Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    09. Rujan 2023. 22:24

eni233

mariposa1510

nola95

Zna li tko na kojem principu rade digital testovi(clearblue)? Čini mi se da su dvije crte u testnom polju kad izbaci trakicu al možda je greška u trakici..danas mi je 11. dan ciklusa, a prethodna tri dana je bila po jedna crta u testnom pa si mislim da se možda bliži peak? testirala sam i sa onim sa alija pa za usporedbu..

https://ibb.co/ph745KH

https://ibb.co/CsHtmNq

Ovo je moj BTT chart od zadnjeg ciklusa. Tim clearblue testovima sam se testirala od 8.dc do 17.dc svaki dan (nekad i po dva puta) i niti jednom nisam dobila taj famozni smajlić 😓
    Po grafu je očito da se ovulacija dogodila.

Ja sam koristila te digitalne , i tek kad je pravi peak , dobis smajlić , ja sam dobila smajlić dva mjeseca za redom na isti dan 16dc, a isto mi je dugo trebalo da skuzim uopće kad ovuliram i nisam mogla uhaviti pa dobrih 3 mj za redom a svjedno sam ovulirala jer ili bi pila previše vode ili bi se testirala prerano ili prekasno i tako u krug  .. Al sad kako više pratim te trakice i svoje tijelo sve sam bolje vješta u hvatanju O i točno znam kad će O .. meni krene sluz dan prije i tako znam da će trakica biti pozitvna , probaj se testirati ovim trakicama koje nisu digitalne , pa kad bude na ovoj peak onda će biti i smajlic na digitalnom 100 

Hvala za savjete!! Budem tako kombinirala jer su skupi ovi digitalni pa računam valjda je “osjetljiviji” i točnije će pokazati jer s trakicama s Alija nisam sigurna nekak😅 al budem i po sluzi popratila svakako. 🍀🍀

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    09. Rujan 2023. 22:31

manu11

Bok cure 🤗
    Dugo vas citam i sad sam odlucila da vam se pridruzim. Imam 25godina, decko i ja pokusavamo od 3.mjeseca ove godine. U 7.mjesecu sam dobila plusic, mojoj sreci nije bilo kraja, da bi u 4t4d prokrvarila- kemijska, potvrdio ginekolog.
    Nastavili smo pokusavati, trakicama nisam ulovila bas peak ali su mi linije bile malo blijedje od kontrolnih dan prije kalkulirane ovulacije 28.08. i taj dan, dobro smo pokrili.
    Trebam dobiti 12.09., no nisam mogla cekati i maloprije sam uradila clearblue obicni test jer nije bilo ranog za kupiti i dobila sam plusic.
    https://ibb.co/D1YxCB3
    Ne zelim se jos ponadati da je to to dok ne bude missed period da se ne bih razocarala, mozda je false positive?
    Sad sam jos vise preplasena nego ove dane sto sam provela u iscekivanju testa.
    Svima nam zelim srecu i velike trudnicke stomake ☺️☺️

Čestitkee na plusu😍 baš ne izgleda nimalo ko false positive! sretno i probajte se opustit, sve će ići svojim tokom i na neke stvari jednostavno ne možemo utjecati.. tako sam se ja podsjećala do prvog pregleda kad smo dobili plus nakon vanmaterične da ne izludim tih 6 tjedana čekanja, pa možda pomogne🍀❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Bebolina2024
    09. Rujan 2023. 22:34

mariposa i ja koristim najobičnije One step i stvarno su mi ok. Većinom uhvatim peak ili vidim po rastu i padu da je bio usred noći.
    Što se tiče sluzi probaj od 1.dc do O piti čaj od Marulje ona ti pojačava kvalitetu O i bude više sluzi. Pa možeš probati s time i morat će je biti, inače nije nešto fina za popiti ali pijem je i samo hitan ne zadržavam previše u ustima.
    Anchyyy meni je rekla samo markeri na telefon. Ali nema veze vidjet ću kaj dr kaže, hormoni njih svakako ću raditi ali to ću sve vidjeti ovisno kad imam histeroskopiju. Naručena sam na samom kraju mjeseca ( neću pisati datum jer ni muž ne zna kad idem). Taj dan samo znam da ću ranije izaći s posla i idem si obaviti u miru prve konzultacije tamo. Bolanča ako bude taj dan bilo bi super, iako sam se zapisala kod njega ali sestra je rekla da dosta ga neće biti ovaj mj a ja kako nemam previše vremena za čekanja idem pa što bude. Ionako je najbitniji u svemu tome embriolog a to mi je već promjena čim dođem u drugu bolnicu. I mislim da Vinogradska po uspješnosti bolje stoji nego Sveti Duh. Možda mi se bude posrećilo kod njih, do novog postupka i dalje nastavljam skidati kile. Od kad sam došla s godišnjeg nisam disciplinirana ali sreća je što je vaga samo 500g u plusu, i već preko mjesec dana brljavim. Sad se moram ozbiljno primiti toga jer kako sam BMI spustila za 2 trebam još za 2.5 da budem u onom okviru što su mi rekli na Svetom Duhu da moram biti.
    Nadam se da ćeš brzo dobiti termin za histeroskopiju. Ja bi voljela da je uspijem obaviti s ciklusom u 10. ili eventualno 11.mj. Nadam se da me odmah na konzultacijama može staviti na listu za lijekove s obzirom da se čeka. I nadam se da sam u 12. u stimuliranom postupku najkasnije.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    09. Rujan 2023. 22:37

manu11

Bok cure 🤗
    Dugo vas citam i sad sam odlucila da vam se pridruzim. Imam 25godina, decko i ja pokusavamo od 3.mjeseca ove godine. U 7.mjesecu sam dobila plusic, mojoj sreci nije bilo kraja, da bi u 4t4d prokrvarila- kemijska, potvrdio ginekolog.
    Nastavili smo pokusavati, trakicama nisam ulovila bas peak ali su mi linije bile malo blijedje od kontrolnih dan prije kalkulirane ovulacije 28.08. i taj dan, dobro smo pokrili.
    Trebam dobiti 12.09., no nisam mogla cekati i maloprije sam uradila clearblue obicni test jer nije bilo ranog za kupiti i dobila sam plusic.
    Ne zelim se jos ponadati da je to to dok ne bude missed period da se ne bih razocarala, mozda je false positive?

Ovo je plus ko kuća. Držim 🤞🤞 da bude sve u redu. Probaj se opustiti čim više, ti više na ništa ne možeš utjecati osim smanjiti stres na minimum i tako čuvati bebu.

08/24 spontani pobačaj

• mariposa1510
    09. Rujan 2023. 23:54

Bebolina2024

mariposa i ja koristim najobičnije One step i stvarno su mi ok. Većinom uhvatim peak ili vidim po rastu i padu da je bio usred noći.
    Što se tiče sluzi probaj od 1.dc do O piti čaj od Marulje ona ti pojačava kvalitetu O i bude više sluzi. Pa možeš probati s time i morat će je biti, inače nije nešto fina za popiti ali pijem je i samo hitan ne zadržavam previše u ustima.
    Anchyyy meni je rekla samo markeri na telefon. Ali nema veze vidjet ću kaj dr kaže, hormoni njih svakako ću raditi ali to ću sve vidjeti ovisno kad imam histeroskopiju. Naručena sam na samom kraju mjeseca ( neću pisati datum jer ni muž ne zna kad idem). Taj dan samo znam da ću ranije izaći s posla i idem si obaviti u miru prve konzultacije tamo. Bolanča ako bude taj dan bilo bi super, iako sam se zapisala kod njega ali sestra je rekla da dosta ga neće biti ovaj mj a ja kako nemam previše vremena za čekanja idem pa što bude. Ionako je najbitniji u svemu tome embriolog a to mi je već promjena čim dođem u drugu bolnicu. I mislim da Vinogradska po uspješnosti bolje stoji nego Sveti Duh. Možda mi se bude posrećilo kod njih, do novog postupka i dalje nastavljam skidati kile. Od kad sam došla s godišnjeg nisam disciplinirana ali sreća je što je vaga samo 500g u plusu, i već preko mjesec dana brljavim. Sad se moram ozbiljno primiti toga jer kako sam BMI spustila za 2 trebam još za 2.5 da budem u onom okviru što su mi rekli na Svetom Duhu da moram biti.
    Nadam se da ćeš brzo dobiti termin za histeroskopiju. Ja bi voljela da je uspijem obaviti s ciklusom u 10. ili eventualno 11.mj. Nadam se da me odmah na konzultacijama može staviti na listu za lijekove s obzirom da se čeka. I nadam se da sam u 12. u stimuliranom postupku najkasnije.

Hvala za savjet! Taj čaj je potrebno piti cijelo vrijeme ili se pravi neka pauza? 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕

• mariposa1510
    09. Rujan 2023. 23:57

manu11

Bok cure 🤗

Ovo je jako lijep plusić 😍
    Čestitam ti od srca! 
    Najbolje što sada možeš napraviti je pokušati se smiriti i racionalno sa sobom razriješiti da ništa drugo ne možeš napraviti, osim se paziti i to je to. 
    Sumnjam da bi ovo baš mogao biti lažno pozitivan test. 🤗

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕

Martina1931
    10. Rujan 2023. 00:15

Ja sam danas 20dc, 5/6dpo.. ja cijeli dan osjecam blage menga grceve, trnce nekako po tijelu
    Bas se bojim da ce mi se skratiti ciklus, da ce lutealna faza se skratiti🙁

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    10. Rujan 2023. 00:17

manu11

Bok cure 🤗

manu11

Bok cure 🤗

Cestitaam na plusicu🙈🙈🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    10. Rujan 2023. 00:22

mariposa1510

Bebolina2024

Hvala za savjet! Taj čaj je potrebno piti cijelo vrijeme ili se pravi neka pauza?

Čaj se pije od 1.dc ( od kad krene M) pa sve do ovulacije, tada se staje i počinje se opet piti kad dođe sljedeća M.

08/24 spontani pobačaj

Aneee
    10. Rujan 2023. 06:50

manu11 ovo je predivan plus bez sumnje. Sad uzivaj u trudnoći sve ostalo ne možeš kontrolirati. Čestitam 😊
    Mariposa uglavnom su roze trakice za O od 10mlu, zelene od 20, a digitalci od cb su od 30 ili čak 40mlu. Tako da isprobaj I vidi sta tebi paše najbolje. Ja sam prije kombiniraöa roze I zelene, a sad samo zelene od 20mlu I iskoristim svega 2-3 trakice u jednom ciklusu. A prije sam znala po 20ttskics potrositi 😅
    Martina možda se nesto kuha. Grcevi ne znači odmah da M stiže 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.