Jel kad je O bazalna padne ili se dize?!
Vecinom na taj dan padne pa onda 3 naredne temperature potvrduju da se taj dan desila O iako se moze desit i da dosta poraste….na taj dan
Meni je jutros temp bila 35.90, a ovih dana izmedju 36.33-36.44
Jel to moze znaciti da je tijekom noci doslo do O?
Moze …. svakako pokri i danas😊
Okej😁😁 testirat cu se kad dodjem s posla, pa vidjet cemo.. jucer je trakica navecer porasla dosta na 0.44, pa vidjet cemo danaaas
Ja sam spremna, cak sam prije dva tri dana imala osjecaj to je to, napravili smo jednu malu buhtlu🙏🥹🥰🙈🙉
Neka bude tako! 🤞🏻🤞🏻❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Cure, da li je iti jednoj peak duze od par sati? Evo, meni vec ne znam koji mjesec po redu peak traje 2 dana. Probala sam i manje osjetljive trakice i kod njih mi je također peak. Hormoni su mi svi potpuno uredni. Kak je to onda moguce?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure, da li je iti jednoj peak duze od par sati? Evo, meni vec ne znam koji mjesec po redu peak traje 2 dana. Probala sam i manje osjetljive trakice i kod njih mi je također peak. Hormoni su mi svi potpuno uredni. Kak je to onda moguce?
Meni je znalo bit 2 do 3 dana jaka crta al kad ona prode vec u ljubicasto vec je prosla ovulacija tako da pokrivaj ako Boga znas sve te dane😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je znalo bit 2 do 3 dana jaka crta al kad ona prode vec u ljubicasto vec je prosla ovulacija tako da pokrivaj ako Boga znas sve te dane😁
Pokrivala bih ja sve te dane, ali je ovaj moj sinoc nabacio plac majke da moze jos 1 i to bi bilo ili danas ili sutra. Rekao je da nema sanse da moze jos 2 dana 😂 da sam ga ubila. 😂😂😂
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Pokrivala bih ja sve te dane, ali je ovaj moj sinoc nabacio plac majke da moze jos 1 i to bi bilo ili danas ili sutra. Rekao je da nema sanse da moze jos 2 dana 😂 da sam ga ubila. 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 hahahahha bas mi ga je zao ....neeee🙂🤣mislim ono kaj ne mozes niti nemoras samo lezi ja cu🤣🤣🤣🤣hahahahaha ...svi su isti ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
🤣🤣🤣🤣🤣 hahahahha bas mi ga je zao ….neeee🙂🤣mislim ono kaj ne mozes niti nemoras samo lezi ja cu🤣🤣🤣🤣hahahahaha …svi su isti …
Volim ga najvise na svijetu, ali bih ga na ovakve izjave zadavila 😬
Mi cemo pokriti danas, a za sutra mu se mozda uspijem nekako umiliti 😂😅
Ali upisani odnosi + danas bi trebali biti dovoljni, zar ne? https://ibb.co/m4d5SHN
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
🤣🤣🤣🤣🤣 hahahahha bas mi ga je zao ….neeee🙂🤣mislim ono kaj ne mozes niti nemoras samo lezi ja cu🤣🤣🤣🤣hahahahaha …svi su isti …
Volim ga najvise na svijetu, ali bih ga na ovakve izjave zadavila 😬
Mi cemo pokriti danas, a za sutra mu se mozda uspijem nekako umiliti 😂😅
Ali upisani odnosi + danas bi trebali biti dovoljni, zar ne?https://ibb.co/m4d5SHN
Svakako 😁super ste pokrili
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lunolina, moj je isti takav. Na izmaku snaga je bio. Al je vojnicki izdrzao 😅
Mi smo 4dana prije O, na dan O i dan nakon pokrili. Mislila sam da ce krepat hahahah pokvarila sam muza
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolina moja , baš mi je žao :( , ali novi ciklus nova nada ❤️❤️❤️
Ja sam danas 2 dpo , spustio mi se onaj rijetki iscjedak ko mlijeko , bez mirisa , danas sam u jutro imala lagane grcice ko da moram dobiti menzis ali me prošlo ..
Šta se tiče muža , moj je uvijek za akciju , ja se moram skrivati po kući nekad da me ne nađe 🤭😏😏😏 Al dobro nekad uspijem pobjeć nekad ne 🤣🤣🤣🤣🤣 to mi ide u prilog kad je ovulacija 🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina, moj je isti takav. Na izmaku snaga je bio. Al je vojnicki izdrzao 😅
Mi smo 4dana prije O, na dan O i dan nakon pokrili. Mislila sam da ce krepat hahahah pokvarila sam muza
Hahahaha kak sam se sad nasmijala 😂
E tak smo i mi planirali 4 dana prije O, ali mi peak kasni par dana pa moramo vise pokriti, a on je vec na aparatima😂🙈
E da se mogu vratiti u proslost i njemu s 24 godine reci da ce mu seks svaki dan biti muka Isusova😂
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji