September ocekujem O tako negdje izmedu 15-18DC... Uglavnom ovaj tjedan sam jos mirna sto se tice trakica i piskenja 😅 eventualno u nedjelju da pocnem... A jebemu, zao mi... temperatura se jos drzi tako da nema otpisivanja dok vjestura ne stigne... Ti vjerojatno sad vec i spavas pa kad se probudis sibni nam i slicicu da mi vidimo jel ima sta 😂
Garawa 😂 naravno, tako ce i biti 🥰
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
September, kakvo je stanje?
jucer sam se testirala, bio je negativan. Jucer je bio 9 ili 10 dan poslije ovulacije po mojoj racunici. Ocekujem dobiti u srijedu, ali s tim da mi M zna setati, tako da ne bi bilo cudno da dobijem i u npr. petak. I dalje se osjecam kao da cu dobiti M svaki cas, samo sto nije, a to je simptom i za M i za trudnocu, pa cemo vidjeti.Drzim fige za obje i za sve ostale curke, naravno
Ja: 30
On: 362020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
E da, zbog svoje psihe sam odlucila da se necu vise testirati jer me ubedira kad bude test negativan, ne znam da li stvarno nisam T ili sam prerano testirala, dakle ne dobijem nista s tim.
Ako ne dobijem M do srijede, onda cu se testirati cetvrtak ili cak petak.
(Sjecam se u prvoj trudnoci sam se testirala 36 dan ciklusa i bila je blijeeeda pozitivna crtica, imam inace duge cikuse i ocito, kasnije ovulacije).
Ja: 30
On: 362020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
September bas mi je zao, i ja sam isto tako inace, na 9dpo ako nema niti sjenine sjene se pomirim i prebolim do menge, tako mi je lakse bilo uvijek. Jer mi je svaki dan bio vjecnost cekajuci 😅
Naravno da nekome moze bit rano, al vecina cura sta je otisla tu s teme na trudnicke, su na 9dpo imale sjenu😬
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣• 1./2023. 💗
Lida ma temperatura meni krene padat na 12 dpo ili 13 dpo i ovaj put je niza zbog progesterona. A i kad promatram grafove zena koje su dobile plus, nekim zenama bas jako padne temp npr na 14 dpo pa se opet digne na 15 dpo tako da ni ne analiziram vise. Glavno mi je da potvrdim ovulaciju s njom 😄 a sta se tice testa, ne znam sta bi slikala jer sam ga izvrtila sad pod svijetlom i pod blicalicom i nema nistaaa 😅 a na 12 dpo ne zelim mini sjenu pa da se onda grizem ako beta raste haha
Queen_of_North evo nista kod mene, cekamo tebe da sutra postavis sliku plusa 🙊
Zoe da, sve koje su bile trudne na 9 dpo do navecer bi nesto vidjele. Meni je isto tako lakse iako je 9 dpo navodno najcesci dan za implantaciju. I kad gledam grafove stvarno puno njih dobije plus na 8 dpo, rekla bi cak vecina 😏
Simba dok si pratila trakicama, imala bi anovulacijske cikluse? Ne mora bit da nisi imala ovulaciju nego da je samo drugaciji ciklus. Bas cemo vidjet za par dana ali sad ni ne znas ako je rano za testiranje pa ces morat cekat 😅
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Cure evo da vam kazem sta mi se jucer prije spavanja dogodilo 🙈 nakon vise od tjedan dana suše, odlucimo se mi posexat haha. I sad da cu ustat do kupaone i pita mene muz ako sam dobila mengu. A ja ono koji k treba doc u srijedu, a sad je nedjelja. Otisla ja u wc i stvarno malo krvi, kako se pomijesalo sa spermom to je bilo roza ali nista sad toliko previse. Evo sad ujutro par kapi smeđeg i stvarno mi nije jasno. Ok cak da je jucer bila smeđa krv nebi se cudila jer zbog tog niskog progesterona mi je u 8.mjesecu krenuo spotting 4 dana prije. Ali svijeza krv? 😔 moram sad pratit zbog letrozola, njega pijem od 3 dc. Ali cim nije pala temperatura to nije menga, a bas da je sad neka ranica... cini mi se mrvicu previse krvi za ranicu. Dovoljan mi je minus na testu, sad jos i ovo 🙄
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Garawa jesi ponavljala briseve?
Simbai ja di god sam citala uvik je lutealna faza fiksna, a od kad pratim i racunam uvik mi je isto trajanje
Septembermeni zna tako biti, ali nakon M. Tipa zavrsi M pa za dva dana ako padne sexic jos te krvi malo nekad izade 🤔 nadam se da nije nista zabrinjavajuce. Mozda je implatacija 😅😁🙏
Hah ma nije, a ni ne zelim ju na 11 dpo 😆 ti si vec 4 dpo! Jedva cekam da vidimo taj plus nakon prociscenih jajovoda 😁 mene moja ginekologica bas sjebala. 23.11. imala HSG, dok mi je prepisala letrozol proslo 2 mjeseca i sad mi za treci nije dala progesteron. Ali ajde jos su mi povecane sanse 3 mjeseca nakon HSGa, navodno 🤨 najprije sam procitala da su 3 ciklusa nakon HSGa povecane sanse, a kasnije 3-6
6+2 💙💙
Kiki kroz 2, 3 dana ce ti valjda onda oznacit. Malo zeznuto kad jedan dan nisi mjerila temp ali dobro barem si ulovila peak pa znas.
Ja narucila trakice u nedjelju navecer i evo u ponedjeljak ujutro mi Amazon dostavio ispred vrata 😄 to ce mi jedino falit kad budem u Hrvatskoj. Spremna za novi ciklus 😁
6+2 💙💙
September i meni temperatura najviše sluzi da potvrdi O, a za trudnocu otom potom. Iako kad je bio plus bio je taj sto kazu trofazni rast (to sam saznala zahvaljujući Hope 😂), ona mi je tad ulila nadu. Ne znam kako zene dobivaju pluseve tako rano, meni je na 13DPO s prvim jutarnjim tek bila jedva vidljiva crta, prije toga nista. A nakon 2 dana se vec vidjelo iz aviona ☺️ https://ibb.co/vDWmF7D ovaj drugi test je raden na 13DPO. Zanemari prvi, taj je dva mjeseca prije kad je ocito bila biokemijska 🥴 sve ovisi i kad je bila implantacija... Ovo tvoje krvarenje nadam se da je dobar znak 🤭🤭
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji