Ja sam u iscekivanju M , kupila sam nam karte za Siciliju iduci mjesec. Ne zelim da mi zivot staje radi ovog, da mi je fokus ovulacija, temperatura, trakice..ne znam jel vama, al postaje mi malo mucno gledat trakice, piskit u testove. Kad vidim na polici utrogestan, bas mi triger postaje😅
Moram se malo opustit, mislim da je putovanje ono sta mi je potrebno 🙈
Potpuno te razumijem.
.
Da, meni planovi oko trudnoce cesto blokiraju opustenost oko drugih planova. Jedino pozitivno je sto se na poslu ne zivciram oko dugorocnih aktivnosti jer uvijek pomislim ‘ma tad cu vec biti trudna pa nece biti moj dio posla’😂 evo, sve me to sad sustize hahaha
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dobro jutro svima!
Martina putovanje ti je super ideja. Dođe ti ko svojevrsni restart. :)
Mare mi se pratimo ovaj ciklus, meni je 20. dc danas.🤞🏻🤞🏻
Sinoć sam imala bolove ko pred M i jutros nakon šetnje su mi se opet pojavili.
Jedino što mene bole donja leđa kronično otkad sam bila trudna pa mi se ta bol širi u zdjelicu i većinu puta nisam sigurna gdje je žarište. Al malac mi je skočio na trbuh i baš me presjeklo dolje. Samo se nadam da nije prehlada mjehura, iako druge probleme nemam 😅
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Dobro jutro svima!
Martina putovanje ti je super ideja. Dođe ti ko svojevrsni restart. :)
Mare mi se pratimo ovaj ciklus, meni je 20. dc danas.🤞🏻🤞🏻
Sinoć sam imala bolove ko pred M i jutros nakon šetnje su mi se opet pojavili.
Jedino što mene bole donja leđa kronično otkad sam bila trudna pa mi se ta bol širi u zdjelicu i većinu puta nisam sigurna gdje je žarište. Al malac mi je skočio na trbuh i baš me presjeklo dolje. Samo se nadam da nije prehlada mjehura, iako druge probleme nemam 😅
Da da i mene leda bole... meni je danas 6 dpo ...😅😅😅znaci tu smo negdje😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam u iscekivanju M , kupila sam nam karte za Siciliju iduci mjesec. Ne zelim da mi zivot staje radi ovog, da mi je fokus ovulacija, temperatura, trakice..ne znam jel vama, al postaje mi malo mucno gledat trakice, piskit u testove. Kad vidim na polici utrogestan, bas mi triger postaje😅
Moram se malo opustit, mislim da je putovanje ono sta mi je potrebno 🙈
Apsolutno podržavam!
I sama sam se uhvatila kako odmah računam kad će mi plodni dani ako želim bilo što planirati. Definitivno nam to ne smije postati centar života. Ne smijemo zaboraviti na druge gušte
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳
Planirali smo vec neko vrijeme i kao ma necu sta ak budem u ranom stadiju trudnoce blabla, opasno letjeti
Bas nema smisla, moram raditi na tome da mi ovo ne postane centar mog dana i mjeseca i zivota opcenito😅 tek smo krenuli a vec sam se raspala zbog 2mjeseca sto nismo uspjeli🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Planirali smo vec neko vrijeme i kao ma necu sta ak budem u ranom stadiju trudnoce blabla, opasno letjeti
Bas nema smisla, moram raditi na tome da mi ovo ne postane centar mog dana i mjeseca i zivota opcenito😅 tek smo krenuli a vec sam se raspala zbog 2mjeseca sto nismo uspjeli🙈
Dobra ideja otići na putovanje. Slobodno sve možeš i letjeti avionom osim ako je ginekolog rekao strogo mirovanje onda ne možeš nikamo.
Ja sam letila i na samom početku i skoro sredinom i u 30tt, nije bilo nikakvih problema a i trbuh mi je do 6 mj bio nikakav a onda mi je samo doslovno u par dana baš jako narastao.
.
Mare kod tebe kao da se nešto kuha. Neka tako nastavi 🤞🤞
Sretno svima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ja prijavljujem menga grceve, noc zacepljen i dalje i lagana glavobolja, znaci M dolazi
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ja prijavljujem menga grceve, noc zacepljen i dalje i lagana glavobolja, znaci M dolazi
A kad ti treba doc?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A kad ti treba doc?
Za 2 dana
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Kod mene je jedino drugacije ovaj mj, sto mi se lh penje i to mi app pokazuje (2 dana do M) dok mi je prosli mj bila visoka 5,6 dana prije M i onda je padala
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji