Jutro, cure!
Ja sam 3.dpo, nikakvih simptoma nemam zasad što je i za očekivati. Očekujem uskoro da počnu bolovi u grudima kao inače nakon ovulacije. Temperatura jutros 36,5. Pratim dalje.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Ima koja da joj je menga upravo zavrsila? Da mi je zanimljivije pratiti😂😂 6dc
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro, jedno pitanjce za cure koje su imale dvije ili vise trudnoca. Jesu li vam prvi simptomi bili isti?
Meni grudi nisu osjetljive mao sto su bile u januaru i kad nisu ja to odmah otpisem 😅
Za prvu trudnoću se iskreno više ne sjećam Jer je bila pred 11 godina, u drugoj trudnoći ništa osim što sam bila jako osjetljiva na mirise. Pogotovo na urin, i to svoj. 😅
Znači imala sam osjećaj da mi je kupaona javni wc koliko mi je zaudaralo na urin. 😂
I Lenor omekšivać koji sam koristila godinama mi je dizao želudac. Btw, to je ostalo i dalje nakon 3 godine. Ne mogu ga očima vidjet, a kamo li pomirisat. Mučnine su mi počele tek negdje u 6. tjednu. Grudi me nisu ništa posebno boljele.
Sad u trećoj trudnoći su me samo grudi strašno boljele od početka.
I nakon tog spontanog me bole od ovulacije do M konstantno. Ali ne jako. Prije sam eventualno znala osjetiti nekakav pritisak u njima možda dan ili dva pred M. 🤷♀️

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Imam i ja jedno pitanje, je li nekome ovulacija brzo nakon peaka?
Dakle u subotu sam ulovila peak oko 11 ujutro i već oko 17 pa do 19 me jajnik jako bolio. Obično ulovim peak kasno navečer i počne me boljeti drugi dan tek. Ovaj ciklus je baš kratko prošlo od peaka do bolova. I BBT mi se u nedjelju nije baš digla koliko i prethodne cikluse. Samo za nekih 0,3.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dakle u subotu sam ulovila peak oko 11 ujutro i već oko 17 pa do 19 me jajnik jako bolio. Obično ulovim peak kasno navečer i počne me boljeti drugi dan tek. Ovaj ciklus je baš kratko prošlo od peaka do bolova. I BBT mi se u nedjelju nije baš digla koliko i prethodne cikluse. Samo za nekih sve
Sve normalno najcesce je unutar 12 h nadam se da ste i taj dan pokrili😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dakle u subotu sam ulovila peak oko 11 ujutro i već oko 17 pa do 19 me jajnik jako bolio. Obično ulovim peak kasno navečer i počne me boljeti drugi dan tek. Ovaj ciklus je baš kratko prošlo od peaka do bolova. I BBT mi se u nedjelju nije baš digla koliko i prethodne cikluse. Samo za nekih 0,3.
Hej, pisala sam ja o tome, meni kad je peak bio oko 10,11 ujutro, osjetila bi 0 za nekih 6,7 sati. I uvijek se potvrdilo sa uzv, pa sam znala da je to to 🤣
Moguće je 😊
.
Mare, sretno s betom!

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ima koja da joj je menga upravo zavrsila? Da mi je zanimljivije pratiti😂😂 6dc
Ja sam danas zadnji dan M , 5dc

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam na 3dpo. Sise me pocele lagano boljeti. Al tako mi je zadnja 3 ciklusa svaki put nakon O do M.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mi se onda bas pratimo. Meni je isto do 29. Kao ..
i ja sam radila trakicu danas 10dc. Vidi se isto dosta ali svijetla je.. al nema veze ja svejedno pokrivam svaki drugi dan :)
Jeeeej 🥳 nama je iskocio jedan problem, jedna situacija ovih dana, molim se da uspijemo pokriti barem nesto 🫤 trudit cu se koliko god mogu
Ja sam se pak jako razbolila.. grlo me ubija, sinsui 🤯 ali se nadam sa ce za dva dana bit bolje. Probat cu ja sve to svakak pokrit

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mi se onda bas pratimo. Meni je isto do 29. Kao ..
i ja sam radila trakicu danas 10dc. Vidi se isto dosta ali svijetla je.. al nema veze ja svejedno pokrivam svaki drugi dan :)
Jeeeej 🥳 nama je iskocio jedan problem, jedna situacija ovih dana, molim se da uspijemo pokriti barem nesto 🫤 trudit cu se koliko god mogu
Ja sam se pak jako razbolila.. grlo me ubija, sinsui 🤯 ali se nadam sa ce za dva dana bit bolje. Probat cu ja sve to svakak pokrit
Pad imuniteta zna biti vrloooo plodno tlo za začeće 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji