Hej cure, nadam se da ste sve dobro 😊
Posebno pozdravljam stare koke, Bellu, Sayuri, Kiki, Thinkpurple, Zoe, Lunu, Semptember.. ako pročitate, nadam se da ste nam sve dobro 😘😘
.
Vidim da nema novih plusića, ali navijam da ih što prije bude. Eni i Lunolina ako sam dobro skužila krećete se raspitivati o mpo vodama, želim vam sreću.. svatko tko pokušava više od par mjeseci, po meni treba nešto poduzeti 🤞🤞
Bebolina, na kraju nisam pohvatala da li ćeš raditi što privatno? Kako je Anchy dobila upute za fet, možda bi i tebi pomogle takve upute.
.
Mi imamo malih poteškoća sa našom curicom koju ćemo posvojiti, ugl.. Sve je ok, ali moramo malo pričekati dok ne stignu neki papiri sa suda.. samo strpljenja nam treba, a nemamo ga bas😔 tako da nažalost, još ne može kod nas, dok se to sve pravno ne riješi. Pogurat ćemo koliko bude u našoj moći.
Što se tiče trudnoće, sve je okej, stomačić se pojavio, baš se nekako preko noći zaokružio 🤭🙈
https://ibb.co/MZyCJrM
.
Puse svima i sretno!❤
Zao mi je sto se otegnulo. 🥺
Ali ajde, jos maaaalo strpljenja i stize djevojcica! ❤️❤️
I cestitam na lijepoj busici. 🥰

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Drage moje cure,
Uspjela sam sve iscitati i zao mi je da se ne mogu vise ukljuciti u vase razgovore.
Imam malo dijete i more obaveza.
Jako sam sretna zbog pozitivne bete kod Martine i toga sto kuca srce kod Marine bebe.
Nadam se da ce svaka od nas docekati plus, posebno vi koje cekate vasu prvu bebicu i koje cekate dugo.
Kod mene je CD14 i jutros mi je trakica na rekordnih 1.18.
Mi od CD10 pokrivamo svaki dan i mogu samo reci da imam velika ocekivanja od ovog ciklusa.
Cure koje ste blizu sa ciklusom kako vi stojite?
Ja nisam stigla mjeriti bazalnu i nisam stigla pratiti simptome jer - malo dijete haha…
Uh znam kako ti je moj danas je navrsio 11 mjeseci🤣🤣🤣ludnica mi je
Hahaha sve ti je jasno... 🤣
Ne znam gdje mi je rep a gdje mi je glava...
Bit ce veselo sa dvije bebe.
Meni je sve do 4 godine beba.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Hej cure, nadam se da ste sve dobro 😊
Posebno pozdravljam stare koke, Bellu, Sayuri, Kiki, Thinkpurple, Zoe, Lunu, Semptember.. ako pročitate, nadam se da ste nam sve dobro 😘😘
.
Vidim da nema novih plusića, ali navijam da ih što prije bude. Eni i Lunolina ako sam dobro skužila krećete se raspitivati o mpo vodama, želim vam sreću.. svatko tko pokušava više od par mjeseci, po meni treba nešto poduzeti 🤞🤞
Bebolina, na kraju nisam pohvatala da li ćeš raditi što privatno? Kako je Anchy dobila upute za fet, možda bi i tebi pomogle takve upute.
.
Mi imamo malih poteškoća sa našom curicom koju ćemo posvojiti, ugl.. Sve je ok, ali moramo malo pričekati dok ne stignu neki papiri sa suda.. samo strpljenja nam treba, a nemamo ga bas😔 tako da nažalost, još ne može kod nas, dok se to sve pravno ne riješi. Pogurat ćemo koliko bude u našoj moći.
Što se tiče trudnoće, sve je okej, stomačić se pojavio, baš se nekako preko noći zaokružio 🤭🙈
https://ibb.co/MZyCJrM
.
Puse svima i sretno!❤
Jaooo predivna trudnica ❤️❤️🥰🥰🥰
A sto se tiče posvojenja sve će to biti ok , samo polako ❤️🥰🤞🤞🤞
Da suprug i ja smo se odlučili jer nema smisla čekati a godine samo idu .. trudnoća nikako da se desi😒😒

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam 3Dpo i sad vidjela da imam veliku kolicinu egg white, tacno nema logike 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam 3Dpo i sad vidjela da imam veliku kolicinu egg white, tacno nema logike 😅
A po cemu znas da si danas 3 dpo ...koristis trakice...bazalna ???
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mislim da plodna sluz moze jos bit par dana posljje al nece tipa bit dugacka 10 cm nego 4 ... normalno je da se javlja jos par dana poalije ovulacije... tek negdje na 6 dpo pocne bit gusci iscjedak ...ugl egg white nije samo na dan ovulacije😊ali super je da je imas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A po cemu znas da si danas 3 dpo …koristis trakice…bazalna ???
Pa isla sam prije 2 dana na ultrazvuk i vadili mi krvi, gin tvrdi da je bila samo progesteron na donjoj granici. Nije ga bilo toliko prije oovulacije, sad se tek pojavilo, cudno. Skroz obrnuto nego u viklusu kad sam ostala trudna, pa sam ovaj vec i otpisala malo.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mislim da plodna sluz moze jos bit par dana posljje al nece tipa bit dugacka 10 cm nego 4 … normalno je da se javlja jos par dana poalije ovulacije… tek negdje na 6 dpo pocne bit gusci iscjedak …ugl egg white nije samo na dan ovulacije😊ali super je da je imas
I meni cesto sve do 2-3dpo zna biti eggwhite iscjedak, kod mene je to normala 🤣

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Lela hvala ti, nadam se da će nam svima biti uskoro pozitivan test.
Tratinčice lijepi trbuščić i baš se lijepo već vidi.
Za curicu bitno da ona dođe a sad koji tjedan ne igra veliku ulogu, ali mogu si misliti koje je to nestrpljenje.
Hoćete joj mijenjati ime ili ćete ostaviti koje ima?
Za histeroskopiju stvarno ne znam, ne mogu se odlučiti. Jer Podobnik zatvara MPO odjel i rekli mi da tražim dalje a Repromed mi se nije ni javio. Ovi svi drugi su mi podosta daleko.
Saniii na MPO temi mi je rekla da ona smatra da mi trenutno ništa od toga ne treba. Jer više je to kod mene loš tajming, nije dobro pogođena stimulacija.... A u Vinogradskoj mi je rekao da bi je mogli odraditi ako mi sljedeći bude neuspješan. Pa onda možda bolje sačekati. Čim mi se dogodilo s privatnicima ovako, a ja se vodim za onom da sve se događa s razlogom, onda si mislim da bi možda trebala odustati za sada.
Što se tiče ulaska po UZV je on rekao da neki dio moraju zaobići.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina koji si dpo ? Si uspjela uhaviti peak ? Bila sam te pitala ali nisam popratila dali si mi odgovorila ili ne ?

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji