetljivosti 10. Vjerojatno ce mi ujutro past temperatura na 36.6

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Lida 🍀

Prijavi adminu

September

LidaBas mi je zao sta si to sve morala proc 😔 jos 14tt, mislis si proslo je 12 i sad si sigurniji ali ocito nista nije garancija. Znam da cemo sve dobit bebu samo trebamo bit strpljive. Ja sam spremna i za ivf i odmah sljedeci ciklus bi krenula da mogu pa ako ne upali s letrozolom krecemo za pola godine, nadam se. Meni je najgore to cekanje 🙄 pretpostavljam da je svima tako. I da, skuzila sam da je ovaj test od 25. A ja imam sve od 10 tako da bi se stvarno nesto i vidjelo. Nekako se nebi bas dobro osjecala da sutra (tj danas po vasem vremenu) vidim sjenu na testu osjetljivosti 10. Vjerojatno ce mi ujutro past temperatura na 36.6

Ma joj, necu nikad to zaboravit... otisla otvorit komplikacije, pregled mi je trebao biti za tjedan dana ali me odmah htio i pregledati. Papir za komplikacije mi vec dao. Kad ono šok 🥺 
    Drzim ti fige da ipak uspijete spontano. 🤞🤞 Nista jos nije izgubljeno 😁 ako se ne varam kod tebe ce sad pola 3 ujutro, a jos budna, cccc 😝 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September

Prijavi adminu

Lida 🍀

September

LidaBas mi je zao sta si to sve morala proc 😔 jos 14tt, mislis si proslo je 12 i sad si sigurniji ali ocito nista nije garancija. Znam da cemo sve dobit bebu samo trebamo bit strpljive. Ja sam spremna i za ivf i odmah sljedeci ciklus bi krenula da mogu pa ako ne upali s letrozolom krecemo za pola godine, nadam se. Meni je najgore to cekanje 🙄 pretpostavljam da je svima tako. I da, skuzila sam da je ovaj test od 25. A ja imam sve od 10 tako da bi se stvarno nesto i vidjelo. Nekako se nebi bas dobro osjecala da sutra (tj danas po vasem vremenu) vidim sjenu na testu osjetljivosti 10. Vjerojatno ce mi ujutro past temperatura na 36.6
    Ma joj, necu nikad to zaboravit… otisla otvorit komplikacije, pregled mi je trebao biti za tjedan dana ali me odmah htio i pregledati. Papir za komplikacije mi vec dao. Kad ono šok 🥺
    Drzim ti fige da ipak uspijete spontano. 🤞🤞 Nista jos nije izgubljeno 😁 ako se ne varam kod tebe ce sad pola 3 ujutro, a jos budna, cccc 😝

O boze 😔 i nista posebno nisi saznala? Doc ce uskoro jedan deckic pa ce mozda bit mrvicu lakse 😊 haha nije nije, nisam u hladnom Torontu 😁 ja sam na zapadnoj obali tako da je razlika 9 sati. Sad je 23:30

6+2 💙💙

Lida 🍀

Prijavi adminu

September

Lida 🍀

September

Ma joj, necu nikad to zaboravit… otisla otvorit komplikacije, pregled mi je trebao biti za tjedan dana ali me odmah htio i pregledati. Papir za komplikacije mi vec dao. Kad ono šok 🥺
    O boze 😔 i nista posebno nisi saznala? Doc ce uskoro jedan deckic pa ce mozda bit mrvicu lakse 😊 haha nije nije, nisam u hladnom Torontu 😁 ja sam na zapadnoj obali tako da je razlika 9 sati. Sad je 23:30

Ma nista, a i bolje mozda... Koliko bih htjela znati razlog toliko i ne 😬 aha aha, sinoc sam bas isla ukucat Kanada vrijeme pa mi ostalo u sjećanju da je 6 sati razlike, ali sam se zeznula onda 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

September

Prijavi adminu

Lida 🍀

September

Lida 🍀

September

Ma nista, a i bolje mozda… Koliko bih htjela znati razlog toliko i ne 😬 aha aha, sinoc sam bas isla ukucat Kanada vrijeme pa mi ostalo u sjećanju da je 6 sati razlike, ali sam se zeznula onda 😂

Haha nisi jer realno moze bit i 6 i 9 sati, a 6 je valjda pokazalo zbog Toronta jer je on na toliko razlike

6+2 💙💙

September

Prijavi adminu

Ima netko da hvata peak ili radi test? Nista se ne događa 😅

6+2 💙💙

September

Prijavi adminu

Kiki gledam ti temperaturu i jos nije dobro oznacilo. Ali eto svaka cast da ste uspjeli pokrit. Necu ni pitat kako 😂 

6+2 💙💙

maybenewmom

Broj poruka: 482

Prijavi adminu

Curke da se i ja malo javim i na novu temu. Ispratila sam vas uz kavicu. Ja još muku mučim sa sinusima otekla na lijekovima sinoć opet temperatura kazastrofa evo više od mjesec da me to muči. Ni tamo ni vamo sam ovo zadnje vrijeme. Nikad sa time nisam imala nekih problema pa me baš ubilo u pojam 🙄🙄🙄🙄. Što se tiče O užasno me boli ovih dana sada jel sam se i dole nahladila ili je O nemam pojma pika još nisam uhvatila ili sam propustila. Ako je koja mozda imala problema sa sinusima savjet molim znam da nije dio teme ali eto kada smo tu vec da pitam 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

👩 30🧒36
    👰 5
    1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.