Ivy i Martina, cini mi se da ste vi zrele za piskenje 😅 Martina pogotovo ti, danas si za NEdobit, jelda? 🤞🤞🤞
Kod mene ništa, lagano M, 3 dc. Idem ovaj tjedan kod gin, ali ne svog, u sklopu sistematskog. Bas me zanima sta ce bit i jel sve okej s obzirom da sam u 6 mj prestala s pilulama, a zadnji pregled kod svog gin san imala u 3 mjesecu
Pozdrav djevojke.
Citam vec neko vrijeme pa sam se odlucila pridruziti s obzirom da smo decko i ja odlucili da je vrijeme da prestanemo paziti :)
Imam 29 godina i trenutno imam M pa kada prode cemo pokusati. Zelim vam svima sto prije plusice i pratimo se :)
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav djevojke.
Citam vec neko vrijeme pa sam se odlucila pridruziti s obzirom da smo decko i ja odlucili da je vrijeme da prestanemo paziti :)
Imam 29 godina i trenutno imam M pa kada prode cemo pokusati. Zelim vam svima sto prije plusice i pratimo se :)
Dobrodosla i jos brze osla na trudnice 😁 koji si dc? Nas dvije bi se mogle pratiti ovaj ciklus 👀
I da kad sam pitala gin zasto skoro svaki put nakon odnosa mjehur me boli i dobijem upalu. Njegov odgovor je bia da moje tijelo tako reagira na seks🤨. A doslovno par sato nakon odnosa sam pocela imat krv u urinu
Cini se da je ona dosta jaka upala ako ima krvi.
Sto se tice odnosa, najbolje je prije odnosa popiti 2 case vode, to je game changer :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav djevojke.
Dobrodosla i jos brze osla na trudnice 😁 koji si dc? Nas dvije bi se mogle pratiti ovaj ciklus 👀
Sad sam 4 dc .. inace imam oko 28-30 dana.. zapravo najcesce 29 posto to pratim iz mj u mj.
Super mozemo se pratiti.. narucila sam si lh trakice cisto da imam. Iako sam si rekla da se necu zamarati time posto odnose i inace imamo cesto 😅 ali neka se nadu.
Koji je tebi dc?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Vecer cure naporan dan nikako da pisem ... i dalje cijeli dan imam menstrualne bolove uzas.... i osjetim cijeli dan bradavice zamislite ko da nosite neki mali utegic al na bradavicama🤣🤣🤣majko mila...uzas a vec se 3 h pripremam da idem peglat ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mene Martina bacila u razmisljanje sa testom😅😅😅😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Mene Martina bacila u razmisljanje sa testom😅😅😅😅
Ja bi napravila 😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam danas trebala dobiti, al evo jos nista..nemam grceve ni danas ni jucer. U petak i sub su bili cak umjerene jacine i mislkla da cu prokrvariti i ranije. A valjda budem svaki cas
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja bi na vasem mjestu pisnula pa sta bude i maknula te dileme i ako je neg u miru cekala mengu aako je daj boze plus doslovno bi od srece skakala po kuci
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji