Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    25. Rujan 2023. 13:32

E da cure, mi ćemo u ponedjeljak odraditi prenatalni test, Panoramu,  pa ćemo znat spol za neka 2 tjedna i nadam se da ćemo se skroz umiriti 🤗🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lela91
    25. Rujan 2023. 14:05

Tratinčica123

E da cure, mi ćemo u ponedjeljak odraditi prenatalni test, Panoramu, pa ćemo znat spol za neka 2 tjedna i nadam se da ćemo se skroz umiriti 🤗🥰

Ajme super! 😍😍
    Šta se panorama može tako rano raditi? 
    Ja sam radila Nifty pred 3 godine, ali sam morala čekati 12. tjedan. A taj poziv od doktorice nakon tjedan dana neću nikad zaboravit. 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Tratinčica123
    25. Rujan 2023. 14:17

Lela91

Tratinčica123

E da cure, mi ćemo u ponedjeljak odraditi prenatalni test, Panoramu, pa ćemo znat spol za neka 2 tjedna i nadam se da ćemo se skroz umiriti 🤗🥰

Ajme super! 😍😍
    Šta se panorama može tako rano raditi?
    Ja sam radila Nifty pred 3 godine, ali sam morala čekati 12. tjedan. A taj poziv od doktorice nakon tjedan dana neću nikad zaboravit. 🥰🥰🥰

Da haha može od 9+0 🤣 i mene iznenadilo.. 
    Ali eto, ja ću biti 10+2 tad pa valjda neće biti problema.. 
    Mogu misliti, tako se ja nadam da ćemo odahnuti 🤗

Trudimo se od 9/21.

laurell
    25. Rujan 2023. 14:20

Mare Beta je super. Bravo 🩵 
    Tratinčice joooj jedva čekam 🥲🌸 javi nam obavezno spol. Sto ti misliš? jel dečko ili curica? 😎

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    25. Rujan 2023. 14:22

Ja sjedim na kavi i osjetim nešto iz mene😅 odem sad na wc kad ono bas doooosta kremastog bijelog iscjedka i gaćice mokre mokre 🤨 zao mi sto nisam slikala za ove NEgadljive 🤣 ako se ponovi bas ću slikati. Čudno. Inače imam kremasti isjcedak par dana pred M, ali definitivno ne u ovoj količini. Samo u par tragova. 

baby boy

Tratinčica123
    25. Rujan 2023. 14:25

laurell

Ja sjedim na kavi i osjetim nešto iz mene😅 odem sad na wc kad ono bas doooosta kremastog bijelog iscjedka i gaćice mokre mokre 🤨 zao mi sto nisam slikala za ove NEgadljive 🤣 ako se ponovi bas ću slikati. Čudno. Inače imam kremasti isjcedak par dana pred M, ali definitivno ne u ovoj količini. Samo u par tragova.

Opaaa, ovo bi moglo biti baš nešto dobro🤞🤞
    Prije sam bez problema otvarala takve stvari, sad ću bome ja preskočit 🤣
    I muž i ja imamo osjećaj da je cura od početka 🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.

Lela91
    25. Rujan 2023. 14:33

Tratinčica123

laurell

Opaaa, ovo bi moglo biti baš nešto dobro🤞🤞
    Prije sam bez problema otvarala takve stvari, sad ću bome ja preskočit 🤣
    I muž i ja imamo osjećaj da je cura od početka 🤷‍♀️

Ja sam dva puta prije niftya sanjala deckice i jos su nekako svi govorili u muskom rodu, cak ne u srednjem nego bas u muskom. Jos kako sam imala neko krvarenje u pocetku, moja mama je stalno govorila: jak je on, izdrzat ce on sve. 😅 Ja sam bila 100% uvjerena da ce biti deckic. Kad ono… pisulinka. 😅🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• BikMik
    25. Rujan 2023. 14:34

laurell

Koji si DPO? Tako dam ja imala pred pozitivni test prvi put, a i sad na 5DPO su mi mokre sa puno kremastog, iako koristim Utrogestan razlikujem iscjedak i vaginaletu :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Garawa¤
    25. Rujan 2023. 14:40

Mare3112

Garawa javi se po meni sam ovulirala dan ranije nego sto mi je ff pokazao i to smo vec komentirali sad me zena prestrasila uzas jedan neznam kaj bi mislila

Beta ti je odlična. Ako se želiš umiriti, provjeri kako se dupla.. 
    Ne brini ništa. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

laurell
    25. Rujan 2023. 14:42

BikMik

laurell

Koji si DPO? Tako dam ja imala pred pozitivni test prvi put, a i sad na 5DPO su mi mokre sa puno kremastog, iako koristim Utrogestan razlikujem iscjedak i vaginaletu :D

Trebala bi biti 3-4dpo, po kalendaru sam 4dpo Ali po jakoj boli jajnika i iscjedku danima prije mislim da je O pri kraj tog dana bila pa mislim da sam 3dpo 😂😂 nisam pratila trakicama.. 

baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.