Jezenje koze, kao da mi je hladno, od 4dpo
Bradavice bolne na dodir i zare se, 4i 5dpo onda me gin stavila na utrice pa vise nije toliko. Bez klasicnih bolova, znate da imam FA i ja ih sve osjetim pred mengu..sad nisam nikako
Ja nez jel to moguce tako rano al mucnina tipa od 7dpo, jucer (9dpo) jela pizzu i umal povratila. Nisam se u tramvaju mogla vozit, isla pjeske.. i2 dana uzaaasne glavobolje (sad sam se sjetila da sam brufen popila fuck)
I sinoc sam osjecala maternicu kao da sam prehladjena nekako bol, cudna 9dpo.
Eto to je to ceg se sjecam😂
Vidi se lijepo druga crtica. Držim 🤞🤞da sve ide dalje kako treba.
Neće ništa biti od kojeg brufena, sad se samo naoružaj doma paracetamolom.
.
Neka se nastavi ovaj pozitivan niz na temi 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Trebali smo na Siciliju letit iduci tjedan. Sad nemam pojma sta bi, trebala sam se razvalit od alkohola tamo...haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Trebali smo na Siciliju letit iduci tjedan. Sad nemam pojma sta bi, trebala sam se razvalit od alkohola tamo…haha
Možeš ti letjeti na Siciliju i uživati u finoj papici a alkohol ćeš preskočiti. Letjela sam i ja i u ranim tjednima i kasnije već u 3. tromjesečju bez problema.
Ti si ovaj mj bila u brizi da ćeš prerano O i da neće biti kvalitetna ovulacija. A gle kako je na kraju sve dobro ispalo, nije gotovo dok nije gotovo. Nikad ne treba otpisivati ništa dok god ne dođe M. I sreća da ti se ginekologica malo posvetila i koristila svoje znanje i ono što je čitala pa dala taj progesteron. Od kojeg si dana ga ono počela koristiti?
Kad smo u postupcima krećemo s njime od punkcije (ovulacije).
Možda bi bilo više trudnoća da se naši ginekolozi malo više potrude i da se ne plaču za uputnice i recepte, ali to je naše zdravstvo.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina, da..ja krenula dramatizirati da cu ovulirati rano😅 s tim da mi je dala jos i onaj prah koji sam vam spominjala, rekla mi da je za kvalitetu js i regulaciju hormona (catafertyl).
Ona ti je meni dala utrogestane msm od 5dpo da krenem koristit, i to 2×1 od 200, znaci 400mg doza..
Trebala bih se javiti onda sad i hematologu zbog heparina. Ne znam kako mogu letjeti s tim injekcijama uopce. Vidjet cu sta mi ginicka kaze na to sve, tek je popodnevna smjena
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Trebali smo na Siciliju letit iduci tjedan. Sad nemam pojma sta bi, trebala sam se razvalit od alkohola tamo…haha
Ti se razvali u hrani 🤭🤭🤭🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Nek si docekala svoj plusic, bas mi je bilo neopisivo nesto drago, oci mi zasuzile, izgleda ovaj mjesec ce biti dobar🥰
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
https://ibb.co/ckwKBCq
jel sve vidimo ovu drugu liniju, nisam luda?🙈
Jesam li ti reklaaaaaaaaaa rekllaaaaaaaaaaaa rekllllaaaaaa
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma znala sam ja odmah cim si mi rekla za bradaviceeeeeee😁😁😁😁😍😍😍😍😍cestitam dragaaa i rekla sam ti da je ciklus tvoj😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Isti simptomi zajedno od 4 dpo 😊😍😍😍😍ma evo ko da sam ja popisala test...tu skacem po kuci popila bi nekaj kratko al se sjetila dam sam trudna🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolina, da..ja krenula dramatizirati da cu ovulirati rano😅 s tim da mi je dala jos i onaj prah koji sam vam spominjala, rekla mi da je za kvalitetu js i regulaciju hormona (catafertyl).
Ona ti je meni dala utrogestane msm od 5dpo da krenem koristit, i to 2×1 od 200, znaci 400mg doza..
Trebala bih se javiti onda sad i hematologu zbog heparina. Ne znam kako mogu letjeti s tim injekcijama uopce. Vidjet cu sta mi ginicka kaze na to sve, tek je popodnevna smjena
Kad si ovulirala? Ja imam manjak progesterona i kratku lutealnu, ginekolog u Njemackoj mi tek nakon godinu dana na moje insistiranje ukljucio 100mg utrogestana, ja sa ginekologom iz Bosne povecala na 200mg, sad kad vidim ti 400mg, tacno cu pitat da i meni povecaju :D.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji