Bebolina, da..nece uzimanje progesterona cudo uraditi ako se nisu potrefili dobri spermiji i jajna stanica. Samo moze pomoci u odrzavanju trudnoce u ranoj fazi.
Da, to svakako, samo sto je duza lutealna faza kazu da ce sljedece ovulacija biti kvalitetnija, sto se kod mene i dokazalo, cim sam prvi put uzela i produzila lutealnu na 11-12 dana, sljedeci ciklus bio dobitni. Samo me sad brine sto je sve uredu, spermiogram odlican (on ih zove turbo spermici :D), lutealna faza normalna, ovulacija nije kasno kao prije, hormoni uredni, a opet se nista ne desava….
To si upravu, sto je kvalitetnija lutealna faza to je bolja folikularna u iducem ciklusu. Al onda trazi mozda da ti se pojaca doza jos...
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure nadam se da ce ovo biti sve dobro, ne zelim jos ici previse koraka unaprijed. Idemo dan po dan…ali od srca i uzasno jako vam zelim da sve ovo docekate i sto prije❤️❤️
Ps, 15cetvrtaka Sv Riti🙈
Pricekaj na betu par dana jos😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolina, da..nece uzimanje progesterona cudo uraditi ako se nisu potrefili dobri spermiji i jajna stanica. Samo moze pomoci u odrzavanju trudnoce u ranoj fazi.
Da, to svakako, samo sto je duza lutealna faza kazu da ce sljedece ovulacija biti kvalitetnija, sto se kod mene i dokazalo, cim sam prvi put uzela i produzila lutealnu na 11-12 dana, sljedeci ciklus bio dobitni. Samo me sad brine sto je sve uredu, spermiogram odlican (on ih zove turbo spermici :D), lutealna faza normalna, ovulacija nije kasno kao prije, hormoni uredni, a opet se nista ne desava….
To si upravu, sto je kvalitetnija lutealna faza to je bolja folikularna u iducem ciklusu. Al onda trazi mozda da ti se pojaca doza jos…
19.10. Imam dva termina kod dr, jedan u klinici za potpomognutu ujutro na konsuktacije, jedan u 17h kod nove dobre ginekologice. To bi trebao biti 2-3DPO, pa cu taman vidjeti jesam li ovulirala i pitat smijem li pojacati, kontam da nije kasno.
A ti na vadjenje bete i radovanje 🤗🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mare, a vjv cu sutra ic vadit betu (11dpo). Treba mi potvrda od ginicke za trudnicki dopust, a i da sto prije hematologa ukljucim i heparin zbog trombofilije
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
To si upravu, sto je kvalitetnija lutealna faza to je bolja folikularna u iducem ciklusu. Al onda trazi mozda da ti se pojaca doza jos…
19.10. Imam dva termina kod dr, jedan u klinici za potpomognutu ujutro na konsuktacije, jedan u 17h kod nove dobre ginekologice. To bi trebao biti 2-3DPO, pa cu taman vidjeti jesam li ovulirala i pitat smijem li pojacati, kontam da nije kasno.
A ti na vadjenje bete i radovanje 🤗🤗
Meni je tek 5dpo ukljuceno, tako da to tvoje je jos bolje vjerujem
Sretno ti❤️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mare, a vjv cu sutra ic vadit betu (11dpo). Treba mi potvrda od ginicke za trudnicki dopust, a i da sto prije hematologa ukljucim i heparin zbog trombofilije
Misla sam da dan dva...
Ajme sigurno si jos u pozitivnom soku😊😊😊javljaj se.... i uzivaj smireno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/ckwKBCq
jel sve vidimo ovu drugu liniju, nisam luda?🙈
Daa...čestitam 😍😍
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Martina ajmeeee cestitam 🥰🥰🥰 neopisivo mi je drago. Sad samo smireno iiii želim ti svu sreću
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
https://ibb.co/ckwKBCq
jel sve vidimo ovu drugu liniju, nisam luda?🙈
Vidiim, predivnooo 🙏😍😍😍 cestitammm
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled