Pistacija, Petra, evo naručeno! Hvala vam! 😊❤️
Pa narucujem s plus minus i dobil gratis testove za trudnocu platim pri preuzimanju🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure., prije nisam obracala bas pozornost o iscjetku pred menstruaciju jer sam jako dugo bila na pilulama, pa 2puta trudna pa posljedice kiretaze blabla.
Jel vama isto bude iscjedak pred mengu nalik ovulacijskom iscjetku? Da ne znam koji dan ciklusa sam, rekla bih da sam pred ovulaciju npr bas se moze rastegnuti i bijelo proziran je vodenasto ono..jel to normalno da tako bude?
Bilo bi dobro da krenem malo bolje svoje tijelo upoznati😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure., prije nisam obracala bas pozornost o iscjetku pred menstruaciju jer sam jako dugo bila na pilulama, pa 2puta trudna pa posljedice kiretaze blabla.
Jel vama isto bude iscjedak pred mengu nalik ovulacijskom iscjetku? Da ne znam koji dan ciklusa sam, rekla bih da sam pred ovulaciju npr bas se moze rastegnuti i bijelo proziran je vodenasto ono..jel to normalno da tako bude?
Meni se pojavi bijeli kremasti iscjedak 2, 3 dana pred M i cerviks mi samo kaj ne ispadne van tada.
.
Mariposa imam roze trakice isto ne piše na njima osjetljivost, ali imala sam doma zelene od 20 i umočila istovremeno obe pa su bile jednake, po tome sam zaključila da su obe 20 osjetljivosti.
Prije sam iz miniboxa uzimala ali onda sam uzela na veliko s Allija i puno jeftinije prošla, trakica 1.50kn po kom me ispalo.
Mi smo danas malo pokrili da se riješimo stresa prije radnog ponedjeljka 🙃
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Meni ti je proziran i rasteze se... 4 do 3 dana prije menge a 2 dana prije je bas bijel ko krema .. znam da cu dobit onda...cim mi je taj bijel ko krema... a vodenkast mi je bio i cijelu trudnocu😆😆😆pa neznam kaj bi ti rekla.....po meni sve sto ti je novo i nisi imala do sad je dobar znak😅
Ugl ja nemrem doc k sebi imam menstrualne bolove jako me boli pocelo je prije 20 min ... neznam kaj mi je uzas...jedva se cekam lec
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma nema sta bit dobar znak ili ne bit, jucer sam imala osjecaj kao da cu svaki sekund krenut krvarit. A danas apsolutno nista, al imam tog iscjetka koji mi ostaje na gacicama bas ono kao oko ovulacije vodenast rastezljiv, i gacice mi mokre budu.
Voljela bih samo malo vise upratit tijelo da znam prepoznat sama dogadje koje prethode😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja isto upoznajem svoje tijelo jer mi je sad počeo 4. ciklus od prestanka uzimanja pilula. I mogu ti rec da mi je svaki put nesto drugacije. Jedino evo sad drugi dan menge i gotovo da me uopce ne boli nista, gotovo pa bezbolna menga... krvarenje je osrednje i to mi se sviđa
Ma nema sta bit dobar znak ili ne bit, jucer sam imala osjecaj kao da cu svaki sekund krenut krvarit. A danas apsolutno nista, al imam tog iscjetka koji mi ostaje na gacicama bas ono kao oko ovulacije vodenast rastezljiv, i gacice mi mokre budu.
Voljela bih samo malo vise upratit tijelo da znam prepoznat sama dogadje koje prethode😂
🤣🤣🤣🤣jesi ga prije skuzila ili ti je ovo prvi put? Mrni je moja ginekologica rekla da svi ti iscjetki su dobar znak da sve stima kod tebe tako mi je rekla tako da i ja mislim da sve stima kod tebe🤗
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja isto upoznajem svoje tijelo jer mi je sad počeo 4. ciklus od prestanka uzimanja pilula. I mogu ti rec da mi je svaki put nesto drugacije. Jedino evo sad drugi dan menge i gotovo da me uopce ne boli nista, gotovo pa bezbolna menga… krvarenje je osrednje i to mi se sviđa
Necu vam ni rec kakvo sam ja imala krvarenje poalije trudnoce trajalo je 6 tjrdana ....znaci 6 tjedana lohije na to vas nitko ne moze pripremit dobila sam anemiju ... prestrasno da bi mi prva menga dosla 5 dana poslije nego je lohija zavrsila i bila je prestrasna ...tako da su prve 2 menge bile ocajne... a sad su mi ok samo sto su mi se produzile na 6/7dana a prije trudnoce su bile 4/5
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A kad ti trebas tocno dobit ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji