Moja nije bila biokemijska, ali je bilo jako cudno. Prvi pregled super, srce kuca, vrecica lijepo velika i jasno vidljiva na uzv, cak mi je rekla da je to odlican znak za dobru i zdravu trudnocu. Pocela krvariti, gin mi poslala utrice, nakon dva dana se krvarenje pojacalo, otisla na pregled, plod narasao, srce kuca i dalje, nije vidjela od kud je krvarenje i tu vecer krenuli bolovi i samo je sve u komadu izletilo van. Vec je bio dosta i velik plod, 1,93cm po ultrazvuku a i po onome sto sam vidjela. 🥺
Tvoj slucaj se moooozda i mogao rijesiti utrogestanima. Npr ja nisam ni krvarila niti ista. Bila sam na max dozi utrica, al je srce stalo sa kucanjem.
Ne znam, ako postoji i 1%sanse da pospjesuje trudnoci uzimat cu. Sta mi to znaci uz sve ovo sta pratim i stresiram se
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moja nije bila biokemijska, ali je bilo jako cudno. Prvi pregled super, srce kuca, vrecica lijepo velika i jasno vidljiva na uzv, cak mi je rekla da je to odlican znak za dobru i zdravu trudnocu. Pocela krvariti, gin mi poslala utrice, nakon dva dana se krvarenje pojacalo, otisla na pregled, plod narasao, srce kuca i dalje, nije vidjela od kud je krvarenje i tu vecer krenuli bolovi i samo je sve u komadu izletilo van. Vec je bio dosta i velik plod, 1,93cm po ultrazvuku a i po onome sto sam vidjela. 🥺
Tvoj slucaj se moooozda i mogao rijesiti utrogestanima. Npr ja nisam ni krvarila niti ista. Bila sam na max dozi utrica, al je srce stalo sa kucanjem.
Ne znam, ako postoji i 1%sanse da pospjesuje trudnoci uzimat cu. Sta mi to znaci uz sve ovo sta pratim i stresiram se
Tako je. Samo ga ti uzimaj. Naskoditi ne moze. ❤️

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
M-P gdje si kakvo je stanje kod tebe?
Eto me
Ja sam napravila test al za trudnocu. I negativan je.
Trebam dobit za 4,5 dana. Al i dalje ne osjecam te kao grceve pred M. Jedino ak mi se radi prehlade nije malo pomakla ovulacija jer sam bas bila koma, al sumnjam. Vise srece iduci mj 🙈

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Eto me
Trebam dobit za 4,5 dana. Al i dalje ne osjecam te kao grceve pred M. Jedino ak mi se radi prehlade nije malo pomakla ovulacija jer sam bas bila koma, al sumnjam. Vise srece iduci mj 🙈
Jesi pratila kad ti je O?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Eto me
Pa jos ima nade ako trebas dobiti tek za 4-5 dana, nemoj jos otpisivati! 🤞🏻

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Nisam po temperaturi. Samo trakice. S tim da mi je bio pik i iduci dan sam opet napravila trakicu i bila je malo slabija od pika.. ne bas sad blijeda al ta pik je bas bila jaka.

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Nisam po temperaturi. Samo trakice. S tim da mi je bio pik i iduci dan sam opet napravila trakicu i bila je malo slabija od pika.. ne bas sad blijeda al ta pik je bas bila jaka.
Pa po trakicama jel se pomakla O?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Znaci ovulacija mi je bila 29.
Al kazem ne mjerim bazalnu pa onda .. trakice su jedino po cem se sad mjerim.
Ma ne otpisujem curke nista jos. Sam kazem napravila sam test pa cist da podijelim 🤭

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ma da. Onda si tek 9dpo, ima vremena. 🤞🏻🤞🏻

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Pa po trakicama jel se pomakla O?
A inace imam 28-30 dana. Zapravo najcesce 29.
Sad ce ispast 30 Ovaj mj

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji