Martinazaboravila sam ti napisat, pitaj odmah ginekologa za Andol od 100 Ili Aspirin s obzirom na trombofiliju dok ne dobijes heparin ili nesto.
Njega mozes bez problema uzimat i meni su rekli cim ostanem trudna odmah ce mi ga dati ali ti svakako pitaj.
Ma krenut cu kupovat na recept heparin preko ginekologinje, dok mi se ne rijesi preko hematologa. Al buduci da mi je hematolog neki daljnji rodjak, msm da ce ici brzo to haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martinazaboravila sam ti napisat, pitaj odmah ginekologa za Andol od 100 Ili Aspirin s obzirom na trombofiliju dok ne dobijes heparin ili nesto.
Njega mozes bez problema uzimat i meni su rekli cim ostanem trudna odmah ce mi ga dati ali ti svakako pitaj.
Anchy kad ti imas histeroskopiju? To je sad uskoro, zar ne?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hihhhi hvala curke❤️❤️
BikMik, eto meni je ukljucila progesteron bez obzira na urednu duzinu lutealne faze i super vrijednost progesterona..zalijepila sam vam link o istrazivanjima vezano na tu temu. Sad idem na 600mg automatski, msm da je to max doza.
Mare, i ja sam sebe iznenadila za jutarnje piskenje. Sinoc sam sanjala da sam trudna, da sam piskila i bio je pozitivan pa reko ajde yolo idem ujutro odmah . Spremna sam bila i za negativan test😬
Martina i ja sam noc prije sanjala dvije crtice 😂😂 ocito nam je stalno to u glavi i svjesno i ne
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
M-P, čestitam!❤
Martina, čestitam!❤
Neka vam je uredna i mirna trudnoća🤗😊
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tko nam je sljedeći za test ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Martina cestitaam nek sve bude u redu 😁😍.
Ja sam pri kraju sa inekcijama za ivf. U petak je aspiracija js.
Ginekolog je odusevljen kako sam reagirala na inekcije. Uspili se stvorit 5 6 jaja, on se nije nadao niti toliko. Kamo srece da svih 5 opstane, tocno bi jednu po jednu vracala nazad. Ako ima koja curka da je prosla ovo da mi kaze jel bolje jednu stanicu ili 2 prvi put vracati nazad.
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
Tko nam je sljedeći za test ?
Pistacija i Ane msm 🙈🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Martina cestitaam nek sve bude u redu 😁😍.
Ja sam pri kraju sa inekcijama za ivf. U petak je aspiracija js.
Ginekolog je odusevljen kako sam reagirala na inekcije. Uspili se stvorit 5 6 jaja, on se nije nadao niti toliko. Kamo srece da svih 5 opstane, tocno bi jednu po jednu vracala nazad. Ako ima koja curka da je prosla ovo da mi kaze jel bolje jednu stanicu ili 2 prvi put vracati nazad.
Želim vam svu sreću!
O time koliko se vraća ovisi više faktora, vratit ćete 1 ili 2 u dogovoru s dr i embriologom.
Ako su blastice i odlične kvalitete, vraća se uglavnom 1. Ako su lošije kvalitete, može se vratiti 2.
S obzirom na godine, pretpostavljam da će vam vratiti 1.
Samo neka ih bude što više i neka ih se što više oplodi. 😊🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Wooohoooooo, čestitam, Martina, divne divne vijesti! 🥰🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Baš lijepi početak dana 🤗
Neka ide sve super, korak po korak 🤞🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Meni se i dalje ginekologica nije javila s povratnom informacijom na jučerašnju betu 😬 Odmah jučer ujutro sam joj poslala mail, koji sat kasnije zvala i zamolila sestru samo da je podsjeti da pogleda kad stigne, jutros sam opet zvala sestru za isto, i zvat ću sad opet za 2-3h.
Nekako mislim da bi cijeli radni dan + još par sati trebalo biti dosta za pogledati mail s tom jednom informacijom (za koju mi je i sama rekla da joj odmah javim) i javiti se povratno, zar ne? Mislim, jasno mi je da sam ja nestrpljiva u ovoj situaciji, ali nije baš bez razloga i stvarno bih voljela što prije dobiti neki feedback, i idealno možda dogovoriti UZV 😬🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji