Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    18. Listopad 2023. 19:49

Hvala cure sto me smirujete, mislim znam da nije ovo tema o ovim stvarima neg o planiranju trudnoce al sam se s vama najvise povezala🥹
    Necu vise dramatizirati, we all have moments 🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    18. Listopad 2023. 20:13

Martina1931

Ok smirio me muz malo sad, kaze da dramatiziram nepotrebno haha
    Freya, hvala ti❤️ kako si ti, jesi dobro?

Hej, ok sam, malo sam luda vise oko ciklusa, nikako da se uskladi, ne znam vise sta da radim. Doktor samo govori smiri se, polako, ovaj mjesec smo trebali na inseminaciju ali ne vrijedi pa sam otkazala.. 

Martina1931
    18. Listopad 2023. 20:19

freyaa

Martina1931

Hej, ok sam, malo sam luda vise oko ciklusa, nikako da se uskladi, ne znam vise sta da radim. Doktor samo govori smiri se, polako, ovaj mjesec smo trebali na inseminaciju ali ne vrijedi pa sam otkazala..

Meni ti je trebalo 3mjeseca da se unormali. Spontani u 6.mj. prvi normalan ciklus je tek bio u 9.mj
    Bude sve sjelo na svoje, samo treba malo vremena
     Veliki su to sokovi za organizam, imas virtualni hug od mene❤️ znam da je psihicki zahtjevno to sve

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    18. Listopad 2023. 20:41

Martina1931

freyaa

Martina1931

Meni ti je trebalo 3mjeseca da se unormali. Spontani u 6.mj. prvi normalan ciklus je tek bio u 9.mj
    Bude sve sjelo na svoje, samo treba malo vremena
    Veliki su to sokovi za organizam, imas virtualni hug od mene❤️ znam da je psihicki zahtjevno to sve

Ja sam imala medikamentozni pobacaj krajem januara, gdje su me bas namučili, previse tableta su mi dali. Nakon toga nisam 2 mjeseca dobila,  pa su mi opet izazvali tabletama menstruaciju, tako da je sad totalni kaos,  više ne znam sta da radim. Kažu stres, stres ali ne znam kako da ne mislim o tome.. ❤❤

• freyaa
    18. Listopad 2023. 20:46

Anchyyyy

Mene ciklusi isto zezaju, prosli mj 22 dana i sad kada sam trebala na histero 29 inace su mi 24-26 i imam rane ovulacije.
    Jucer sam bila 9 dc na dan histero i napravili su mi prije uzv i rekli su da je ovulacija bilo a to je zbilja rano.
    Probaj caj od vrkute ali pij redovno, treba vremena da djeluje.
    Nisam popratila u kojoj si fazi i zasto je odgodena inseminacija, sory ne stignem popratit sve pa mi napisi u kojoj si fazi?!

Ja sam prošli mjesec imala laparoskopiju sa histeroskopijom, isto tako 9 dan ciklusa i već je bila ovulacija sok, sok. 2 sedmice od zahvata sam dobila, na 22 dan ciklusa. Onda su me stavili na letrozol, kao za kvalitetniju ovulaciju i da je malo odgode, medjutim 8 dan na uzv meni je folikul vec bio 17mm, tako da je 10 dan bila ovulacija, sad cekam ciklus, imam grceve 21 dan je. Danas sam razgovarala sa doktorom, trebala sam kad sad dobijem krenuti u inseminaciju ali sa svim ovim sto se desava jednostavno mislim da ništa neću dobiti sa tim. Vidim da nam je i amh tu negdje a i godine..

Martina1931
    18. Listopad 2023. 20:51

I ja sam prva 3ciklusa nakon kiretaze imala dost ranu ovulaciju.. mislim cak 8dc. Rekla mi dr da to nije bas dobro,  pa mi je dala progesteron u drugoj fazi da mi malo lutealnu jos peoduzi. Nakon toga mi iduci ciklus se unormalilo i O se pomakla na 13,14dc..znam sve kako to frustira, ali korak po korak. Rijesit ce se, bitno da imate dr kojima vjerujete

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    18. Listopad 2023. 20:57

Martina1931

I ja sam prva 3ciklusa nakon kiretaze imala dost ranu ovulaciju.. mislim cak 8dc. Rekla mi dr da to nije bas dobro, pa mi je dala progesteron u drugoj fazi da mi malo lutealnu jos peoduzi. Nakon toga mi iduci ciklus se unormalilo i O se pomakla na 13,14dc..znam sve kako to frustira, ali korak po korak. Rijesit ce se, bitno da imate dr kojima vjerujete

Ma mene nervira jer je sav u fazonu relax, relax... Kako? Haha.. sta si koristila od progesterona, meni utrogestan I ne djeluje bas.. 

Martina1931
    18. Listopad 2023. 21:22

freyaa

Martina1931

I ja sam prva 3ciklusa nakon kiretaze imala dost ranu ovulaciju.. mislim cak 8dc. Rekla mi dr da to nije bas dobro, pa mi je dala progesteron u drugoj fazi da mi malo lutealnu jos peoduzi. Nakon toga mi iduci ciklus se unormalilo i O se pomakla na 13,14dc..znam sve kako to frustira, ali korak po korak. Rijesit ce se, bitno da imate dr kojima vjerujete

Ma mene nervira jer je sav u fazonu relax, relax… Kako? Haha.. sta si koristila od progesterona, meni utrogestan I ne djeluje bas..

Utrogestan 2×1 (400mg) u lutealnoj fazi. U trudnoci sam na 600mg🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    18. Listopad 2023. 21:58

Martina beta je super. Ne treba se ona baš u brojku poduplati ali bitno da se vidi to duplanje. Bez brige, ne tjwšimo te nego je stvarno u redu. Ali shvaćam te da nakon svega što si prošla da pušeš i na hladno.
    Freya dobrodošla natrag.
    Anchyyy jel te bolilo dok su ti to radili? Jesi imala bolove jučer i danas? Ja za taj dan bi ostala doma, ne bi išla na posao dalje ću valjda biti ok. Voljela bi da mogu napraviti u petak pa spojiti petak, subota i nedjelja. Samo što sve ovisi o tome kad će uopće M stići.
    Mislim da neću čekati 12. mj nego bi odradila sad u 11. mj tamna prije konzultacija, jer ću i do konzultacija napraviti hormone, vitamin D i markere i ja i muž.
    .
    Danas mi je 13.dc trakica oko podne bila 0.21 i oko 20 sati 0.37, moguće da će peak biti u toku noći. Jutros BBT 36.10.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    18. Listopad 2023. 22:21

Bebolina2024

Martina beta je super. Ne treba se ona baš u brojku poduplati ali bitno da se vidi to duplanje. Bez brige, ne tjwšimo te nego je stvarno u redu. Ali shvaćam te da nakon svega što si prošla da pušeš i na hladno.
    Freya dobrodošla natrag.
    Anchyyy jel te bolilo dok su ti to radili? Jesi imala bolove jučer i danas? Ja za taj dan bi ostala doma, ne bi išla na posao dalje ću valjda biti ok. Voljela bi da mogu napraviti u petak pa spojiti petak, subota i nedjelja. Samo što sve ovisi o tome kad će uopće M stići.
    Mislim da neću čekati 12. mj nego bi odradila sad u 11. mj tamna prije konzultacija, jer ću i do konzultacija napraviti hormone, vitamin D i markere i ja i muž.
    .
    Danas mi je 13.dc trakica oko podne bila 0.21 i oko 20 sati 0.37, moguće da će peak biti u toku noći. Jutros BBT 36.10.

I meni danas 13dc, trakica u 18.30 bila na 79%, BBT jutros 36,30.
    I meni ce nocas sigurno peak, ali mislim da danas necemo pokrit. Nekako uopce nemam volje, bas sam danas koma. Mozda sutra. Narucena sam na pregled u petak i jedva cekam da vidim sta ce rec i koji su mi koraci za dalje. 
    Iskreno mislim da nakon operacije i sokova, mozda bolje da pustim tijelo da odmori jos ovaj ciklus. Znam da ce mi bit zao za tjedan dana vjerojatno. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.