E da cure, mi ćemo u ponedjeljak odraditi prenatalni test, Panoramu, pa ćemo znat spol za neka 2 tjedna i nadam se da ćemo se skroz umiriti 🤗🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
E da cure, mi ćemo u ponedjeljak odraditi prenatalni test, Panoramu, pa ćemo znat spol za neka 2 tjedna i nadam se da ćemo se skroz umiriti 🤗🥰
Ajme super! 😍😍
Šta se panorama može tako rano raditi?
Ja sam radila Nifty pred 3 godine, ali sam morala čekati 12. tjedan. A taj poziv od doktorice nakon tjedan dana neću nikad zaboravit. 🥰🥰🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ajme super! 😍😍
Šta se panorama može tako rano raditi?
Ja sam radila Nifty pred 3 godine, ali sam morala čekati 12. tjedan. A taj poziv od doktorice nakon tjedan dana neću nikad zaboravit. 🥰🥰🥰
Da haha može od 9+0 🤣 i mene iznenadilo..
Ali eto, ja ću biti 10+2 tad pa valjda neće biti problema..
Mogu misliti, tako se ja nadam da ćemo odahnuti 🤗
Trudimo se od 9/21.
Mare Beta je super. Bravo 🩵
Tratinčice joooj jedva čekam 🥲🌸 javi nam obavezno spol. Sto ti misliš? jel dečko ili curica? 😎
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sjedim na kavi i osjetim nešto iz mene😅 odem sad na wc kad ono bas doooosta kremastog bijelog iscjedka i gaćice mokre mokre 🤨 zao mi sto nisam slikala za ove NEgadljive 🤣 ako se ponovi bas ću slikati. Čudno. Inače imam kremasti isjcedak par dana pred M, ali definitivno ne u ovoj količini. Samo u par tragova.
baby boy
Ja sjedim na kavi i osjetim nešto iz mene😅 odem sad na wc kad ono bas doooosta kremastog bijelog iscjedka i gaćice mokre mokre 🤨 zao mi sto nisam slikala za ove NEgadljive 🤣 ako se ponovi bas ću slikati. Čudno. Inače imam kremasti isjcedak par dana pred M, ali definitivno ne u ovoj količini. Samo u par tragova.
Opaaa, ovo bi moglo biti baš nešto dobro🤞🤞
Prije sam bez problema otvarala takve stvari, sad ću bome ja preskočit 🤣
I muž i ja imamo osjećaj da je cura od početka 🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
Opaaa, ovo bi moglo biti baš nešto dobro🤞🤞
Prije sam bez problema otvarala takve stvari, sad ću bome ja preskočit 🤣
I muž i ja imamo osjećaj da je cura od početka 🤷♀️
Ja sam dva puta prije niftya sanjala deckice i jos su nekako svi govorili u muskom rodu, cak ne u srednjem nego bas u muskom. Jos kako sam imala neko krvarenje u pocetku, moja mama je stalno govorila: jak je on, izdrzat ce on sve. 😅 Ja sam bila 100% uvjerena da ce biti deckic. Kad ono… pisulinka. 😅🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Koji si DPO? Tako dam ja imala pred pozitivni test prvi put, a i sad na 5DPO su mi mokre sa puno kremastog, iako koristim Utrogestan razlikujem iscjedak i vaginaletu :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Garawa javi se po meni sam ovulirala dan ranije nego sto mi je ff pokazao i to smo vec komentirali sad me zena prestrasila uzas jedan neznam kaj bi mislila
Beta ti je odlična. Ako se želiš umiriti, provjeri kako se dupla..
Ne brini ništa.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Koji si DPO? Tako dam ja imala pred pozitivni test prvi put, a i sad na 5DPO su mi mokre sa puno kremastog, iako koristim Utrogestan razlikujem iscjedak i vaginaletu :D
Trebala bi biti 3-4dpo, po kalendaru sam 4dpo Ali po jakoj boli jajnika i iscjedku danima prije mislim da je O pri kraj tog dana bila pa mislim da sam 3dpo 😂😂 nisam pratila trakicama..
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji