Martina cestitaam nek sve bude u redu 😁😍.
Ja sam pri kraju sa inekcijama za ivf. U petak je aspiracija js.
Ginekolog je odusevljen kako sam reagirala na inekcije. Uspili se stvorit 5 6 jaja, on se nije nadao niti toliko. Kamo srece da svih 5 opstane, tocno bi jednu po jednu vracala nazad. Ako ima koja curka da je prosla ovo da mi kaze jel bolje jednu stanicu ili 2 prvi put vracati nazad.
Sretno, nadam se da će aspiracija i svi daljnji koraci proći super 🤞🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Moj test negativan...još pistacija 😄
Ali doduše tek smo 9dpo još se to stigne promijeniti 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Moj test negativan…još pistacija 😄
Jesi radila neki od 10 mlu?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I ja sam testirala, 9dpo, negativno. Ali nisam s prvim urinom. 10 mlu
ma ništa od ovog ciklusa, pijem u subotu
A cure još ima nade. Nemojte tako brzo odustati, nekima se kasnije prikaze sjenica ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Martina cestitaam nek sve bude u redu 😁😍.
Ja sam pri kraju sa inekcijama za ivf. U petak je aspiracija js.
Ginekolog je odusevljen kako sam reagirala na inekcije. Uspili se stvorit 5 6 jaja, on se nije nadao niti toliko. Kamo srece da svih 5 opstane, tocno bi jednu po jednu vracala nazad. Ako ima koja curka da je prosla ovo da mi kaze jel bolje jednu stanicu ili 2 prvi put vracati nazad.
Sretnoooo ❤️❤️❤️ čekamo onda uskoro neki pozitvan testic 😘😘🤞🤞🤞 samo neka sve dobro prođe
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Moj od 10mlu isto, sa prvim urinom
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Enableru jedan 😂😂😂
Ništa protiv tebe osobno, Mare, ali ja stvarno nekako iskreno mislim da je bolje odgoditi test koliko možemo izdržati, i davati si podršku u tom odgađanju, nego jedna drugu još poticati na što ranije testiranje 😄 Jer realno, nema baš benefita od ranijeg testiranja. Ok, ako je pozitivan, prekineš tu neizvjesnost 2-3 dana ranije, ali imaš veći rizik da nažalost ispadne biokemijska ili nešto tako (i imaš onda samo još ekstra više vremena za čekati prvi pregled najčešće), a ako je negativan, opet si dijelom u neizvjesnosti jer znaš da je dosta rano.
I znam da je to dijelom licemjerno jer sam i sama testirala na 11 dpo 😂😂😂 Tako da ovo kažem zaista bez ikakve osude prema bilo kome tko testira na bilo koji dan, znamo svi kako je teško biti strpljiv 😄 Ali baš zbog toga nekako i kažem, meni su ovi prvi dani i tjedni užasno dugi za čekati, a još je duže kad kreneš s tim odbrojavanjem na 3+4, 3+5... 🙈 Prosto budem ljubomorna na one žene koje ne skuže da su trudne do x tjedana, makar znam da je s planiranim trudnoćama i redovitim ciklusima to u biti nemoguće 😆
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Slazem se, ne mislim da bi se testirala uopce da nisam na progesteronu pa da znam hocu li se skinuti s toga
Ima hrpa zena koje imaju pozotivme testove tek na par dana kasnjenja, a znam ih iz prve ruke tako par cura
Btw, jel realno da krenu blage mucnine ovako rano?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Enableru jedan 😂😂😂
Ništa protiv tebe osobno, Mare, ali ja stvarno nekako iskreno mislim da je bolje odgoditi test koliko možemo izdržati, i davati si podršku u tom odgađanju, nego jedna drugu još poticati na što ranije testiranje 😄 Jer realno, nema baš benefita od ranijeg testiranja. Ok, ako je pozitivan, prekineš tu neizvjesnost 2-3 dana ranije, ali imaš veći rizik da nažalost ispadne biokemijska ili nešto tako (i imaš onda samo još ekstra više vremena za čekati prvi pregled najčešće), a ako je negativan, opet si dijelom u neizvjesnosti jer znaš da je dosta rano.
I znam da je to dijelom licemjerno jer sam i sama testirala na 11 dpo 😂😂😂 Tako da ovo kažem zaista bez ikakve osude prema bilo kome tko testira na bilo koji dan, znamo svi kako je teško biti strpljiv 😄Ali baš zbog toga nekako i kažem, meni su ovi prvi dani i tjedni užasno dugi za čekati, a još je duže kad kreneš s tim odbrojavanjem na 3+4, 3+5… 🙈 Prosto budem ljubomorna na one žene koje ne skuže da su trudne do x tjedana, makar znam da je s planiranim trudnoćama i redovitim ciklusima to u biti nemoguće 😆
Ja sam se testirala na 9 dpo a ne 11 dpo to je prvo i nisam poticala nikom samo sam pitala s kojim testicem se testirala 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji