https://ibb.co/q7yYfgY
Došli su mi rezultati progestorna , smatram da su mi super vrijednosti , s obzirom da mi je O bila 18.dc , a vadila sam ga jučer 21dc
Eni , nisi ga trebala vaditi onda 21dc nego 7dana nakon O da bi vidjela o kvaliteti ovulacije
Msm super je s obzirom da je tek proslo 3 dana. Al ponovi jos za 4 po meni da vidia kako se ponasa nakon tjedan dana, tad bi maximum trebao dosegnuti
Pa gink mi naredila ,a rekla sam joj da mi je ovulacija bila 18dc i nije me slušala rekla je nema veze 😒😒
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sam tipa imala O 15dc. I progesteron isla vaditi 22DC i bio je bas jako visoko , msm uredan nalaz al super progesteron.
Msm da bi ti bio puno visi da si vadila 7 dana nakon. Dosl proguglaj o tom, vidjet ces da je preporuka takva😅 nez kakav ti je gin
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam tipa imala O 15dc. I progesteron isla vaditi 22DC i bio je bas jako visoko , msm uredan nalaz al super progesteron.
Msm da bi ti bio puno visi da si vadila 7 dana nakon. Dosl proguglaj o tom, vidjet ces da je preporuka takva😅 nez kakav ti je gin
Luđakinja je 🤣🤣🤣 bolje da nemaš posla snjom 🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Slazem se sto se tice testiranja. Mislim naravno svatko neka se testira kada zeli. Ja osobno sam se testirala ranije radi posla koji radim. Iako je pokazalo negativno znala sam zbog simptoma. Inace se vjerojatno ne bi testirala do kraja. Iako moram priznat da ne razmisljam nikad previse negativno. Nekako sam u glavi cista s time da ce biti kako mora. Prirodno je da Ako nesto nije u redu tijelo samo odbaci.. Tako da samo pozitivno kolko god moze. Na neke stvari se jednostavno ne moze utjecati.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Luđakinja je 🤣🤣🤣 bolje da nemaš posla snjom 🤣
😂😂😂
Nažalost puno je takvih.
.
Coko to što je sada 5, 6 folikula ne znači da će svaki sadržavati jajnu stanicu. Bilo bi super da svi imaju jajnu stanicu i da su dobre.
Ja sam imala oba puta oko 6,7 folikula na kraju bi završila na aspiraciji s 2 jajne stanice i do transfera bi ostala jedna. Taman da u petak bude i samo jedna, trebaš vjerovati u nju jer jedna je dovoljna. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Enii, mijenjaj gin onda🤣
Meni taman dosli nalazi za kariograme sto sam u sklopu obrade spontanih radila, uredno sve. Bar jedna briga manje
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Enii, mijenjaj gin onda🤣
Meni taman dosli nalazi za kariograme sto sam u sklopu obrade spontanih radila, uredno sve. Bar jedna briga manje
Koje sve nalaze si radila u obradi?
I super da je sve uredno! ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lela, kompletna obrada stitnjace, torch, kariogrami oba partnera, 3D/4D uzv, trombofilija
Sve uredno, samo trombofilija nadjena..za kariograme mi je bas bitno jer radim u zoni zracenja pa me bilo strah da sam si ostetila nesto
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I brisevi naravno, sori sto odvojeno pisem nego se kasno sjetim🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I brisevi naravno, sori sto odvojeno pisem nego se kasno sjetim🤣
A ja napisem odgovor i onda me nesto omete i zaboravim da nisam poslala. 😂😂
Uglavnom, super da te na sve to poslala, ja mogu samo sanjat o takvoj obradi. A ovo sto mi je privatni gin napisao kosta jako puno u privatnim laboratorijima. 🥴
Gledala sam samo neke stavke pa sam dosla do 700-800€.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji