Jutro curke, vidim o tempici se prica dosta.. jel skok temperature ide odmah dan iza O? Tipa na dan O imam 36sa5, znaci da bi mi trebala skociti sutradan na bar 36,8,9?
Ne ... dovoljno je prve tri i 0.1...0.2.... prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke, vidim o tempici se prica dosta.. jel skok temperature ide odmah dan iza O? Tipa na dan O imam 36sa5, znaci da bi mi trebala skociti sutradan na bar 36,8,9?
Ne … dovoljno je prve tri i 0.1…0.2…. prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
Znaci odmah iduci dan od O bi trebala temp rasti?
Tako je
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cureee. Kod mene od jutros sise sa strane jako bolne (kao i zadnja 3 ciklusa). Jedva se iz kreveta ustala, pogrbljena do wc 😂😂😂. I malo dolje bolovi lagani menstrualni. Kao i uvijek također. 🫣 ako ništa ne bude, bar sam se naoruzala znanjem za mjerenjem bazalne sljedeci ciklus 😊

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mare imaš vjerojatno grešku u postu koji si pisala jutros u 9.15. Ako ga pročitaš shvatit ćeš da si ispustila vjerojatno brojku 6, jer nitko nema temp u trudnoći niti 38, biti 39 jer to je već bolest.
Ja svakako sam svjesna da svaka žena je različita i ne možemo imati iste temp po danima ciklusa.
.
Tratinčice onda sretno na Panorami.
Da i meni bi bilo da je tako da možeš sve vezano za sebe odraditi sa sestrom jedan na jedan a ne sa sestrom plus 8,9 ljudi u čekaonici. Ali nažalost tako je i nemamo izbora.
A umor je normalan i još malo će simptomi popustiti i bit ćeš skroz ok.
Uživaj u trudnoći, jer koliko god se čini dugo taj period do poroda ustvari jako brzo prođe. 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mare imaš vjerojatno grešku u postu koji si pisala jutros u 9.15. Ako ga pročitaš shvatit ćeš da si ispustila vjerojatno brojku 6, jer nitko nema temp u trudnoći niti 38, biti 39 jer to je već bolest.
Ja svakako sam svjesna da svaka žena je različita i ne možemo imati iste temp po danima ciklusa.
.
Da i meni bi bilo da je tako da možeš sve vezano za sebe odraditi sa sestrom jedan na jedan a ne sa sestrom plus 8,9 ljudi u čekaonici. Ali nažalost tako je i nemamo izbora.
Uživaj u trudnoći, jer koliko god se čini dugo taj period do poroda ustvari jako brzo prođe. 🤗
🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku....multipraktik
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne … dovoljno je prve tri i 0.1…0.2…. prve tri temperature vise od ovulacije oznacuju da je ovulacija nastupila tj da je bila
https://ibb.co/fdTzY2K
Nakon pada krene opet rasti. I meni je danas baš dosta pala i taj pad najavljuje dolazak M. Stvarno uz praćenje temp testiće ne treba ni piškiti jer sve se vidi. Jedino da mi temp i tamo dalje 28.dc bude visoka pomislila bi da je trudnoća i išla bi testom provjeriti.
.
Netko je pisao ne znam sada tko da će uzeti toplomjer s dvije decimale. Mislim da ga je stvarno dobro imati jer kad običan s jednom decimalom drugačije očitava onda ne možeš znati jel temp 36.60 ili 36.69 a i to je isto razlika.
Ja sam si ga uzela od samog početka kad sam odlučila pratiti BBT i stvarno sam zadovoljna.
08/24 spontani pobačaj
.
🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku….multipraktik
Ma vidim da si nam svima komentirala (jer nisi kružila da ti ukazujemo na grešku) i možda si se malo istresirala a u trudnoći stresiranje treba smanjiti na minimum.
Ja si pročitam poruke u moru uz kavicu, srećom moje dijete je veliko pa ne skače više po meni. A ti sad imaš jedno koje skače po tebi a i uskoro kad krene skakati i ovo unutra, bit će veselo 😂😂😂
08/24 spontani pobačaj
moru=miru
08/24 spontani pobačaj
.
🤣🤣🤣🤣da tipfeler😂😂😂oprostite nisam vidjela to ti je kad dete skace na tebe a uz to mjesila kruh u pisala poruku….multipraktik
Ma vidim da si nam svima komentirala (jer nisi kružila da ti ukazujemo na grešku) i možda si se malo istresirala a u trudnoći stresiranje treba smanjiti na minimum.
Ja si pročitam poruke u moru uz kavicu, srećom moje dijete je veliko pa ne skače više po meni. A ti sad imaš jedno koje skače po tebi a i uskoro kad krene skakati i ovo unutra, bit će veselo 😂😂😂
Istina mene vam sve zivo zivcira imam promjene raspolozenja ja to nisam imala u prvoj trudnoci evo to mi je jedini simptom.... nisam mislila na vas vec doma s muzem se svadam na svaki vrag😂😂😂ja fakat neznam koji je meni vrag... znaci ovo je potpuno drugacije dijete usudila bi se rec i drugi spol
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/fdTzY2K
Nakon pada krene opet rasti. I meni je danas baš dosta pala i taj pad najavljuje dolazak M. Stvarno uz praćenje temp testiće ne treba ni piškiti jer sve se vidi. Jedino da mi temp i tamo dalje 28.dc bude visoka pomislila bi da je trudnoća i išla bi testom provjeriti.
.
Netko je pisao ne znam sada tko da će uzeti toplomjer s dvije decimale. Mislim da ga je stvarno dobro imati jer kad običan s jednom decimalom drugačije očitava onda ne možeš znati jel temp 36.60 ili 36.69 a i to je isto razlika.
Ja sam si ga uzela od samog početka kad sam odlučila pratiti BBT i stvarno sam zadovoljna.
Ja sam pisala 🤗 Da, svakako je bolje imati što precizniji toplomjer, puno bolje se može očitati graf. Fertility friend ima skalu u 0,05 razmacima tako da će svakako graf biti pregledniji idući mjesec.
A i tvoj današnji pad nije još kraj! Možda je to implatation dip koji se javlja kod nekih žena, pa sutra opet budeš imala porast. Javi sutra kakvo je stanje. 🤗
Mare, da, grešku si imala jutros zato ja pišem stalno da ne može nitko zdrav imati temp 39, da je to znak za popit paracetamol, a ne za trudnoću 😁
Ali svaka ti čast kad si od jutra tako vrijedna! Ja sam baš nešto bez volje i energije, jedva da sam usisala i skuhala si kavu. 🙈
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji