Mare u pravu si svakako za praćenje kod gin, dobila sam upute da pratim tri ciklusa pa ako se ne ujednači bez potrebe za duphastonom da će trebati daljnje pretrage. I rečeno mi je da me sigurno boli zbog količine čista koje imam. Nije mi ponudio rješenje neko za bolove. Inače ne pijem tablete i trpim ali to bude u vrijeme menstruacije. Ali sad mi skoro jednaka razina boli i oko ovulacije. Imaš li i ti ciste ili neko drugo objašnjenje za bolove? Možda bih trebala potražiti još koje mišljenje kod drugih doktora..
Na tvom mjestu bi svakako probala mjerit bazalnu 3 ciklusa ...al bas moras nit dosljedna meni je puno pomoglo nekome se neda i ide mu na zivce no i to razumijem ipak se svaki dan otprilike u isto vrijeme treba mjerit tak da...probaj ukoliko vec nisi ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Početi ću mjeriti temp. Vidim i po tvojim grafovima kako je korisno imati te informacije. Pijem fertilup koji bi trebalo koristit 3 mjeseca za rezultate pa dajem i tom priliku prije nekih daljnjih pretraga. Nemam izbora kaj se dr tiče u gradu di živim pa ću morat putovat za ZG kad se odlučim na pretrage.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Početi ću mjeriti temp. Vidim i po tvojim grafovima kako je korisno imati te informacije. Pijem fertilup koji bi trebalo koristit 3 mjeseca za rezultate pa dajem i tom priliku prije nekih daljnjih pretraga. Nemam izbora kaj se dr tiče u gradu di živim pa ću morat putovat za ZG kad se odlučim na pretrage.
I mi smo oboje pili fertilup ak samo jednu turu neznam nisam mjerodavna nama to nije bas nis pomoglo ili mi nismo vidli ...😊sretno svakako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I mi smo oboje pili fertilup ak samo jednu turu neznam nisam mjerodavna nama to nije bas nis pomoglo ili mi nismo vidli …😊sretno svakako
I moj suprug i ja smo pili , pola godine skoro , i ništa , tako da , eto ni nama nije pomoglo , imam jednu kutiju koja mi tamo stoji , jer je nisam otvorila uopće kad nisam vidjela razulare 😒
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
https://www.catafertyl.hr/hr/clanak/zasto-catafertyl
Ja sam krenula piti ovo po preporuci gin, je li radi toga ne znam. Ali O mi se vratila na 14./15.dan ciklusa, i imala sam puuuno vise plodne sluzi tih dana.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja dans 4DPO, do jutros su bile vece grudi i osjetljivije bradavice, danas kao da je vec ispuhalo pa sam iakreno vec razocarana, kada sam ostala teudna bile su napuhane i bolne sve do pobacaja od 3DPO :(.
Jedino sta imam od dobrih simptoma je kao da sam pokvarila stomak, tako mi je bilo i prije....
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja dans 4DPO, do jutros su bile vece grudi i osjetljivije bradavice, danas kao da je vec ispuhalo pa sam iakreno vec razocarana, kada sam ostala teudna bile su napuhane i bolne sve do pobacaja od 3DPO :(.
Jedino sta imam od dobrih simptoma je kao da sam pokvarila stomak, tako mi je bilo i prije….
Ako te sta tjesi meni su pocele boljet odmah nakon ovulacije mislim negdje 4 dan pa sve do prije par dana na opip odmah sam znala da nesto se kuha no bol dolazi i prolazi u danu znaju zaboljet pa cijelo popodne ne tako da pricaj o simptomima svaki dan pa ces vidjet
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa jest, veceras kao da su vec vece i ogromne areole sa venama, mozda ipak ima nade 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
https://www.catafertyl.hr/hr/clanak/zasto-catafertyl
Ja sam krenula piti ovo po preporuci gin, je li radi toga ne znam. Ali O mi se vratila na 14./15.dan ciklusa, i imala sam puuuno vise plodne sluzi tih dana.
To slično ko inofolic , ja sam pila inofolic po preporuci gink kao da mi se skrate ciklusi i za kvalitetu jajne stanice , ali meni to nije pomoglou smislu da mi se skrate ciklus , isto sam pila nekih dva , tri mjeseca , ali opet su mi bili ciklusi 32,33, dana , a cijena je oko 19 eura , a imaš 20 vrećica i piješ dva puta na dan .
Eh žene moje nema šta nisam probala u ovih godinu dana , od kad sam počela stime , na početku sam pila one novalac vitamine od toga sam se počela debljati i nisam vise htejla nastaviti stim , onda fertil-up sam pila nekih pola godine i još sam kombinirala s inofolic i ništa 😏😏 nam to nist nije pomoglo apsolutno ništa , a možda nekome je , evo neznam
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
MM je imao danas zadatak da me zdepilira. I kao i svaki put njega to napali pa padne keksić, sad sam odlučila depilaciju planirati oko plodnih dana tako da odmah pokrijemo a da nije kao da moramo pokrivati pa nema stresa 😂.
I prije sam uvijek nakon plodnih dana pazila da nemamo odnose jer kao to odmaže implataciji. Sad smo ipak obavili iako mi je 2.dpo. Kad sam prvi put ostala trudna keksali smo se kao zečevi čak neke dane i 2 puta pa eto ništa nije omelo implataciju.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji