I jucer navecer sam imala grceve ali mislim da mi je to od nervoze pred ispit bilo😂 danas imam lagane M bolove, od jutra onako i to su jedini simptomi bilocega koje imam😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
I jucer navecer sam imala grceve ali mislim da mi je to od nervoze pred ispit bilo😂 danas imam lagane M bolove, od jutra onako i to su jedini simptomi bilocega koje imam😅
Mogla si piskit ti na testic, haa?🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Inace vjv bi, ko i prosli mj al nesto ne piskim jer sam 95% sigurna da cu dobiti, ne znam 🤷♀️
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ima li ko escherichiu coli? Danas sam saznala da je imam 🙄🙄 Ako imate kako se borite protiv nje?
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
Inace vjv bi, ko i prosli mj al nesto ne piskim jer sam 95% sigurna da cu dobiti, ne znam 🤷♀️
Pa ako ti ne pada bazalna, why not?😅 moguce je vrlo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa ako ti ne pada bazalna, why not?😅 moguce je vrlo
Bazalna ne znam, mjerim al vjv ne pravilno, jedino LH mi se podize ( pao je nakon O, i sad se postepeno dize, nije ko prosli mj, pao pa se digne pa pao)
👱🏻♂️28- azoospermija
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
A gle, drzim fige da skupis hrabrosti i pisnes na testic i da bude plus🙈🩷 al te razumijem da ne volis vidjeti negativan test, neg ranije mengu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ima li ko escherichiu coli? Danas sam saznala da je imam 🙄🙄 Ako imate kako se borite protiv nje?
Imam ja - pola zivota sam provela u borbi s e.coli.
Dakle ovako - obavezno antibiotik i nakon toga Ninur (profilaksa) po mogucnosti 2 mjeseca kako bi se uklonila potpuno iz organizma.
Uz navedeno potrebno je kroz cijeli dan piti tekucinu jer ta glupa bakterija ima mogucnost udvostrucavanja svoje kolicine svakih pola sata 🙄
Ono sto se meni uz navedeni pokazalo kao dobra stvar - d manoza kao preventiva, to je vrsta secera koja se pije i e.coli ju napadne da bi ju pojela i zalijepi se pa ih izbacis mokrenjem. Također Cystinol - moze rijesiti cak umjereno jake upale mjehura relativno brzo.
Ukoliko je potrebno ublaziti simptome - skuhati u 2-3l vode i ubaciti ruzmarin i lavandu unutra i nastaviti kuhati jos koju minutu. Nakon toga prebaciti u zdjelu iz koje se ne jede i staviti u kadu ili na wc skoljku i stati/cucnuti iznad toga i partiti pipicu 😬 ublazi osjecaj pecenja kroz par minuta☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Imam ja - pola zivota sam provela u borbi s e.coli.
Dakle ovako - obavezno antibiotik i nakon toga Ninur (profilaksa) po mogucnosti 2 mjeseca kako bi se uklonila potpuno iz organizma.
Uz navedeno potrebno je kroz cijeli dan piti tekucinu jer ta glupa bakterija ima mogucnost udvostrucavanja svoje kolicine svakih pola sata 🙄
Ono sto se meni uz navedeni pokazalo kao dobra stvar - d manoza kao preventiva, to je vrsta secera koja se pije i e.coli ju napadne da bi ju pojela i zalijepi se pa ih izbacis mokrenjem. Također Cystinol - moze rijesiti cak umjereno jake upale mjehura relativno brzo.
Ukoliko je potrebno ublaziti simptome - skuhati u 2-3l vode i ubaciti ruzmarin i lavandu unutra i nastaviti kuhati jos koju minutu. Nakon toga prebaciti u zdjelu iz koje se ne jede i staviti u kadu ili na wc skoljku i stati/cucnuti iznad toga i partiti pipicu 😬 ublazi osjecaj pecenja kroz par minuta☺️
Nekidan sam imala krv u urinu, zato sam i odnila uzorak na analizu. Trenutno sam na zinnatu i uroviva caju. Neznam odakle sam je skupila pretpostavljam da sam vukla neku upalu duze vrime pa je eskaliralo. Problem je sta sam ovisnik o kavi cigarama i slatkisima🤦♀️. E da,utjece li ona na zacece
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
I da kad sam pitala gin zasto skoro svaki put nakon odnosa mjehur me boli i dobijem upalu. Njegov odgovor je bia da moje tijelo tako reagira na seks🤨. A doslovno par sato nakon odnosa sam pocela imat krv u urinu
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji