Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    25. Veljača 2022. 13:15

Ajde cure.  Treba nam neki plusić.. 
    Bome je sve depresivno i bezveze.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ♡
    25. Veljača 2022. 16:38

Di ste cure 🤗 Petak jeee 🥳🥂
    Sve ste tu potonule, pa da vam posaljem malo pozitivne energije. 😅
    Za ovo sto se dogadja u Ukrajini, naravno da je grozno. Ali, nema smisla se stresirati oko stvari koje ne mozes primijeniti.🤷🏼‍♀️ Briga ne pomaze nikome, a najmanje tebi. S brigom nikome u Ukrajini ne možemo pomoći. Tako da, mozemo samo bit optimistični, i vjerovati da ce sve ovo uskoro proci.  Sve prolazi, tako i lose stvari. Zato, budite pozitivne.☘️
    ---
    Kod mene nista nova, menga treba stici ovaj vikend. Danas je prekasno vrijeme kod nas u Dalmaciji, sunce, more, 16 C, divota. 😍
    Želim vam svima lijep vikend! ☀️💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

September
    25. Veljača 2022. 17:06

Bella mozes me stavit na listu za 26.3.? Napokon dobila 😅 
    Kiki za par dana ocekujemo od tebe ➕ da to vise krene pa da se svi zaredamo

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Zoe🌸
    25. Veljača 2022. 17:13

Bella jesi ti piskila opet testic?
    Kiki kad ce tvoj?🙊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Amelia 🌸
    25. Veljača 2022. 20:12

Sretan petak svima 😊
    I slazem se da bi nas neki plusic sve razveselio i malo bacio fokus sa uznemiravajucih tema o ratu.
    Novosti kod mene. Dobila sam nalaze od vađenja krvi jutros. Čini mi se da je sve ok, nisam se još čula s doktoricom, ali sve je u intervalima kak bi trebalo biti. LH 5,3, FSH 6,6, estradiol 155, prolaktin 378. Još imam jedan termin za 15.3. za jos jedno vadenje krvi za jos neke hormone. Probala sam staviti sliku nalaza, ali nisam uspjela. Pa ako moze pomoc za ubuduce kak vi stavljate slikice da su vam tak u linku.
    Zelim vam lijepi petak navecer i da se odmorite i uzivate za vikend.

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️31
    Trudimo se od 4/2021 💞
    Ciklusi 28-31 dan
    spermiogram ✅
    papa ✅
    Koristim Elevit, Omega 1000 i D vital od 3/2022 💊
    AMH 8,3 ❗️
    Izvađena oba jajovoda

Zoe🌸
    25. Veljača 2022. 20:38

Amelia ako je sve u intervalima to je super🔝
    Sto se tice slikica, na forumu ta opcija ne funkcionira pa mi preko ove stranice postavljamo https://imgbb.com/
    Uploadas slikicu i nama kopiras link, da znas za ubuduce 😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

September
    25. Veljača 2022. 20:38

Amelia 🌸

Sretan petak svima😊
    I slazem se da bi nas neki plusic sve razveselio i malo bacio fokus sa uznemiravajucih tema o ratu.
    Novosti kod mene. Dobila sam nalaze od vađenja krvi jutros. Čini mi se da je sve ok, nisam se još čula s doktoricom, ali sve je u intervalima kak bi trebalo biti. LH 5,3, FSH 6,6, estradiol 155, prolaktin 378. Još imam jedan termin za 15.3. za jos jedno vadenje krvi za jos neke hormone. Probala sam staviti sliku nalaza, ali nisam uspjela. Pa ako moze pomoc za ubuduce kak vi stavljate slikice da su vam tak u linku.

Ej sve je super, pogotovo LH i FSH tako da sta se toga tice nema govora o PCOS. Nisu ti vadili testosteron i androstendion? Jedino ako su oni poviseni ali vjerojatno nisu.
    https://imgbb.com/ evo tu ubacis sliku, dobijes link pa taj link mozes tu  stavit :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Amelia 🌸
    25. Veljača 2022. 20:46

JSeptember

Amelia 🌸

Sretan petak svima😊

Ej sve je super, pogotovo LH i FSH tako da sta se toga tice nema govora o PCOS. Nisu ti vadili testosteron i androstendion? Jedino ako su oni poviseni ali vjerojatno nisu.
    https://imgbb.com/ evo tu ubacis sliku, dobijes link pa taj link mozes tu stavit :)

https://ibb.co/NFxrkfs
    Evo uspjela 😊 hvala
    Nije mi ništa povišeno 😊

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️31
    Trudimo se od 4/2021 💞
    Ciklusi 28-31 dan
    spermiogram ✅
    papa ✅
    Koristim Elevit, Omega 1000 i D vital od 3/2022 💊
    AMH 8,3 ❗️
    Izvađena oba jajovoda

September
    25. Veljača 2022. 21:11

Amelia 🌸

JSeptember

Amelia 🌸

Sretan petak svima😊

https://imgbb.com/ evo tu ubacis sliku, dobijes link pa taj link mozes tu stavit :)

https://ibb.co/NFxrkfs
    Evo uspjela 😊 hvala
    Nije mi ništa povišeno 😊

Super su hormoni 😊 samo mi je cudno da je AMH nizi, a imas 29 godina. Kad se moras cut s doktoricom?

6+2 💙💙

Joli 🌟
    25. Veljača 2022. 23:23

Amelia antimullerov hormon ti je malo niži... Ostalo jesvr u redu.... Je li te ovo tvoj ginekolog poslao ili mpo dr

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.