https://ibb.co/ckwKBCq
jel sve vidimo ovu drugu liniju, nisam luda?🙈
Ajme kako mi je drago!!! Čestitaaam, lijepo se vidi crtica! ❤️❤️❤️❤️
Sad samo pomalo dalje i bit ce sve ok! To je vasa treca srecica. 🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ajmooo plusici dalje ...di ste.... jos minimalno 2 ovaj tj ocekujem😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma martinice to je sve super ...nisu ni mene poslije jako boljele jesnoatavno bi ih samo osjetila na dodir ... i da poslije nego sto je menga trebala doc poceli su prostici ...nebudu nas zaobisli 🤣🤣🤣ali ovi trudnicki ... tako da... ja sam znala i vjerovala sam da je to to ali si me iznenadila s piskanjem ujutro😁😁😁eto ti puno lijepsi dan na poslu ...i da sve je mekano unutra cervix je gore sam ti rekla😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hihhhi hvala curke❤️❤️
BikMik, eto meni je ukljucila progesteron bez obzira na urednu duzinu lutealne faze i super vrijednost progesterona..zalijepila sam vam link o istrazivanjima vezano na tu temu. Sad idem na 600mg automatski, msm da je to max doza.
Mare, i ja sam sebe iznenadila za jutarnje piskenje. Sinoc sam sanjala da sam trudna, da sam piskila i bio je pozitivan pa reko ajde yolo idem ujutro odmah . Spremna sam bila i za negativan test😬
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
BikMik, i sori da..ovulirala sam negdue izmedju 12 i13.dc
Prvi ciklus pokusavanja sam ovulirala 9dc i receno mi je da to nije vjv kvalitetna ovulacija jer js nije stigla sazrijeti dovoljno. I kasnije sam stv krenula krvaruckat u lutealnoj fazi ,losija js, losija kvaliteta ovulacije, losije zuto tijelo, losiji progesteron posljedicno jel?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina, da..ja krenula dramatizirati da cu ovulirati rano😅 s tim da mi je dala jos i onaj prah koji sam vam spominjala, rekla mi da je za kvalitetu js i regulaciju hormona (catafertyl).
Ona ti je meni dala utrogestane msm od 5dpo da krenem koristit, i to 2×1 od 200, znaci 400mg doza..
Trebala bih se javiti onda sad i hematologu zbog heparina. Ne znam kako mogu letjeti s tim injekcijama uopce. Vidjet cu sta mi ginicka kaze na to sve, tek je popodnevna smjena
Kad si ovulirala? Ja imam manjak progesterona i kratku lutealnu, ginekolog u Njemackoj mi tek nakon godinu dana na moje insistiranje ukljucio 100mg utrogestana, ja sa ginekologom iz Bosne povecala na 200mg, sad kad vidim ti 400mg, tacno cu pitat da i meni povecaju :D.
Mislim da bi 400mg dnevno bilo dobro, neće biti previše.
Jer u postupku stavljam Cyclogest 2*400, mi smo na još većim dozama tada. Neće on čudo napraviti ako se ne potrefi dobra jajna stanica i dobar spermij. Ali svakako progesteron je dobro uzimati nakon O a pogotovo ako imaš manjak.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina, da..nece uzimanje progesterona cudo uraditi ako se nisu potrefili dobri spermiji i jajna stanica. Samo moze pomoci u odrzavanju trudnoce u ranoj fazi.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hihhhi hvala curke❤️❤️
BikMik, eto meni je ukljucila progesteron bez obzira na urednu duzinu lutealne faze i super vrijednost progesterona..zalijepila sam vam link o istrazivanjima vezano na tu temu. Sad idem na 600mg automatski, msm da je to max doza.
Mare, i ja sam sebe iznenadila za jutarnje piskenje. Sinoc sam sanjala da sam trudna, da sam piskila i bio je pozitivan pa reko ajde yolo idem ujutro odmah . Spremna sam bila i za negativan test😬
Rekla sam ti jos 4 dpo da si pupo😁😁😁😁 i cim si rekla sve mekano to je to pa sjecas se da sam ja vama iste simptome pisala 😊😊😊jako sam sretna zbog tebe ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure nadam se da ce ovo biti sve dobro, ne zelim jos ici previse koraka unaprijed. Idemo dan po dan...ali od srca i uzasno jako vam zelim da sve ovo docekate i sto prije❤️❤️
Ps, 15cetvrtaka Sv Riti🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina, da..nece uzimanje progesterona cudo uraditi ako se nisu potrefili dobri spermiji i jajna stanica. Samo moze pomoci u odrzavanju trudnoce u ranoj fazi.
Da, to svakako, samo sto je duza lutealna faza kazu da ce sljedece ovulacija biti kvalitetnija, sto se kod mene i dokazalo, cim sam prvi put uzela i produzila lutealnu na 11-12 dana, sljedeci ciklus bio dobitni. Samo me sad brine sto je sve uredu, spermiogram odlican (on ih zove turbo spermici :D), lutealna faza normalna, ovulacija nije kasno kao prije, hormoni uredni, a opet se nista ne desava....
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji